Burnumdan gelen tatil!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Darp raporu al eşim ve kardeşi bana vurdular diye de kaydettir. O evden bir an evvel ayrıl. Ne yapacağını sonra düşünürsün. Evet hissettiğin kadar ezik görüyorlar seni ve öyle davranıyorlar. Dırdırcı bir tip olabilirsin bünün çözümü şiddet değil.

Sen kötü bişey denememişsin ki. Tam aksi tel3fonu bırakıp birlikte vakit geçirmek istemişsin. Sana hak vereceklerine ne kadar da sacmalamislar. Heleki sen hamileyken eşinin şiddet gosterm3si sınır bozucu bisey. Kesinlikle tavrını koymalısın. Yoksa hep ezilen olursun canm

Kardeşi kocaman kadın bastırsın diye kriz ayağına yatmış ,eşinizde sorun var ,
Değer vermiyor size ,
Hamile kadına bu muamele yapılır mı ?
Ayrıca ,bu kadar takılıyorsa kalmasaydı evli çiftle ,
En ufak sorunda aikeni sildim ne demek ?
Ailenize gidin uxaklaşın aike terapisti isteyin ,kesinlikle boşanmaya yanaşmayın,anlaşmayın ...

Hamilelik hormonları diye bişey var ama o merhametsiz vicdansız görümce ve eşinizin bundan haberi yok galiba O kavga esnasında korkudan stresten ya düşük yapsaydın bunun hesabını kim vercekti acaba çok merak ediyorum yazıklar olsun eşinize yazıklar olsun görümcenize hamile kadının üzerine bu kadar da gelinmez pessss

Niye gidemiyorsunuz ordan? Bu muamele bana yapılsa saat mekan farketmeksizin çeker giderim. Böyle sudan bi sebep için(siddetin sebebi de olmaz da neyse) sacinizdan cekilip dayak yemeyi gururunuza nasıl yediriyorsunuz hayret doğrusu..
Üstelik dediğinizde de bu kadar büyütülecek bir şey yok bence ne olmuş ergen gibi dediyseniz haklısınız.

O görümcenden de kocandan da bi halt olmaz.. insan olmayan insanımsı varlıklar.. darp raporunu alıp maddi manevi tazminat davası açsan o görümce müsveddesi bi sürünse. Yalandan cinnet geçirmiş sonrada gitmiş misafirliğe. Tam bir .... Kendimi senin yerine koydum nefesim kesildi sakın buna tepkisiz kalma bunu onlara yedir!

Çok güzel bir yorum insanları germişsiniz ne vardı psikopat ruhlu belli ki ruhsal sıkıntıları var görümcenin huyunu bilmiyor muydunuz?.... dayak aslaaaa kabul edilemez sabah babanızın evine gidin.

Hala orda yanlarında isen pessssssssss diyorum.Kocanla görümcen psikopat net.Sende sana bu kadar değer vermeyen sorunlu bi adamdan ne diye çocuk yapıyorsun ki.Böylesi yarın çocuğunu da döver.Yazik diyorum.

Kocan sana vurmus sacini cekmis bence sadece bu pencereden bak ve ara aileni git yanlarina. Hatta darp raporu al. 30 yasinda cocuk gibi gorumce. Kocani da ilesini de birak ne halleri varsa gorsunler.
Bana vuracak sacimi cekecek araba hareket halinde bile olsa atarim kendimi disari. Hic ezik davranma. Onlar seni ezecegine sen onlari ez.

Esinin sana vurmaya hakkı yok. Bunu onun yanina bırakmazdım. Fakat alingan ve surat asan biriyseniz ve bunu surekli yaptiysaniz batmistir gozlerine. Ama yinede soylim o deli gorumcenin yuzune bakmaz evime sokmazdım . Kocani birak ailene git doguma kadar gelme hatta. Akillansinlar

Yok artık ben az önce ne okudum böyle ya !! Gorumceniz ayrı manyak kocanız ayrı . Ne demek size vurdular, ne demek siz ordan teyzesine gittiniz ? Cikarsaydiniz 2 kat cinnet çekip gitseydiniz ordan .niye bu kadar ezdiriyorsunuz kendinizi ya .

Size vurma kusmına kadar eşiniz haklı diye düşünüyordumki , dayaktan sonrasını okumadım.özelllikle hamile iken bana vuracak adama dünyayı dar ederdim.net.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…