Popüler Konu Burnu Estetikli ünlüleri tartışalım (Resimli)En çok beğendiğiniz ünlü kim ?

bu kızı daha önce ne gördüm ne duydum zeyna,oyuncumu?burnu cidden çok güzel.şimdi saçma gelecek ama kendisi ben tuhaf bi şekilde meryem uzerliye benzettim,onun esmer versiyonu valla:)

kızlar ben rojdanın dizisini her izleyisimde ayy estetik diyip duruyordum siz nasıl anlamadınız sasırdım, masumpapatya sanırım insan sürekli burunla ilgilenince artık anlıyor kim estetik kim degill

Evet katılıyorum. Ben de o kadar didik didik ediyorum ki şu burun olayını, birçok kişinin anlamadığı estetik burunları anlıyorum ve sonradan hep ben haklı çıkıyorum :) Evet rojdanın burnu birçok ünlünün burnuna göre daha doğal olabilir ama yine de insanda "acaba estetik mi?" diye şüphe uyandırıyor.

ya arkadaşlar, "yaptırmışken biraz daha kavisli olsun, yaptırmışken biraz daha kalkık olsun ki paramıza değsin" diye diye çok yapmacık burunlar ortaya çıkıyor. Petek Dinçöz, Yasemin Hadivent, Tanyeli, vs. eminim böyle bi yaklaşımın eseri burunlar. Hem doğal olmaktan bahsediyorsunuz hem de küçük-kalkık-minnacık burun hevesinden de vazgeçmiyorsunuz.

bende Ana beatrice barros un burnunu aslında her yerini beğeniyorum ben yapamıyorum acaba bir arkadaş kendisinin resmini yükleyebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…