burnum en büyük derdim

p
Cnm dedigim gibi onun'da yuzu ufak zaten burnunda tam senin anlattigin gibi hafif bir kemer vardi oda cok kompleksliydi bu durumdan kemeri duzeltti sadece ki burundan nefes alma sorunlarida vardi !
peki özgüveni artti mi daha dışa dönük olmustur

Aynalara bakamayacak kadar felaket bir durumun varsa yaptir. Ama artik fabrikadan cikmis gibi ayni burunlara sahip olmak hic de cazip degil. Yabanci modellere hic dikkat ettin mi, pek cogunun burnu kemerli ve dogallik daha kabul goruyor. Kendini oldugun gibi sev, iyi huylarin yuzune yansiyacak seni cok daha guzel gostrecektir emin ol. :) Umsrim "kisilikli burnunla" bir omur boyu mutlu olursun :)

as
laslinda en cok moralimi bozan kardeşim.normalde benim saçlarim tırnaklarim çok cabuk uzar.o gun bunu anneme soylerken kardesim lafa girip burnun da baya uzun dedi

p

peki özgüveni artti mi daha dışa dönük olmustur

Evet su an cok rahat psikolojik olarak hem gunluk hayatta hemde is hayatinda mesela en basiti resim cekilirken ! burun kemerini kazimislar galiba anlattigina gore ! ben cocuklugumdan beri burnumdan kompleksliydim diyordu surekli ameliyat olmadan once baya mutsuzdu ama su an ici rahatladi !

neden baziları kusursuz oluyor haksizlik bu.çok guzel kizlar her zamn ondeler
canim guzel olmak bi yetenek degilki hani derler ya kaderin guzel olsun burnundan çok rahatszsan ufak bir duzelttrme yaptırabilirsin egri olan yerine bu çk dogal bişey ama baska yerlerini oynatma dudagın ince veya kalın olması insanin yuz guzellini etkilemez ama burnunu duzelttirisen guzel bi goruntu elde edebilirsin beni affet dizisindeki baharın burnu gibi ornek

aynen şimdiden düşunuyosam yaptirinca kesin derim .ama kusursuz çok güzel olan kizlara o kadar özeniyorumki

Hiç kimse kusursuz değildir.Belki özendiğiniz insanların dikkat edemediğiniz hatta burun kadar basit olamayacak kusurları vardır. Bence kafaya takmayın gerçekten,kemerli burun karakteristiktir.. Ben benimsedim mesela :)

ama şu an durumum musait degilki üc seneye ancak yaptirabilirim

bi an önce olsun bitsin istiyorum su sn yirmi dort yasindayim yirmiyedimde snca yaptirrim .en guzel gunlerim bu burunla geçiyor

Yani tamam beğenmeyebilirsin, estetik de olabilirsin de
"En güzel günlerim bu burunla geçiyor" diyecek kadar hayatı kendine zindan edecek bir durum değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…