- Konu Sahibi masumpapatya
- #1.721
Ben doğal burunları sevmiyorum..o yüzden petek dincoz,deniz Akkaya ve linet harika olmus..bu arada türkücü Hatice ilk estetiği basariliydi son halı çok Asır'ı ufak güzel değil..Linet'in doktoru kim acaba??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
estetik olduğunu bile anlamamıştım çok doğal duruyor
cansu dere burnunun doğal olduğunu söylüyor her fırsatta oladabilir bence
Kesinlikle estetikli...
ben de çok sonra öğrendim baya hoş,özge özberkinki gibi o da epey doğal duruyor
Eki Görüntüle 366640 Eki Görüntüle 366641
evet ilk fotoda okul formalı olan estetiksiz hali. aynı karede hemen yanındaki resim ise 'adını feriha koydum' dan bir sahne ve estetikli hali. aldığım sitede bu iki resim estetikli ve estetiksiz halini karşılaştırma amaçlı özellikle yanyana verilmişti zaten. diğer kırmızı kıyafetli olan resmi de estetikli.
bu formalı resminde burnu çok belli olmuyor estetiksiz burnunu daha yakından gösteren iki foto ekliyorum pessimist arkadaşım heralde açıklayıcı olmuştur.
Eki Görüntüle 366658 Eki Görüntüle 366659
ayrıca iddialar üzerine sezon başında revizyon geçirmiş olabilir demiştim ama son çekim birkaç programına baktım bence burnunda çok da bir değişiklik yok sanki sadece çekimlerine dikkat ediliyor ve güzel resim verdiği açılardan görüntüleniyor.
Kesinlikle bayılıyorum böyle kıkırdak hatları çıkık ve belli olan burunlara :)
Ben Sienna Miller ın kinide çok beğeniyorum.
gerçekten güzel burun yapıldığı bariz belli ama yinede güzel
kızın burnuna aşığım reesmen yaa bence türkiyedeki en güzel burunlardan biri feyza çıpanın burnu doktoruma onun fotografını göstericem =)
bende katılıyorum ,,,, bi zamanlar benimde ilk estetikten sonraki burnum öle görünüyodu fakat zamanla sarkma ve çökme oldu,,,,, çok özlüyorum o halini..
bu kızın ismini bilen var mı arkadaşlar bayılıodum bu kıza ben ya burnu o kadr güzeldiki fatmagülün suçu var ı sırf onn ıcn ızlıordm
hazal kayanın burnu ok guzel duruyor ozellıkle yandan ama estetıkmı bılemedım
bu dediğiniz kızın adı ne?bence orda en güzel meltem denen kız,başka hiç dikkatimi çeken olmamıştı
canım ozel mesajını aldım ama cvp atamıorm su an. meltemin burnu değil canm ya orda sarışın bi kız vardı ya meltemin arkadaşııııı bayılıodm o kızın yüzüneee ben