Popüler Konu Burnu Estetikli ünlüleri tartışalım (Resimli)En çok beğendiğiniz ünlü kim ?

petek dinçöz

emel sayın

türkan şoray

türkan şorayı ta eskiden orjinal bilirdim bi resimlerini gördüm şok oldum kaldım koaman kemerli burnu kaç ameliyat geçirmiş :) ya kızlar emin olun bu ünlüler hep esteiik makyaj güzeli bizde aynı evrelerden geçsek kesinlikle dünya starları kadar şahane fevkalede oluruz :) ki çogumuz en dogal haliyle bunların dogal hallerine estetiksiz hallerine bin takarız

aysun kayacının burnu kötü kesinlkle.. küt kalmıss vildan ataseverin burnu ise uzun kalmıs... yapay oldukları cok belli berna lacının burnunu yamuk oldugunu da farkettm .. rojdanın burnu da estetigim diye bagrıo bence petekten farkı yok en dogalı blake livelyninki

gökçe bahadır ve vildan ataseverin burnu estetik eski hallerinide gördüm biliyorum

Adini feriha koydum daki Hande (Ceyda Ates) de hafif bir duzeltme yapmis, gecenlerde fark etmistim. 2. sezonda burnu biraz daha kibar ve kucuk bir kemere varmis o da yok olmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…