burnumdan soluyorum!!!!!

breathin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
638
6
0
Ankara
merhaba kızlar.şu an sinir küpü halinde yazıyorum bunları utanmasam ağlıcam.2 haftalık nişanlıyım.nişanlımın babası oturmamız için bize ev alacaktı.2-3 hafta önce kendi internetten bi ev bulmuştu bizi de yolladı gidin bakın diye, gittik baktık.tamam 3+1 ev ara kat bilmem ne, ama yeri o kadar mı kötü olur.ben zaten bunalıma girme meğilli bi insanım.ev ne güneş alıyo, 3 tarafı evle çevrili dip dibe izbe, kasvetli bi ev.apartmana girdim mi bütün apartman yemek kokuyo vs..hiç içim ısınmadı hiç de beğenmedim.o konumda 500m2 villa bedava verseler yine oturmazdım o kadar yani.

nişanlıma söyledim beğenmediğimi, zaten o da hiç beğenmedi.neyse babasına uygun bi dille söyledi.babası hemen çıkışmış neyini beğenmediniz bilmem ne falan diye.bize evi gösteren adam da bizim için "doğru düzgün bakmadılar bile" demiş.halbuki yalan yok öyle bişey.babası ona da kızmış.neyse ben bu konu kapandı sanıyodum bi hafta sonra benim babamla da konuşmuşlar bu konuyu "ben bi ev beğendim isterseniz hemen alırım siz de gidin görün" demiş.babam da benim hiç istemediğimi bildiği halde kızım gidip birlikte bakalım belki o kadar kötü değildir dedi.neyse kırmadım annem babam nişanlım ben gittik bidaha baktık eve.annem babam normalde sorun çıkarmaz, iyimserlerdir.ama onlar bile hiçç beğenmedi evi.nişanlımın babasına da durumu bildirdiler..bu olay geçen hafta oldu.

biz bu olay kapandı sanıp yeni ev bakmaya başlamıştık, bitane de içimize sinen bi ev bulduk kii...bilin bakalım nolmuş!!!
babası gidip o evi çoktan almış bile!!!!
ay sinirimden ölücem resmen bana pislik olsun diye yaptı, ya istemediğim evde niye oturuyum gidip kirada otururum daha iyi.şimdi bana şımarık diyceksiniz belki, ama ben çalışmıyorum bütün zamanım evde geçicek, hergün nefret ede ede orda oturmak zorunda kalıcam çok kötüyüm çok sinirliyim şu an, asla gidip o evde oturmicam ASLA!! insan hayatında kaç kere ev alıyo ya ayıp değil mi bu yaptığı ben mi boşa sinir yapıyorum??

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden şımarıklık yapmış olasın ki, haklısın sonuçta. Babası hep mi böyledir? Yani hep benim dediğim olsun diyenlerden midir? Yoksa sadece bu konuda mı böyle davrandı?

onların aldıgı evde oturmak zorunda değilsiniz,adam belki kesesiinin el verdiği kadar bir ev aldı ,beğenmiyorsanız kirada oturursunuz bu kadar basit alınan evide verırsınız kiraya

insanlar bazen nasıl nimetlere sahip olduklarının farkına varamıyorlar.

onların aldıgı evde oturmak zorunda değilsiniz,adam belki kesesiinin el verdiği kadar bir ev aldı ,beğenmiyorsanız kirada oturursunuz bu kadar basit alınan evide verırsınız kiraya

nişanlım ona zaten "baba sen verebileceğin parayı bana ver, biz beğenmezsek üstünü ben tamamlarım" demişti.babası şimdi "beğenmiyosan git sat daha iyisini al" demiş.iyi de zaten böyle konuşulmuştu.o verseydi ne vercekse, biz gidip alsaydık.şimdi boş yere o evin satılmasını bekliycez, boş yere tapu masrafı bilmem ne..

Neden şımarıklık yapmış olasın ki, haklısın sonuçta. Babası hep mi böyledir? Yani hep benim dediğim olsun diyenlerden midir? Yoksa sadece bu konuda mı böyle davrandı?

babasını henüz o kadar iyi tanımıyorum, ama sanırım insanları sevmedikleri bi evde oturmaya zorlayacak kadar inat olduğuna göre hep böyle..

nişanlım ona zaten "baba sen verebileceğin parayı bana ver, biz beğenmezsek üstünü ben tamamlarım" demişti.babası şimdi "beğenmiyosan git sat daha iyisini al" demiş.iyi de zaten böyle konuşulmuştu.o verseydi ne vercekse, biz gidip alsaydık.şimdi boş yere o evin satılmasını bekliycez, boş yere tapu masrafı bilmem ne..

bu mesajın üstüne diyeceğim o ki haline şükret,bazıları var ki bir çöp bile vermez senınkıler ev almıs ama iyi ama kötü sonucta kira derdin yok ev borcun olmayacak ,adam sizin borca girmenizi istememiş ama yaranamamış gibi

bu mesajın üstüne diyeceğim o ki haline şükret,bazıları var ki bir çöp bile vermez senınkıler ev almıs ama iyi ama kötü sonucta kira derdin yok ev borcun olmayacak ,adam sizin borca girmenizi istememiş ama yaranamamış gibi

iyi de ondan verebileceği paranın üstünde bişey istemedi kimse, o yine o evi aldığı parayı verseydi bize bu evi alacağına.

Bence haklısın ama olan olmuş.
size tabiki ev almak zorunda değiller ama mademki böyle bir güzellik yapmaya karar vermiş bari içinize sinecek birşey yapsaydı.
yaptığı iyilik hayra geçerdi hiç değilse.
beğenmediğinizi bile bile neden gidipte o evi almış anlamadım.
geri döndürme ihtimali hiç mi yok tapu devri falan yapılmamışsa vazgeçirin.

ya nasıl gitmiş pat diye almış öyle istemediğizi bile bile , ne insanlar var ya evlerden ırak..
şuan çok sinirlendim :47: :47: :47:
tutmasam kendimi beddua edecem.. :47:
o adamın alacağı eve de ona da................. :57:

iyi de ondan verebileceği paranın üstünde bişey istemedi kimse, o yine o evi aldığı parayı verseydi bize bu evi alacağına.

adam ev almak düğün yapmak zorunda degıl evlenmek ıcın yola cıkıyorsanız kimseden destek beklememenız gerekır hal böyle iken adam size kalkmş ev almış ve sizde beğenmemişsiniz olabılır o zaman keşke başka ev alsaydın demek yerıne biz kirada oturmak bu evide kiraya vermek istiyoruz deseydiniz o ev yine yatırımınız olurdu

Ortada bir miktar para var, o bütçeye uygun alınabilecek evler var, hatta beğenilen ev için eldeki para yetmezse üstünü tamamlayabilecek ayrı bir bütçe de var. Ana bütçenin sahibi olan kayınpeder, evde oturması gereken insanlara danışmadan bir ev alıyor ki o evi asıl ev sahipleri yaşamak için uygun bulmamış, onlar da başka bir yeri beğendiklerini söylüyorlar. Siz de tutturmuşsunuz onu bulamayan da var, yok efendim haline şükret. Siz her karşılaştığınız sorunlarda Polyannacılık mı oynuyorsunuz? Her sıkıntıda her sorunda benden daha kötü durumlarda olanı var diyebiliyorsanız ayakta alkışlıyorum sizi :46: :46: :46:

Siz şimdi onu bulamayanlar da var dediniz diye konu sahibinin gidip paşa paşa o eve yerleşmesini mi bekliyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
adam ev almak düğün yapmak zorunda degıl evlenmek ıcın yola cıkıyorsanız kimseden destek beklememenız gerekır hal böyle iken adam size kalkmş ev almış ve sizde beğenmemişsiniz olabılır o zaman keşke başka ev alsaydın demek yerıne biz kirada oturmak bu evide kiraya vermek istiyoruz deseydiniz o ev yine yatırımınız olurdu

evi bi görseniz, ev 1 senedir satılık bizden başka alan enayi yok.

her şeye maddi açıdan bakma lütfen, istemediğin bi yerde yaşamaya zorlanmanın neresi nimet?hayatında kaç kere ev alıyosun, ev döşüyosun? illa böyle burnundan gelmek zorunda mı insanın..

borçsuz ev sahibi olarak bir evliliğe başlıyorsun, ister oturursun, ister kiraya verirsin, ister satarsın ne olursa olsun, babası gidip o evi kiralık olarak tutsa ya da kendi paranızla alsanız da karışsa haklısın ama adam onbinlerce lirayı size bağışlıyor, böyle bir yardımda bulunmak zorunda değil, minnetkar olacağına burnumdan soluyorum diyorsun. olaylara iyi yanından bakmayı öğrenmelisin. ben 1+1 dairede oturuyorum buraya güneş görmeyen bir stüdyodan geldim ve cennete düştüm sandım, kiradayım, evimiz yok ne zaman alacağımız mechul, inan o 3+1 bana verilseydi değil burnumdan solumak, Allaha nasıl şükür edeceğimi bilemezdim, işte insanlar hep bulundukları yerden fazlasını istiyorlar, tamam hoş olmamış babasının kendi istediği yeri alması, ama adam satın almış bu evi size, ve karşılığında birşey beklemiyor, ne alırsa alsın buna ancak minnet duyulur, nefret değil.

ya nasıl gitmiş pat diye almış öyle istemediğizi bile bile , ne insanlar var ya evlerden ırak..
şuan çok sinirlendim :47: :47: :47:
tutmasam kendimi beddua edecem.. :47:
o adamın alacağı eve de ona da................. :57:

bedduamı edecen????
iyimisiniz acaba??
adam ev almış üstüne beddua:53::53:

istemediğin biyerde oturmak zorunda değilsin tabi...
biraz aksi bi adammış belli...
vazgeçme şansı varsa nişanlınla konuş halletsin...
olmazsa kiraya verir kendinizde başka biyerde oturursunuz...

Ortada bir miktar para var, o bütçeye uygun alınabilecek evler var, hatta beğenilen ev için eldeki para yetmezse üstünü tamamlayabilecek ayrı bir bütçe de var. Ana bütçenin sahibi olan kayınpeder, evde oturması gereken insanlara danışmadan bir ev alıyor ki o evi asıl ev sahipleri yaşamak için uygun bulmamış, onlar da başka bir yeri beğendiklerini söylüyorlar. Siz de tutturmuşsunuz onu bulamayan da var, yok efendim haline şükret. Siz her karşılaştığınız sorunlarda Polyannacılık mı oynuyorsunuz? Her sıkıntıda her sorunda benden daha kötü durumlarda olanı var diyebiliyorsanız ayakta alkışlıyorum sizi :46: :46: :46:

Siz şimdi onu bulamayanlar da var dediniz diye konu sahibinin gidip paşa paşa o eve yerleşmesini mi bekliyorsunuz?

siz ne derseniz deyin, burada alınan şey bir hediyedir, ve hediyeyi alınan kişi değil alan kişi seçer.

konu sahibi arkadaşım sizde o evi bir yatırım olarak görün,
dönüşü yok kayınpederin hakkında ileri geri konuşmayada gerek yok adam almış artık,
kiraya verip kirada oturursunuz,en azından bir geliriniz olur..

Ortada bir miktar para var, o bütçeye uygun alınabilecek evler var, hatta beğenilen ev için eldeki para yetmezse üstünü tamamlayabilecek ayrı bir bütçe de var. Ana bütçenin sahibi olan kayınpeder, evde oturması gereken insanlara danışmadan bir ev alıyor ki o evi asıl ev sahipleri yaşamak için uygun bulmamış, onlar da başka bir yeri beğendiklerini söylüyorlar. Siz de tutturmuşsunuz onu bulayan da var, yok efendim haline şükret. Siz her karşılaştığınız sorunlarda Polyannacılık mı oynuyorsunuz? Her sıkıntıda her sorunda benden daha kötü durumlarda olanı var diyebiliyorsanız ayakta alkışlıyorum sizi :46: :46: :46:

hay ağzına sağlık, bende bu tarz şeyler yazacaktım ama hala kendimi tutamıyorum küfür etmemek için :47:
pis işgüzar, bu şimdi böyleyse ilerde ne b.klar eder bu çifte.. Allah ıslah eylesin :22:

Back