- 28 Eylül 2022
- 16
- 3
- 26
-
- Konu Sahibi ismimibilmiyorum
Şu anki fotoğrafınızı paylaşırsanız daha sağlıklı yorum yapabiliriz. Belki de gerçekten ameliyata hiç gerek olmayan, güzel bir burnunuz vardır. Ameliyatlar gerçekten riskli oluyor. Eskisinden daha kötü bir burunla da karşılaşabilirsiniz düşük bir ihtimal de olsa. Revizyon ameliyatları %15 civarında. Yani yaklaşık her 10 kişiden 2'si ameliyat sonucundan memnun değil. Bir de memnun olmadığı halde revizyon olmayanlar da var.merhaba kızlar. 25 yaşındayım. Yıllardır burnumu yaptırsam mı yaptırmasam mı ikilemindeyim. su an yaptırma sansımın oldugu ve evde rahat rahat dinlenebileceğim bir dönemdeyim. Etrafımdaki herkes burnumu yaptırmama çok karşı. Burnum kötü bir burun asla değil. Ama benimki biraz güzellik takıntısına dönüştü. Daha da güzel olsun istiyorum. Ameliyat olmayı gerçekten istiyorum fakat sonuç hoşuma gitmeyen bir burun olursa o zaman naparım bilmiyorum. Çünkü estetik yapılmıs ve cok iyi olmayan bir burun cok düzgün olmayan bir burundan cok daha kötü görünüyor. benim en büyük korkum çok güzel olmaması. iki kere ozan luay abbasla görüştüm. kendisi cok tatlı bir doktor. yaklaşımı da çok güzel fakat asla mutlu olursun, söyle bir burnun olur gibi şeyler söylemiyor. siz olsaydınız napardınız
Yakın arkadaşım burnunu yaptırdı ve feci ağrılı bir süreç yaşadı sonuç ne biliyor musunuz? Burnu düştü ve yaptırmadan önceki halinden daha kötü,birde 18.000tl vermenin psikolojik baskısı… Burnunuzda sizi çok rahatsız eden bir durum yoksa tavsiye etmiyorummerhaba kızlar. 25 yaşındayım. Yıllardır burnumu yaptırsam mı yaptırmasam mı ikilemindeyim. su an yaptırma sansımın oldugu ve evde rahat rahat dinlenebileceğim bir dönemdeyim. Etrafımdaki herkes burnumu yaptırmama çok karşı. Burnum kötü bir burun asla değil. Ama benimki biraz güzellik takıntısına dönüştü. Daha da güzel olsun istiyorum. Ameliyat olmayı gerçekten istiyorum fakat sonuç hoşuma gitmeyen bir burun olursa o zaman naparım bilmiyorum. Çünkü estetik yapılmıs ve cok iyi olmayan bir burun cok düzgün olmayan bir burundan cok daha kötü görünüyor. benim en büyük korkum çok güzel olmaması. iki kere ozan luay abbasla görüştüm. kendisi cok tatlı bir doktor. yaklaşımı da çok güzel fakat asla mutlu olursun, söyle bir burnun olur gibi şeyler söylemiyor. siz olsaydınız napardınız
Botox yaptirdigimi bile begenmedim allahtan gecti. Burnumu asla yaptirmam: cok buyuk risk. Valla cevremde burnunu yaptirmis gerkesin burnu da bagiriyor estetik diye.merhaba kızlar. 25 yaşındayım. Yıllardır burnumu yaptırsam mı yaptırmasam mı ikilemindeyim. su an yaptırma sansımın oldugu ve evde rahat rahat dinlenebileceğim bir dönemdeyim. Etrafımdaki herkes burnumu yaptırmama çok karşı. Burnum kötü bir burun asla değil. Ama benimki biraz güzellik takıntısına dönüştü. Daha da güzel olsun istiyorum. Ameliyat olmayı gerçekten istiyorum fakat sonuç hoşuma gitmeyen bir burun olursa o zaman naparım bilmiyorum. Çünkü estetik yapılmıs ve cok iyi olmayan bir burun cok düzgün olmayan bir burundan cok daha kötü görünüyor. benim en büyük korkum çok güzel olmaması. iki kere ozan luay abbasla görüştüm. kendisi cok tatlı bir doktor. yaklaşımı da çok güzel fakat asla mutlu olursun, söyle bir burnun olur gibi şeyler söylemiyor. siz olsaydınız napardınız
Çu kısım gerçekten önemli. Böyle düşünüyorsanız sadece burun yaptırmak size yeterli gelmeyebilir. Bunun sonu yok.Burnum kötü bir burun asla değil. Ama benimki biraz güzellik takıntısına dönüştü.
Öncelikle burun konusunu bir kere kafaya takınca, ameliyat aklına bir kere düşünce eninde sonunda oluyorsun. Ben de yıllarca düşündüm ya daha kötü olursa diye ama eninde sonunda oldum. Psikolojik olarak çok zor bi süreç eğer şu anki burnundan nefret etmiyorsan. Ben kendimle barışığım bunu kabullenir ameliyatı aklımdan çıkarabilirim diyorsan olma. Çok çok güzel olma ihtimali var. Daha kötü olma ihtimali var ama düşük bir ihtimal tabi. Ben yeni burnuma çok zor alıştım mesela ilk zamanlar çok pişmanlıklar yaşadım. Şu anda da iyi ki diyorum hatta keşke çok küçük bir burun isteseydim diyorum. Kusur var bence burnumda kusursuz değil ve ameliyat sonrası kusur olmasa da o kadar çok inceliyoruz ki illaki kusur buluyoruz. Takıntılı insanlar için daha zor geçiyor bu süreç. Doğru karar vermek lazım, doktorunu da iyi seçmek lazım. Ben ankaradayım eğer aklına takılan olursa sorabilirsin.merhaba kızlar. 25 yaşındayım. Yıllardır burnumu yaptırsam mı yaptırmasam mı ikilemindeyim. su an yaptırma sansımın oldugu ve evde rahat rahat dinlenebileceğim bir dönemdeyim. Etrafımdaki herkes burnumu yaptırmama çok karşı. Burnum kötü bir burun asla değil. Ama benimki biraz güzellik takıntısına dönüştü. Daha da güzel olsun istiyorum. Ameliyat olmayı gerçekten istiyorum fakat sonuç hoşuma gitmeyen bir burun olursa o zaman naparım bilmiyorum. Çünkü estetik yapılmıs ve cok iyi olmayan bir burun cok düzgün olmayan bir burundan cok daha kötü görünüyor. benim en büyük korkum çok güzel olmaması. iki kere ozan luay abbasla görüştüm. kendisi cok tatlı bir doktor. yaklaşımı da çok güzel fakat asla mutlu olursun, söyle bir burnun olur gibi şeyler söylemiyor. siz olsaydınız napardınız
Öncelikle burun konusunu bir kere kafaya takınca, ameliyat aklına bir kere düşünce eninde sonunda oluyorsun. Ben de yıllarca düşündüm ya daha kötü olursa diye ama eninde sonunda oldum. Psikolojik olarak çok zor bi süreç eğer şu anki burnundan nefret etmiyorsan. Ben kendimle barışığım bunu kabullenir ameliyatı aklımdan çıkarabilirim diyorsan olma. Çok çok güzel olma ihtimali var. Daha kötü olma ihtimali var ama düşük bir ihtimal tabi. Ben yeni burnuma çok zor alıştım mesela ilk zamanlar çok pişmanlıklar yaşadım. Şu anda da iyi ki diyorum hatta keşke çok küçük bir burun isteseydim diyorum. Kusur var bence burnumda kusursuz değil ve ameliyat sonrası kusur olmasa da o kadar çok inceliyoruz ki illaki kusur buluyoruz. Takıntılı insanlar için daha zor geçiyor bu süreç. Doğru karar vermek lazım, doktorunu da iyi seçmek lazım. Ben ankaradayım eğer aklına takılan olursa sorabilirsin.
gercekten hayatımız öyle bir hale geldi ki hep daha fazlasını istiyoruzÇu kısım gerçekten önemli. Böyle düşünüyorsanız sadece burun yaptırmak size yeterli gelmeyebilir. Bunun sonu yok.
fotoğrafımı burada paylaştıgımız şeyler sonrasında silinemiyor diye bildiğim için paylaşmak istemedim. yoksa yükleyecektimŞu anki fotoğrafınızı paylaşırsanız daha sağlıklı yorum yapabiliriz. Belki de gerçekten ameliyata hiç gerek olmayan, güzel bir burnunuz vardır. Ameliyatlar gerçekten riskli oluyor. Eskisinden daha kötü bir burunla da karşılaşabilirsiniz düşük bir ihtimal de olsa. Revizyon ameliyatları %15 civarında. Yani yaklaşık her 10 kişiden 2'si ameliyat sonucundan memnun değil. Bir de memnun olmadığı halde revizyon olmayanlar da var.
Yorum değil de konunuzun ilk mesajıysa sonradan kaldırabiliyorsunuz (fotoğrafları).fotoğrafımı burada paylaştıgımız şeyler sonrasında silinemiyor diye bildiğim için paylaşmak istemedim. yoksa yükleyecektim
evet sizin sayenizde öğrendim çok teşekkür ederim. birsürü yükledim sonra kaldıracağım <3Yorum değil de konunuzun ilk mesajıysa sonradan kaldırabiliyorsunuz (fotoğrafları).
Bence zaten çok güzelsiniz ve ihtiyacınız yok. Burnunuz da bu doğal haliyle farklı bir hava katıyor. Burnunuzu yaptırınca daha güzel ya da çekici olmazsınız bence, diğer herkese benzersiniz sadece. Yine de siz bilirsiniz tabii :)evet sizin sayenizde öğrendim çok teşekkür ederim. birsürü yükledim sonra kaldıracağım <3
mutluyum çok şüküray hepinize cok tesekkur ederim cok güzel yazmıssınız. su an mutlu musunuz peki en önemli olan sey bu bence