burnum en büyük derdim

vallahoyle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
416
58
33
kızlar bugün benim en dertli günüm.moralim bozuk olduğu anlar öyle çirkin hissediyorum ki kendimi özellille burnumun kemeri daha da gözüme batiyor .

aynen şimdiden düşunuyosam yaptirinca kesin derim .ama kusursuz çok güzel olan kizlara o kadar özeniyorumki

bunun çeneside var. burnuna dudağını uydurursun sonra elmacık kemiklerin de isticek.. sonra cenene bir estetik gerekicek...
dalga geçmiyorum yanlış anlama bunları kuzenimde yaşadım birebir..
takıntı yapmamak lazım

Bence burnuna estetik yaptır üst dudağını da kalemle kalınlaştır,belkide sorun burnundan çok özgüvenindedir..

yok canim haklisin zaten ama sadece buruna yaptirsam şimdiki halimden daha mutlu olurum diye düsunuyorum .belki de kendimi kandiriyorum

kuzeniniz şu an memnun mu peki merak ettim bi de estetikli hali sizce nasıl öncekine göre

yok canim haklisin zaten ama sadece buruna yaptirsam şimdiki halimden daha mutlu olurum diye düsunuyorum .belki de kendimi kandiriyorum

burnunla kalacaksa yaptır ama şunu bil doğal halin gibi olmuyodur ben yaptırmadım ama grip bile olsan hırç hırç silemezsin
kuzenim burnunu yaptırdı şimdi dudaklarıyla çenesine kusur buluyo yok dudakları daha kalın olsaymış bilmem ne çenesiyle de bi alıp veremediği var ama anlamadım

kuzeniniz şu an memnun mu peki merak ettim bi de estetikli hali sizce nasıl öncekine göre

evrim geçirmiş gibi gerçekten çk güzel oldu zaten 7-8 yıl oldu o yaptıralı yaşıda 17 filandı :)
onun yaptırması farz olmuştu. görüntü açısındn memnun ama sürekli burnu tıkanıyo bi kere yaktırmış içeride bişiler oluyomuş estetik sonrası tam bilmiyorum burun spreyiyle yatıp kalkıyodu resmen :)

Cnm benim burnumdada kemik egrili var cok hafif ancak fotolarda az'da olsa gozukuyor maalesef bende kafama ilk baslarda cok takiyordum bu duruma hatta bazi insanlarin yuzume bile vurdugu oldu senin burnunun kemigi neden yamuk gibi duruyo diye geri zekalilar iste kronik sinuzitim var burnum tikaniyo napim Allah'in verdigi hastalik sonucta .. ameliyat olmayi dusunuyorum ama komple burun degil sirf deviasyonu duzeltmek icin ayrica benim kardesimin nisanlisida sirf burnunun kemerini yaptirmisti ..

canim olaylar çocukluga dayaniyor .ortaokulda bi erkek bana önden guzelsin ama profil kötü demisti
Bergüzar Korel, bence bu konudaki en büyük örnek.
Kadın gerçekten çok çekici ve güzel benim nazarımda.
Burnunu hala kompleks yapmamış bir kadın, özgüveni de yerinde.
Bence insanların seni, kusurlarınla üzmesine izin verme.
Eğer imkanın varsa, çok rahatsızsan ve psikolojik olarak hazırsan yaptır.
Dini boyutunu karıştırmayacağım işin, nasıl iyi hissediyorsan.

Ben de olucam ama bu kısımlarını hiç bilmiyordum,doktora bunları da mutlaka söylerim,söylediğiniz için teşekkürler

sorun şuki benim yüzüm küçuk burnumda hafif bi kemer var ama boyutu büyük

Ben de olucam ama bu kısımlarını hiç bilmiyordum,doktora bunları da mutlaka söylerim,söylediğiniz için teşekkürler

rica ederim ne demek. kbb doktorunada gitmek gerekiyo sanırım. estetisyenler sadece görüntüye bakıyolar içeride ne olup bittiğinii pek umursamyolar

sorun şuki benim yüzüm küçuk burnumda hafif bi kemer var ama boyutu büyük

Cnm dedigim gibi onun'da yuzu ufak zaten burnunda tam senin anlattigin gibi hafif bir kemer vardi oda cok kompleksliydi bu durumdan kemeri duzeltti sadece ki burundan nefes alma sorunlarida vardi !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…