- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.340
- 518
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Burhan onun bile çeşitleri oluyor. Takım da desenli oluyor, ya da refika felan bir sürü modeli çıkıyor. Bir de evini nasıl döşeyeceksin mesela. Biraz da evin kendisine ait bir karar o. Ben evi tutmadan eşya almam çeyiz de almam. Çünkü evi modern gold yaparsam mutfak ve eşyalar da ona göre olur ama basic döşersem alacağım bardak bile ona göre olurBen bu ay 1 kutu çay bardağı alayım onun da modası geçecek değil.
Gelinevi'ne mi katılacaksın hayırdırBurhan onun bile çeşitleri oluyor. Takım da desenli oluyor, ya da refika felan bir sürü modeli çıkıyor. Bir de evini nasıl döşeyeceksin mesela. Biraz da evin kendisine ait bir karar o. Ben evi tutmadan eşya almam çeyiz de almam. Çünkü evi modern gold yaparsam mutfak ve eşyalar da ona göre olur ama basic döşersem alacağım bardak bile ona göre olur
Ya ben şimdiden TV ünitesi alsam mı yoksa mobilyacıdan mı yaptırsam yoksa alçıpandan modern/basic bişey mi yapsam derdindeyim sen bana ne diyorsun öyle gelişine ev dizemem. İçim interior bacım anla beniGelinevi'ne mi katılacaksın hayırdır
Aynen interiorYa ben şimdiden TV ünitesi alsam mı yoksa mobilyacıdan mı yaptırsam yoksa alçıpandan modern/basic bişey mi yapsam derdindeyim sen bana ne diyorsun öyle gelişine ev dizemem. İçim interior bacım anla beni
Bir arkadaşım evimin ya çok güzel ya da b*k gibi olacağını ama şahsi görüşü b*k gibi olacağı yönünde olduğunu söylüyor. Ortası yok. Ama her şey uyumlu olsun düzgün olsun istiyorum. Her detayı ince düşünülmüş olsun istiyorum. Suç mu
Burhan'cığım özür dileyerek konuna giriş yapmış bulunuyorum.Bu süreçte Bim ve A101 teyzeleri ile sıkı bir savaş vermen lazım,hazır mısın bunaBen bu ay 1 kutu çay bardağı alayım onun da modası geçecek değil.
8de kapıdayım.Burhan'cığım özür dileyerek konuna giriş yapmış bulunuyorum.Bu süreçte Bim ve A101 teyzeleri ile sıkı bir savaş vermen lazım,hazır mısın buna?
Saklama kabını Tupperware yazdıran hayat bana neler yapmazArkdaşlara katılıyorum herşeyim yenisi çıkıyor. Ama sade bi tarzın varsa sade şık olan bardak çanak alabilirsin bence.
Bide tupperware al koy onların modası geçmiyorfiyatları sürekli artıyor
Kanka bu kadınlar bordo bereli ama,ellerinden kapmak büyük mesele8de kapıdayım.
Evli Benin sucu neydıEvet hanımlar, nasibin nerden geleceği belli olmayacağı gibi benim gibi bir çöpü bile olmayan bağğyanlar için çeyiz topiği iyi olacaktır diye düşündüm.Her ay çeyizimize bir parça alıyoruz. Topiğime besbekar bağyanları bekliyorum.
Teyzeler kime diziyor acaba bütün mesele buKanka bu kadınlar bordo bereli ama,ellerinden kapmak büyük mesele.
Pasabahce elysa'ya bak birBen bu ay 1 kutu çay bardağı alayım onun da modası geçecek değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?