Burdur///15

Selam kizlar havalar isininca hepimiz fire verdik bodrum yaniyor kizlar balkona bile cikamiyoruz o derece yani insaallah yakinda burdurda olcam oh seeriin ne guzel monpetitcim oglanin sinavdan henuz bir haber cikmadi denizcim sende iyisindir umarim burdurun neresindensin canim biraz kendini tanitsana hepinizi opuyorum hoscakalin..

selam canım çok şükür iyiyim burdurun içindenim eşimin görevi dolayısıyla ankarada yaşıyoruz 5 sene bitti nerdeyse ankaralı olduk artık bir oğlum var 2.5 yaşında bizimde izine 3 hafta kaldı bende temmuzun 11nde ordayım allah izin verirse buranın havası aynı sayılır bizim orayla o yüzden hiç zorluk çekmedim ilk geldiğimde benim için gidince bişey değişmiyo sıcaklık yönünden çok fazla yaz gelmedi ankaraya bu sene hala bahar gibi sanki sen nasılsın bende seni merak ettim sende kendinden bahsedersen sevinirim canım bende herkesi öpüyorum

selam canım çok şükür iyiyim burdurun içindenim eşimin görevi dolayısıyla ankarada yaşıyoruz 5 sene bitti nerdeyse ankaralı olduk artık bir oğlum var 2.5 yaşında bizimde izine 3 hafta kaldı bende temmuzun 11nde ordayım allah izin verirse buranın havası aynı sayılır bizim orayla o yüzden hiç zorluk çekmedim ilk geldiğimde benim için gidince bişey değişmiyo sıcaklık yönünden çok fazla yaz gelmedi ankaraya bu sene hala bahar gibi sanki sen nasılsın bende seni merak ettim sende kendinden bahsedersen sevinirim canım bende herkesi öpüyorum

Denizcim selam ben de burdurun içindenim biz de eşimin turizm mesleği nedeniyle 11 yıldır bodrumda yaşıyoruzbir oğlum bir de kızım var bodruma geldiğimizde oğlum 5 aylıktı şimdi 11 yaşında kızım ise 5 yaşında ben hala alışmış değilim , amacımız biraz para biriktirip antalyaya yerleşmekti ama evdeki hesap çarşıya uymuyor burdan ev aldık malesf yerleştik artık ama hala umudumu yitirmedim belki bi yolu vardır burdan gitmenin...ne komik dimi millet bodrum bodrum der ben ise gitmek istiyorum.ama burası sanıldığı gibi deil.Daha doğrusu ailelere göre pek deil diyorum çok güzel memleket ama hep eğlence deniz kum olmuyo işte neyse canım kafanı şişirmeyeyim siz dönmeyi düşünüyomusunuz yoksa yerleştinizmi ankaraya?öptüm canım hoşçakal...

selam arkadaşlar bizde temmuz başı gidicez burasıda felaket sıcak oluyor çoğu zaman

Denizcim selam ben de burdurun içindenim biz de eşimin turizm mesleği nedeniyle 11 yıldır bodrumda yaşıyoruzbir oğlum bir de kızım var bodruma geldiğimizde oğlum 5 aylıktı şimdi 11 yaşında kızım ise 5 yaşında ben hala alışmış değilim , amacımız biraz para biriktirip antalyaya yerleşmekti ama evdeki hesap çarşıya uymuyor burdan ev aldık malesf yerleştik artık ama hala umudumu yitirmedim belki bi yolu vardır burdan gitmenin...ne komik dimi millet bodrum bodrum der ben ise gitmek istiyorum.ama burası sanıldığı gibi deil.Daha doğrusu ailelere göre pek deil diyorum çok güzel memleket ama hep eğlence deniz kum olmuyo işte neyse canım kafanı şişirmeyeyim siz dönmeyi düşünüyomusunuz yoksa yerleştinizmi ankaraya?öptüm canım hoşçakal...

selam canım eşim asker görevi dolayısıyla burdayız yani burdura dönmek için daha çok erken bizim için daha çooooook memleket göreceğiz anlayacağın ama bana sorarsan ankarada yaşamayı çok isterim buraya çok alıştım burduruda unutmuş değilim orası memleketim elbette gitmemiz yakınlaşınca heyecendan günlerce ne yapacağımı bilmiyorum insan herşeye alışıyor ya bende seni çok öptüm herşey gönlünce olur bir gün umarım

selam monpetit ve deniz arkadasım nasılsınız monpetit ben izmire gelmeden sen burdura gidiyosun ha neyse belki orda karsılasırız sen burdurun içindenmiydin canım ,denizcim seni ii anlıyorum burda benim arkadasımın esi de asker ve ataması sırnak arkadasım biraz sıkıntılı bu konuda ne zor sizin mesleğiniz bir orası bir burası değilmi ama bir yöndende güzel memleketin her yerini görüyosunuz ve bizler de askerlerimiz sayesinde sıcak yatağımızda mışıl mışıl uyuyoruz Allah askerlerimizi başımızdan eksik etmesin, hep korusun askerlerimizi ve bizleri inşallah...çok öpüyorum sizleri hoşçakalın

teşekkürler canım ben iyiyim bu aralar biraz zorlu geçiyo bizim için oğluma tuvalet eğitimine başladık devamlı bir hareket hali koştur dur neyse umarım kolay alışırda hem kendisi hem ben rahatlarız güzel düşüncelerin için teşekkür ederim bende öptüm

teşekkürler canım ben iyiyim bu aralar biraz zorlu geçiyo bizim için oğluma tuvalet eğitimine başladık devamlı bir hareket hali koştur dur neyse umarım kolay alışırda hem kendisi hem ben rahatlarız güzel düşüncelerin için teşekkür ederim bende öptüm
ceylin ve deniz selam
kolay gelsin alışıncaya kadar zor olur ama alışıncada rahatlarsınız kolay gelsin:emir_bebek:

ceylin ve deniz selam
kolay gelsin alışıncaya kadar zor olur ama alışıncada rahatlarsınız kolay gelsin:emir_bebek:

selam canım nasılsın konuşamadık epeydir sizde kurtuldunuzmu bezden umarım kurtulmuşsunuzdur bez gerçekten daha zormuş bebek içinde anne içinde hakikaten şimdi daha rahatız

kızlar canım cok sıkılıyo işler yolunda gitmiyo keşke benim cocuklar da küçük olsa da bez problemleriyle uğraşsam okul kayıtları başladı istediğimiz okula cocukları veremiyoz yeni yeni kanunlar cıkmış evimize en yakın okula vermeliymişiz ama bizim evin ordaki okulu istemiyoz yaaaaaaa neyse öpüyorum sizi cocukları tutun büyümesinler!!!!!!!!!!

tüh ya üzüldüm öyle şeymi olur nasıl kurallar var bazen şaşıp kalıyorum ne demek ya okul iyi değilse benim evimde o okula yakın diye çocuğumun hayatımı mahvolsun neden özgür irademize bırakmazlarki haklısın aslında büyümek hiçte iyi bişey değil kimi zaman bende öpüyorum sizleri

selam kızlar sizlerle sevincimi paylaşmak istedim ...çooooook uğraştırdılar am olsun herşey yoluna girdi.sanırım istediğimiz okul olacak((((ıNŞŞŞŞALLAH))))ama inanın çok zorlaşmış okul okumak ALLAH hepimizin yardımcısı olsun....

slm canım çok sevindim bak gördünmü herşey yoluna girecek boşu boşuna canını sıkmışsın nasıl sevindim senin adına evlat bu herşeyden önemli gelecekleri söz konusuysa bide herşeyden önemli bizler ne için varız onlara iyi bir gelecek sağlamak için umarım bi aksilik olmadan her işiniz rast gider bende izine gitmek için gün sayıyorum çarşamba veye perşembe allah izin verirse gideceğiz her işi halledip gitmek için habire temizlik yap evi topla bunlarla uğraşıyorum öptüm seni

denizcim teşekkür ederim..ınşallah herşey yolunda gider.Kayıtları yaptırır yaptırmaz Allah'ın izniyle biz de burdurdayız canım inşallah burdurdada sohbete devam ederiz öptüm arkadasım (sana artık arkadasım diyorum umarım sende öyle görüyorsundur)bye.....

SELAM CANIM BENİ ARKADAŞIN OLARAK GÖRMENE ÇOK SEVİNDİM BENDE SENİ ARKADAŞIM OLARAK GÖRÜYORUM DAHA HİÇ TANIŞMA FIRSATIMIZ OLMADI AMA KENDİMİ SANA ÇOK YAKIN HİSSEDİYORUM BUNDAN SONRA HER YERDE GÖRÜŞÜRÜZ ÇOK ÖPTÜM CANIMŞeniz

Kızlar merhaba ben ve çocuklarım Burdur'dayız.Hava sıcak ve nemsiz ama akşam üstleri çok güzel ..sizler nasılsınız Deniz cim nasılsın? monpetit nerelerdesin ?canım bizi kendinden mahrum bırakma başka burdurlularıda aramıza bekliyoruz hepinizi öpüyorum......

selam kızlar bende bir haftadır burdurdayım havalar pekte güzel değil nasıl yaz anlamıyorum bu sene yarında tatile gidiyoruz bakalım marmaris nasıl herkese selam

Kızlaaaar nerdesiniz yahuuu ...özledim sizi bikaç satır bişeyler yazın gene tatilinize devam edin.....öpüyorum sizi...

merhaba kızlar tatilden geldim bugün çok güzeldi valla marmaris biraz bunaltıyo insanı ama yinede adı tatil çok eğlendim keşke hep tatil olsa ya

X