Popüler Konu Burnu Estetikli ünlüleri tartışalım (Resimli)En çok beğendiğiniz ünlü kim ?

bence hepsinin burnuna makyajsız olarak bakmak lazım. makyajla burunlarında bi ton hile yapıyorlar. Ayrıca petek dinçöz kaç tane ameliyat geçirdikten sonra o buruna kavuşmuş. doktoru da çok ii olsa tek seferde yapabilirdi. zaten beğenmiyorum da

açıkcası o kadının burnunu bende hiç beğenmedim. aynısını yapıcaz deseler kabul etmem. ama bu işler gerçekten zevk meselesi bazıları çok doğal sever bazıları biraz dakha yapay.

en iyi burun yüzde abes durmayan doğal ve estetik oldugu anlaşılmayan burundur. türkan şoray bence de en iyilerden biri. deniz akkaya da tek ameliyat geçirmedi elbet burnu da küçücük değil sadece yüz hatlarına uygun bir burun.

neresi güzel o kızların burunları yaaa..çok kötü bence..direk ben estetetiğim diyor..

arkadaşlar özellikle ceyda ersoy sol taraftaki pastayı üfleyen iyi burun o.bazen kötü duruyor ama genele göre dar.ve iriydi onun .kim yaptı bilen varsa bize de yazsın seavera2 yahoo bu arada aysun kayacının maalesef yüzüne uyumsuz fazla küçük ve garip ama yine de iri değil ya da çok kanatlı

catlak kardeslerkaydirigubbakcemile3... bunlarin burnunu hic begenmiyorum ceylaninkinden farksiz...

ceylan kötüduruyor bunlardan birinin gene iyi ceydanın ama evet sorun türkiyede estetik vbaşarıslığı kimse bilmiyor sanki yabancılar gibi yapmayı.kimse kalkıp yanında çalıştığı doktoru övecek diye girmesin.pekçoğu dar burunluyu bile genişletiyor,kanadını,önünü.saçma sapan anlayan çok olmadığı için ,ameliyatını başarılı sanıp yanılan bir sürü insan var dışarda.

buda olmuş bülent cihantimura sanırsam
onun burnuymuş gibi duruyo

işte başarısız estetik suçlama anlamında değil ama bu bayanı gördüğünüzde iri ve o öncen seda sayan gibi mandal ama kanat fışkırır gibi.üzüldüm ben.siz lütfen dikkat edin.ben hala sırf bu sebeplerle doktor araştırıyorum.yaptırAMADAN GİDECEĞİM DÜNYADANp

peki bihter? onunki dümdüz ama sanki o da estetikmis gibi, kalkıklıgı fln cok ideal, belki meshur olmadan önce yaptırmıstır

şimdiki hali kusursuz ama aşkı memnudaki çok daha yakışıyordu ona cazibesi vardışimdi sadece perfect güzel.ama iki doktorunu da çooook merak ediyorum .bilen birinci ve ikinci diye belirtsin.araştır araştır yok nette

gögüslerinin estetik oldugu belli ama, o tahta gibi vücutta o gögüslerin olması icin ancak estetik olması lazım ehueh

biz tahta vücutlular siz fıçılara birşey demiyoruz siz ne kadar ayıp ediyosunuz bu arada sözü
m sadece senin gibi konuşanlara sokakta çok var.kimse allahtan istediği gibi doğmaz.ayrıca tüm dünya zayıflığı ideal kabul ederken kendileri öyle olamadığı için ideal anlayışını değiştirmeye çalışan da bir bizim milletimizden çıkan kıskançlar olabilir.yine şahsına değil.ama kırmayın kimseyi.siz normal insanlarada böylesiniz sokakta.türkiyede eğitime sayguya kompleksizliğe çokihtiyaç var.konu açıldı kendi üstüne alma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…