burnum konusunda cok kararsızım lütfen bana yardımcı olun

Eğer ben ameliyat olmadan önce burnum böyle olsa yani bu zorlukları bilmeden önce karar verecek olsam yaptırırdım ama ameliyat olduktan sonra çok sorunlu olmayan burunların yaptırmaması daha iyi gibi geliyor bana. Burnunuz un önü biraz tombul ama ameliyatla istediğiniz gibi olmama ihtimali olduğu gibi eskisinden daha kötü de olabilir.

Doktora harcıyacağınız parayı ben neden kendimi sevemiyorum, kendimle barışamıyorum sorunuyla bir terapiste vermeniz sizin için daha mantıklı olur bence
Siz terapist misiniz acaba 😂 Beden dismorfik bozukluğu diye bir rahatsızlık var, cerrahlar (iyi cerrahlar) zaten böyle bir durum tespit ederlerse ameliyat yapmıyorlar. Estetik yaptıran herkesin psikolojisi bozuk gibi konuşmuşsunuz.

merhaba kızlar. 25 yaşındayım. Yıllardır burnumu yaptırsam mı yaptırmasam mı ikilemindeyim. su an yaptırma sansımın oldugu ve evde rahat rahat dinlenebileceğim bir dönemdeyim. Etrafımdaki herkes burnumu yaptırmama çok karşı. Burnum kötü bir burun asla değil. Ama benimki biraz güzellik takıntısına dönüştü. Daha da güzel olsun istiyorum. Ameliyat olmayı gerçekten istiyorum fakat sonuç hoşuma gitmeyen bir burun olursa o zaman naparım bilmiyorum. Çünkü estetik yapılmıs ve cok iyi olmayan bir burun cok düzgün olmayan bir burundan cok daha kötü görünüyor. benim en büyük korkum çok güzel olmaması. iki kere ozan luay abbasla görüştüm. kendisi cok tatlı bir doktor. yaklaşımı da çok güzel fakat asla mutlu olursun, söyle bir burnun olur gibi şeyler söylemiyor. siz olsaydınız napardınız
Bence gerek yok ama yinede tercih sizin, benımde yuzumde ufak benler vardı fark edılmıyor bıle ama ben takıntılı oldugum ıcın yaptırdım ıyıkıde yaptırdım dıyorum sımdıde goz kapagı ameliyatı dusunuyorum cesaretiimi az daha toplasam yapıcam

Tecrübeli biri olarak söylüyorum. Risk alma kesinlikle. Burnundan çok şikayetçi değilsin fotolardan belli ve burnun gayet güzel yüzle uyumlu. Ameliyattan sonra eski halinle kıyaslayacsksın sürekli. Ve çokçok iyi bir burun olma ihtimali yüksek değil. Çok güzelsin burnun çok güzel. Ve bu burnu ameliyat etmeyi kabul edecek doktoru da kınarım

Tecrübeli biri olarak söylüyorum. Risk alma kesinlikle. Burnundan çok şikayetçi değilsin fotolardan belli ve burnun gayet güzel yüzle uyumlu. Ameliyattan sonra eski halinle kıyaslayacsksın sürekli. Ve çokçok iyi bir burun olma ihtimali yüksek değil. Çok güzelsin burnun çok güzel. Ve bu burnu ameliyat etmeyi kabul edecek doktoru da kınarım
doktor eski halinden mutsuz olmazsın aama kimsenin sana seramikten bir burun şekillendirip yüzüne koyamayacağını bil dedi. Çok fazla mükemmel burun fotoğrafı gösterdiiğim ve çok fazla da istemediğim burun örnekleri ve özelliklerini gösterdiğim için.

doktor eski halinden mutsuz olmazsın aama kimsenin sana seramikten bir burun şekillendirip yüzüne koyamayacağını bil dedi. Çok fazla mükemmel burun fotoğrafı gösterdiiğim ve çok fazla da istemediğim burun örnekleri ve özelliklerini gösterdiğim için.
Doktor doğru söylemiş. Çunku burnun gerçekten güzel en önemlisi yüzünle uyumlu. Şöyle söyleyeyim sana kötü bir burnun olunca ameliyattan sonra hertürlü eskisinden iyi olduğu için beğenirsin. Ki böyle bir durumda yaptırmak lazım bence. Ama zaten güzel bir burun olunca durum böyle olmuyor. Beklentin fazla oluyor çıkan sonucu eskisi ile kıyaslıyorsun. Mutsuz olma ihtimalin çok daha yüksek oluyor. Bunları seni kötü etkilemek için söylemiyorum. Tecrübeliyim dediğim gibi. 2 ay önce ameliyat oldum. Ve hiç mutlu değilim. Sadece bunları bilerek hareket etmelisin. Çıkan sonuç evet seni daha mutlu edebilir ama daha mutsuz da edebilir. Ben yerinde olsam yapmam. Geçmişe dönebilsem kendim de olmam.

Siz terapist misiniz acaba 😂 Beden dismorfik bozukluğu diye bir rahatsızlık var, cerrahlar (iyi cerrahlar) zaten böyle bir durum tespit ederlerse ameliyat yapmıyorlar. Estetik yaptıran herkesin psikolojisi bozuk gibi konuşmuşsunuz.
konu sahibi benimki artık biraz güzellik takıntısına dönüştü yazdığı için bu yorumu yaptım zaten. Beden dismorfik bozukluğunda zaten terapiste gidilmeli. Estetik yaptıran herkesin psikolojisi tabiki bozuk değil ama şu da bir gerçek estetik cerrahların birçoğu görüşmeye gittiğinizde şuran da yamuk buranı da yapalım diye konuşuyorlar daha fazla para kazanmak için. Dismorfik bozukluk var diye ameliyat yapmayanları çok çok ufak bir çoğunluğu

ama daha yeni yaptırmışsınız. Ödemleriniz insin bi yüzünüz burnunuz otursun. Daha mutsuz olmak için çok erken. ilk mesajda fotoğraflarım var oradan bakabilirsiniz
şöyle söyleyeyim burnumun şekli az çok belli oldu. Yani benimkinde aman aman bir değişiklik yoktu. Uzun burnumu aldı yukarı sabitledi doktor. Sırttan ise inceltmeler yaptı. Doğal olmayan bir burun çıktı ortaya. Önden deliklerim gözüküyor falan. Aynaya bakmak istemiyorum o derece. Yani şu ankinden memnunsanız hiç düşünmeyin, sonucu güzel olacak diye bir şey yok. 2 haftaki önceki huzurumu istiyorum :KK43: hayatta her şey güzellik değil, burnumu değiştirirsem her şey güzel olur diye düşündüm daha da berbat oldu.Zayıf biriyimde, böyle yer çekimine karşı bir burunla gezmek çok çok kötü. Dışarı çıkmak istemiyorum. Böyle olacağını tahmin etsem eski burnumu alır öpüp başıma koyardım.

merhaba kızlar. 25 yaşındayım. Yıllardır burnumu yaptırsam mı yaptırmasam mı ikilemindeyim. su an yaptırma sansımın oldugu ve evde rahat rahat dinlenebileceğim bir dönemdeyim. Etrafımdaki herkes burnumu yaptırmama çok karşı. Burnum kötü bir burun asla değil. Ama benimki biraz güzellik takıntısına dönüştü. Daha da güzel olsun istiyorum. Ameliyat olmayı gerçekten istiyorum fakat sonuç hoşuma gitmeyen bir burun olursa o zaman naparım bilmiyorum. Çünkü estetik yapılmıs ve cok iyi olmayan bir burun cok düzgün olmayan bir burundan cok daha kötü görünüyor. benim en büyük korkum çok güzel olmaması. iki kere ozan luay abbasla görüştüm. kendisi cok tatlı bir doktor. yaklaşımı da çok güzel fakat asla mutlu olursun, söyle bir burnun olur gibi şeyler söylemiyor. siz olsaydınız napardınız
Ozan luay abbas mi KACCC!

Bakın bu burunlar estetik ameliyattan sonra bu hale gelmiş burunlar hep. Doktor hatası yani. Doğuştan burnunuz ne kadar çirkin, büyük olursa olsun ekteki bu burunlar kadar çirkin olamaz. O yüzden burun ameliyatlarında risk gerçekten çok büyük. Göze batmayan, kemersiz, büyük olmayan bir burnum varsa ben olsam ameliyat olmazdım. Daha güzel olacağım derken yüzünüzü mahvetme olasılığınız da var çünkü.
Boyle bir burun istemiyorsan ozan luay abbasa ameliyat olma :KK66:

Arkadaşımın burnu yapıldı ve yapılmışmı belli bile olmuyor bence değmez burnunuzda gayet tatlı bu güzellik takıntısının sonu yok bence . Sağlıklısınız hayat güzel bırakın kendinize güvenin böyle gayet güzelsiniz zaten ne gerek var sanki:)

Kendinizi sevin. Kusur aramayin. Ne güzel burun iştem illaki aynu fabrikadan çikma ucu arşa bakan burun mu olmali. Gerçekten çok guzel ve çok yakişiyor benimki de ideal degil. Eskiden takardim. Ama şimdi hiiiç umrumda değil. Gerçekten kendini sevince kendini değiştirmeye çalişmiyorsun. Mesela avrupa yakasini seyrederken gulse birsel kendi burnuyla dalga geçilmesiyle ilgili kaç tane replik yazmişdir dizide. Oyle olmak gerekir ben buyum ve herşeyimle guzelim.

Kendinizi sevin. Kusur aramayin. Ne güzel burun iştem illaki aynu fabrikadan çikma ucu arşa bakan burun mu olmali. Gerçekten çok guzel ve çok yakişiyor benimki de ideal degil. Eskiden takardim. Ama şimdi hiiiç umrumda değil. Gerçekten kendini sevince kendini değiştirmeye çalişmiyorsun. Mesela avrupa yakasini seyrederken gulse birsel kendi burnuyla dalga geçilmesiyle ilgili kaç tane replik yazmişdir dizide. Oyle olmak gerekir ben buyum ve herşeyimle guzelim.
zaten insan kendisini sevmedikten sonra isterse 20 kere işlem yapılsın yine mutlu olamaz. Ama insan ufak tefek dokunuşlarla kendisini daha üst seviyeye almak istiyor

X