onların aldıgı evde oturmak zorunda değilsiniz,adam belki kesesiinin el verdiği kadar bir ev aldı ,beğenmiyorsanız kirada oturursunuz bu kadar basit alınan evide verırsınız kiraya
Neden şımarıklık yapmış olasın ki, haklısın sonuçta. Babası hep mi böyledir? Yani hep benim dediğim olsun diyenlerden midir? Yoksa sadece bu konuda mı böyle davrandı?
insanlar bazen nasıl nimetlere sahip olduklarının farkına varamıyorlar.
nişanlım ona zaten "baba sen verebileceğin parayı bana ver, biz beğenmezsek üstünü ben tamamlarım" demişti.babası şimdi "beğenmiyosan git sat daha iyisini al" demiş.iyi de zaten böyle konuşulmuştu.o verseydi ne vercekse, biz gidip alsaydık.şimdi boş yere o evin satılmasını bekliycez, boş yere tapu masrafı bilmem ne..
bu mesajın üstüne diyeceğim o ki haline şükret,bazıları var ki bir çöp bile vermez senınkıler ev almıs ama iyi ama kötü sonucta kira derdin yok ev borcun olmayacak ,adam sizin borca girmenizi istememiş ama yaranamamış gibi
iyi de ondan verebileceği paranın üstünde bişey istemedi kimse, o yine o evi aldığı parayı verseydi bize bu evi alacağına.
adam ev almak düğün yapmak zorunda degıl evlenmek ıcın yola cıkıyorsanız kimseden destek beklememenız gerekır hal böyle iken adam size kalkmş ev almış ve sizde beğenmemişsiniz olabılır o zaman keşke başka ev alsaydın demek yerıne biz kirada oturmak bu evide kiraya vermek istiyoruz deseydiniz o ev yine yatırımınız olurdu
her şeye maddi açıdan bakma lütfen, istemediğin bi yerde yaşamaya zorlanmanın neresi nimet?hayatında kaç kere ev alıyosun, ev döşüyosun? illa böyle burnundan gelmek zorunda mı insanın..
ya nasıl gitmiş pat diye almış öyle istemediğizi bile bile , ne insanlar var ya evlerden ırak..
şuan çok sinirlendim
tutmasam kendimi beddua edecem..
o adamın alacağı eve de ona da.................
Ortada bir miktar para var, o bütçeye uygun alınabilecek evler var, hatta beğenilen ev için eldeki para yetmezse üstünü tamamlayabilecek ayrı bir bütçe de var. Ana bütçenin sahibi olan kayınpeder, evde oturması gereken insanlara danışmadan bir ev alıyor ki o evi asıl ev sahipleri yaşamak için uygun bulmamış, onlar da başka bir yeri beğendiklerini söylüyorlar. Siz de tutturmuşsunuz onu bulamayan da var, yok efendim haline şükret. Siz her karşılaştığınız sorunlarda Polyannacılık mı oynuyorsunuz? Her sıkıntıda her sorunda benden daha kötü durumlarda olanı var diyebiliyorsanız ayakta alkışlıyorum sizi
Siz şimdi onu bulamayanlar da var dediniz diye konu sahibinin gidip paşa paşa o eve yerleşmesini mi bekliyorsunuz?
Ortada bir miktar para var, o bütçeye uygun alınabilecek evler var, hatta beğenilen ev için eldeki para yetmezse üstünü tamamlayabilecek ayrı bir bütçe de var. Ana bütçenin sahibi olan kayınpeder, evde oturması gereken insanlara danışmadan bir ev alıyor ki o evi asıl ev sahipleri yaşamak için uygun bulmamış, onlar da başka bir yeri beğendiklerini söylüyorlar. Siz de tutturmuşsunuz onu bulayan da var, yok efendim haline şükret. Siz her karşılaştığınız sorunlarda Polyannacılık mı oynuyorsunuz? Her sıkıntıda her sorunda benden daha kötü durumlarda olanı var diyebiliyorsanız ayakta alkışlıyorum sizi
Siz şimdi onu bulamayanlar da var dediniz diye konu sahibinin gidip paşa paşa o eve yerleşmesini mi bekliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?