Popüler Konu Burnu Estetikli ünlüleri tartışalım (Resimli)En çok beğendiğiniz ünlü kim ?

evet türkiye de yurtdışına göre daha fazla ameliyat yapılıyor estetik için yurtdışına çıkmaya gerek yok ama yüzümüzle orantılı yapay durmayacak burunu yapacak doktoru nereden bulacağız ben hastanede çalışıyorum burun estetiğide yapılıyor 1-2 aya kadar bende uygun zamanı yakaladığımda yaptırmayı düşünüyorum ama hastanemizde yapılan bazı burunlarıda görüyorum bazılarını beğeniyorum bazılarını beğenmiyorum bazıları çok kalkık oluyor sanırım bu da hastanın isteği oluyor çünkü bu forumdada çok görüyorum yüzüyle alakasız minik diye yada kalkık diye çoğu burunu beğeniyor insanlar bence hiç doğal durmuyor 1 kere estetik olduğu kabak gibi ortada tmm beni tanıoyan insanlar tabiyki bakınca anlayacaklar ama ilk gören biri bakınca anlamamalı neyse fazla uzattım bakalım nasıl olacak

Eki Görüntüle 446350

scarlett in burnu nasıl kendim için bunu beğendim ama kardeşim onun benden daha yanaklı olduğunu söyledi burnu ne büyük ne çok küçük yüzüyle uyumlu ve çok kalkıkta değil size göre nasıl?

Ay bende beğenmiyorum tek kusurum. Yaptıracağım biraz daha zaman geçsin de.
Bu arada latoya jackson ne yapmış öyle ya? Burundan çok her şeye benziyor.

marlyn monroe

ben de marlyn monroe yi estetiksiz sanıyodum

marilynde estetik yok ki.estetikli burun öyle olmaz.

gerek ergenlikte,gerek yüz oturana dek farklı durur burun özellikle.ayrıca duruş açısı ve çekim açısı da var tabi.

marilyn yüzünün oturup olgunlaşması ve saçları hariç hep aynı marilyn

Allah yaratmış.dünyadaki en güzel kadınlardan biri gelmiş geçmiş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…