- 30 Eylül 2014
- 416
- 58
- 33
-
- Konu Sahibi vallahoyle
Bence kasiniyorsunn . Dudagini yaptirsan emin ol yanaklarim bu sefer dolgun degil dersin
Neden böyle bir komplekse girdiniz?kızlar bugün benim en dertli günüm.moralim bozuk olduğu anlar öyle çirkin hissediyorum ki kendimi özellille burnumun kemeri daha da gözüme batiyor .
canim olaylar çocukluga dayaniyor .ortaokulda bi erkek bana önden guzelsin ama profil kötü demistiNeden böyle bir komplekse girdiniz?
Bir olay mı oldu?
yok canim haklisin zaten ama sadece buruna yaptirsam şimdiki halimden daha mutlu olurum diye düsunuyorum .belki de kendimi kandiriyorumbunun çeneside var. burnuna dudağını uydurursun sonra elmacık kemiklerin de isticek.. sonra cenene bir estetik gerekicek...
dalga geçmiyorum yanlış anlama bunları kuzenimde yaşadım birebir..
takıntı yapmamak lazım
kuzeniniz şu an memnun mu peki merak ettim bi de estetikli hali sizce nasıl öncekine görebunun çeneside var. burnuna dudağını uydurursun sonra elmacık kemiklerin de isticek.. sonra cenene bir estetik gerekicek...
dalga geçmiyorum yanlış anlama bunları kuzenimde yaşadım birebir..
takıntı yapmamak lazım
yok canim haklisin zaten ama sadece buruna yaptirsam şimdiki halimden daha mutlu olurum diye düsunuyorum .belki de kendimi kandiriyorum
özguvenimin görüntumden dolayi olmadigini dusunuyorumBence burnuna estetik yaptır üst dudağını da kalemle kalınlaştır,belkide sorun burnundan çok özgüvenindedir..
kuzeniniz şu an memnun mu peki merak ettim bi de estetikli hali sizce nasıl öncekine göre
Bergüzar Korel, bence bu konudaki en büyük örnek.canim olaylar çocukluga dayaniyor .ortaokulda bi erkek bana önden guzelsin ama profil kötü demisti
Ben de olucam ama bu kısımlarını hiç bilmiyordum,doktora bunları da mutlaka söylerim,söylediğiniz için teşekkürlerevrim geçirmiş gibi gerçekten çk güzel oldu zaten 7-8 yıl oldu o yaptıralı yaşıda 17 filandı :)
onun yaptırması farz olmuştu. görüntü açısındn memnun ama sürekli burnu tıkanıyo bi kere yaktırmış içeride bişiler oluyomuş estetik sonrası tam bilmiyorum burun spreyiyle yatıp kalkıyodu resmen :)
sorun şuki benim yüzüm küçuk burnumda hafif bi kemer var ama boyutu büyükCnm benim burnumdada kemik egrili var cok hafif ancak fotolarda az'da olsa gozukuyor maalesef bende kafama ilk baslarda cok takiyordum bu duruma hatta bazi insanlarin yuzume bile vurdugu oldu senin burnunun kemigi neden yamuk gibi duruyo diye geri zekalilar iste kronik sinuzitim var burnum tikaniyo napim Allah'in verdigi hastalik sonucta .. ameliyat olmayi dusunuyorum ama komple burun degil sirf deviasyonu duzeltmek icin ayrica benim kardesimin nisanlisida sirf burnunun kemerini yaptirmisti ..
Ben de olucam ama bu kısımlarını hiç bilmiyordum,doktora bunları da mutlaka söylerim,söylediğiniz için teşekkürler
sorun şuki benim yüzüm küçuk burnumda hafif bi kemer var ama boyutu büyük