Burnumdan gelen tatil!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlenip çocuk yapmak ehliyete tabi olmalı diyorum hep.
Bir ara bir dizi vardı Incorporated diye. Pek bilinmiyordu hatta Ben Affleck ve Matt Damon yönetmenliğini üstlenmişti.
O dizi de bebek doğurmak devletin iznindeydi ve herkes 1 bebek yapabiliyordu. Eğer belli bir levele ulaşırsan ki ,ulaşması çok güçtü, o zaman 2. Bebek kararı çıkıyordu. Ve bunu da kadının bünyesine bir şey enjekte ederek yapıyorlardı. Yani program yüklüyorlardı.
İzlerken ne kadar mantıklı bir şey diye düşünmüştüm.

Kocayla görümcenin kafalarını böyle birbirine tokuşturasım geldi
Sen her ne şımarıklık yapmış olursan ol
Olayları uzatmış olursan ol
Şiddet asla hakedilen birşey değildir
Üstelik hamilesin
Hadi eşliğini gözden çıkardı diyelim, evladını taşıyorsun nasıl vurabilir yahu??
Nasıl sineye çekebildin
Bir de görümceden özür dilemişsin iyice coşmuşlar
Git ailenin evine ikisi de ayaklarına kapanana kadar geri dönme
Bu durumda boşanmak en doğrusudur ama hamilesin o yüzden at gibi gidenleri it gibi döndürmeyi dene.

Çok güzel bir yorum insanları germişsiniz ne vardı psikopat ruhlu belli ki ruhsal sıkıntıları var görümcenin huyunu bilmiyor muydunuz?.... dayak aslaaaa kabul edilemez sabah babanızın evine gidin.
Ama şu da var görümcesi 30 yaşında ve ona ergensin falan diyor. Kimse böyle saçma bir yorumu kabul etmez . O da ona ; e sende içeride yatıyorsun , kimse karışmıyor deyince de eee ben hamişim , açık arama diyor.
Baştan aşağı çok seviyesiz bir ilişki .

Çinde mi ne böyle birşey varmış
Nüfus çokluğundan mı neymiş ama aşırı mantıklı birşey herkes 1 çocuk yapacak ikinciyi yaparsan hapis ve para cezası veriliyor çocuk da ellerinden alınıyor
Harika bir sistem

Size çok üzüldüm ya hiç mi bir akrabaniz yok sizi ordan alacak. Görümcenize ve o eşinize diyecek kelime yok çok kötüler bence.

TÜRKİYE burası maalesef.
Boşanması kesin olan , asla anlaşamayan kadın bile çocuk yapma derdinde . Şekil A (kendim oluyorum bu)
Bize göre çocuk yapmak , çok çocuk yapmak çok büyük bir meziyet.
Çinde şu an bildiğim kadarıyla nüfus artsın diye devlet bedava ev veriyor. Özellikle köylük bölgelere taşıyor. Baştan çok katı kuralları vardı haklısınız. Ama çin de de çocuk yapılır yahu. 3 yaşında adamlar tarih öğretiyor çocuklarına. Eğitim seviyesi çok iyi durumda.

Eşim diyosunuz hala ya ben ona şaşırıyorum. Hem hamilesiniz hemde herif kardesi için sizi hirpalamis toparlan arkana bile bakma annenin evine git aklı başına gelsin

Size vurduğu kısma kadar eşinizi haklı buldum. Ortamı geren siz olmuşsunuz, uzatmak huyumdur diye bir şey olmamalı huyunuzu törpüleyin. Şiddetin asla bahanesi olamaz o yüzden eşiniz kesinlikle suçlu. Kuzu kuzu bi de akraba ziyaretine mi gittiniz, boşanmak boşanmamak sizin kararınız ama şunu bilin şiddetin birincisi ikincisi olmaz şiddet şiddettir. Bugün bunu sineye çekerseniz arkası da gelir bu sefer 1 yaşında çocuğum var kocam bana vurdu diye konu açabilirsiniz

Çoktan ailemin evine gitmiştim. Bide onlarla teyze ziyaretine mi gittiniz.

Her türlü rezilliği yapar canından bezdiririm başlarım öyle görümceye cinnet geçirip evi barkı dağıtırım öyle gebe kadın dövülmez benim de iki görümcem var ağızlarını açamazlar ortalığı ayağa kaldırırım

Hamile halinizle şiddet görmüşsünüz dahası mı var... Şimdi boşan dicem abarttığımı düşüneceksiniz. Hiçte abartmıyorum.

Bir telefona bakıyorlar diye başlayan bir olay nasıl bir hal almış ..saçından tutup vurmak nedir ya..hamilesin üstelik..git ordan hemen

Hanımefendi kendinize gelin.Siz buna sessiz kalırsanız çocuk doğduktan sonra ikinize de psikolojik ve fiziksel şiddet uygulayabilecek kişiler var karşınızda.Hamile kadına merhamet duymayanda hiç vicdan olur mu?Onlarla beraber tekrar yola devam etmeniz sessiz kalmanız zaten sizi her türlü davranışa sessiz kalacak bir insan durumuna sokmuş.Hemen darp raporu almazsanız bundan sonra kimse sizi insan yerine koymayacak.Lütfen duygusal düşünmeyin, hamileyim imkanım yok demeyin.Dayağı sizi en küçük bir şeyde susturma yolu olarak görürler.Raporunuzu alın, en azından gözleri korksun.Bir şekilde evden çıkın ya da eczaneye gideceğim falan deyin ve asla ama asla alttan almayın.Hareketiniz şımarıkça dahi olabilirdi (ki değil) kimse size el kaldıramaz.Kendi fikrim tazminat davası açmanızdır görümceye de, kocanız olacak çocuğuna bile vurabilen şeye de.Ona içimden geçeni yazamıyorum ne yazık ki. Sizin kararınız ama bence bu evlilikten vazgeçin derim.Geçmiş olsun.Kendinize en çok siz değer verin.

Sizde normal değilsiniz bence diğerleri ruh hastası hadi.
Kalkın gidin evinize veya annenize hamile kadının ruh hali değişken olur ne zaman ne yapıcağı belli olmaz hormonlardan ama burda sanki görünce hamile abisi de tövbe est. Kocası.
Biraz daha ezmelerine müsade ederseniz sizi çiğ çiğ yer bunlar diyim size.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…