burnum en büyük derdim

bende de öyle ya burnum kırık ameliyat için yaşımı beklemem gerekiyor.Sanırım yaşamayan anlamıyor bu duyguyu ..... bazen gerçekten bıktırıyor haklısınnnn :KK43: en güzel günlerimin hatıraları berbat fotoğraf karelerim olsun istemiyorum :KK43:

canim ben yir
bende de öyle ya burnum kırık ameliyat için yaşımı beklemem gerekiyor.Sanırım yaşamayan anlamıyor bu duyguyu ..... bazen gerçekten bıktırıyor haklısınnnn :KK43: en güzel günlerimin hatıraları berbat fotoğraf karelerim olsun istemiyorum :KK43:
yirmi dort yasindayim ama ailemin hic sicak bakacagini dusunmuyorum.utanirim soylerken hatta

canim ben yir

yirmi dort yasindayim ama ailemin hic sicak bakacagini dusunmuyorum.utanirim soylerken hatta

Canım sen konuş yinede. Sonuçta sen çok rahatsız oluyorsun ve bu görüntüden mutlu değilsin. Seni anlamaya çalışacaklardır. Sonuçta yaşında büyük. Ve burun ameliyatı ayıp bir şey değil ki. Sonucta dudağıma slikon yapcam göğsüme slikon yapıcam demiyeceksiniz.

Kusur aramak yerine ben boyleyim buyum diyin
İstemenin sonu yok emin ol
Rabbim saglikla sinamasin yeter ki

sorun şuki benim yüzüm küçuk burnumda hafif bi kemer var ama boyutu büyük
Bazı kadınlara kemerli burun gerçekten çok yakışıyor. Acayip asil ve karakteristik bir yüz ifadeleri oluyor. Dümdüz hokka burun yaptırıp bu güzel ifadeyi kaybedenleri de gördüm...

Aynaya baktığında seni çok rahatsız ediyorsa yaptırmalısın. Bende 20 yaşında yaptırdım estetik cerrahına gittim muayene etti, sonra kbb doktorunu çağırdı adam bana kızım senin estetiklik bir şeyin yok burnundaki sorunlar çok fazla sadece. Küçükken kırılmış burnum kemer oradan hatıra kalmış burun kırılıp kendi kendine tutunca da aşağıya doğru sarkma olmuş, sağ tarafımdan nefes alırken zorlanıyordum kemik sağa kaymış, öyle ki ön kıkırdakta bile kırık vardı ortada bir çizgi normalde aynaya baktığımda fark ediliyordu ama ben kırık olarak yorumlayamamıştım. ameliyat oldum ve burnum düzeldi estetik olmama dahi gerek kalmadı estetik için gitmiştim meğer ne sorunları varmış burnumun.

bilmiyorumki canim
Bazı kadınlara kemerli burun gerçekten çok yakışıyor. Acayip asil ve karakteristik bir yüz ifadeleri oluyor. Dümdüz hokka burun yaptırıp bu güzel ifadeyi kaybedenleri de gördüm...
resim atsm ozelden yorum yapsan

psikolojini bozma derecesine geldiyse burnunu yaptırabilirsin. bi araştır bence kemerli burunlar estetik olmadan dolgu yöntemiyle falan düzeltiliyormuş diye duymuştum. ama dudağını ellettirme bence onu makyajla kalemle rujla rahat şekil verilir diye düşünüyorum. dudağını yaptırırsın eski halini özlersin bi de. dolgu yapılmış dudaklar çok yapmacık duruyor bence.

psikolojini bozma derecesine geldiyse burnunu yaptırabilirsin. bi araştır bence kemerli burunlar estetik olmadan dolgu yöntemiyle falan düzeltiliyormuş diye duymuştum. ama dudağını ellettirme bence onu makyajla kalemle rujla rahat şekil verilir diye düşünüyorum. dudağını yaptırırsın eski halini özlersin bi de. dolgu yapılmış dudaklar çok yapmacık duruyor bence.
ama anneme az önce soyledim konuyu gereksiz diyor çok yakindan bakinca belli oluyormuş kemer

ama anneme az önce soyledim konuyu gereksiz diyor çok yakindan bakinca belli oluyormuş kemer
çokta takılacak değilse yaptırma o zaman hani psikolojini etkilemiyorsa gerek yok diye düşünüyorum. dediğim gibi düşünürsen eğer dolgu yöntemiyle kemeri yok ediyorlarmış düşünecek olursan bi araştır derim. mesela hande subaşı nın burnu kemerli dir ve kendisi de pek şikayetci olmamış bu durumdan karakteristik bi hava veriyor diye düşünüyormuş röportajında söylemişti.

X