- 30 Eylül 2014
- 669
- 240
-
- Konu Sahibi vallahoyle
yirmi dort yasindayim ama ailemin hic sicak bakacagini dusunmuyorum.utanirim soylerken hattabende de öyle ya burnum kırık ameliyat için yaşımı beklemem gerekiyor.Sanırım yaşamayan anlamıyor bu duyguyu ..... bazen gerçekten bıktırıyor haklısınnnnen güzel günlerimin hatıraları berbat fotoğraf karelerim olsun istemiyorum
canim ben yir
yirmi dort yasindayim ama ailemin hic sicak bakacagini dusunmuyorum.utanirim soylerken hatta
Bazı kadınlara kemerli burun gerçekten çok yakışıyor. Acayip asil ve karakteristik bir yüz ifadeleri oluyor. Dümdüz hokka burun yaptırıp bu güzel ifadeyi kaybedenleri de gördüm...sorun şuki benim yüzüm küçuk burnumda hafif bi kemer var ama boyutu büyük
resim atsm ozelden yorum yapsanBazı kadınlara kemerli burun gerçekten çok yakışıyor. Acayip asil ve karakteristik bir yüz ifadeleri oluyor. Dümdüz hokka burun yaptırıp bu güzel ifadeyi kaybedenleri de gördüm...
ya peki yapay duruyor mu estetikli ve estetiksiz halini görebilirmiyimhepsini yaptır gitsin.. ben yaptırdım çok mutluyum fotolarda yana bile dönemezdim..
ama anneme az önce soyledim konuyu gereksiz diyor çok yakindan bakinca belli oluyormuş kemerpsikolojini bozma derecesine geldiyse burnunu yaptırabilirsin. bi araştır bence kemerli burunlar estetik olmadan dolgu yöntemiyle falan düzeltiliyormuş diye duymuştum. ama dudağını ellettirme bence onu makyajla kalemle rujla rahat şekil verilir diye düşünüyorum. dudağını yaptırırsın eski halini özlersin bi de. dolgu yapılmış dudaklar çok yapmacık duruyor bence.
çokta takılacak değilse yaptırma o zaman hani psikolojini etkilemiyorsa gerek yok diye düşünüyorum. dediğim gibi düşünürsen eğer dolgu yöntemiyle kemeri yok ediyorlarmış düşünecek olursan bi araştır derim. mesela hande subaşı nın burnu kemerli dir ve kendisi de pek şikayetci olmamış bu durumdan karakteristik bi hava veriyor diye düşünüyormuş röportajında söylemişti.ama anneme az önce soyledim konuyu gereksiz diyor çok yakindan bakinca belli oluyormuş kemer
yok canım ne rahatsız olucam, yardım edebileceğim bişey varsa tabii yaz.bilmiyorumki canim
resim atsm ozelden yorum yapsan