- Konu Sahibi masumpapatya
-
- #1.741
petek dinçöz
emel sayın
türkan şoray
resim koyamıyorum yaaaaaaa
yani ekleyebiliyorumda sayfa açılınc resmi açılanları bilmiyorum bilen varsa yardımmm
aaaaaaaaaa türkan şoraydamı estetikliymişş..ben onda estetik yok diye biliyodummmmmmmmmmmmm:)
özge özberkin burnu estetik miymiş
aman sanki ayıp mı estetik olmak anlaşılsın o kadar emek çaba var olmuşken şık estetik olsun sakın dr.a çok doğal olsun demeyin kızlar burada tecrube konuşuyo hantal bırakıyolar burunları
cansu dere bu konuda tek geçilecek isim
kendinden hoşlanmam ama petek dinçözün burnunu begeniyom doktoru kimmiş bilen var mı._
ben rojdanın burnunu anlamıstımm hatta cok da belli oluyor diyordum hepp
kım ne derse desın en guzel en dogal burun ozge ozberk turkan soray denız akkaya mine tugay berna lacın gerı kalan hepsı bellı estetık oldugu rojdanın ozellıkle cok bellı ucu top gıbı funda arar nıran unsal ve hande yenerınkıde cok sıvrı aysun kayacınınkı kısa ve cok ınce petegınkı cok kalkık yasemın hadıventın onu genıs ve kalkık ebru sallının cok basık sankı sıkıyormus gıbı gokce bahadır ve vııldan ataseverın esteetık degıl ayrıca nehır erdoganında degıl cunku kucukluk resımlerındede burnu aynı dolunay soysertın kendı burnu sanıyordum ama dogal olmus onunda gerı kalan kım varsa hepsı cok bellı estetık oldugu ayrıca en guzel burun estetıgını turk doktorları yapıyor:))))))
Eki Görüntüle 365460 gülşenin burnu hoşuma gidiyor ama estetiklimi bilgim yok
dogal ünlü kalmamış diyenler zara orjinal çokta güzel bi bayan bence size yorumlar????
Eki Görüntüle 408006 Hazal Filiz Küçükköse estetik mi acaba burnu?Eki Görüntüle 408007 Eki Görüntüle 408008
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?