Burdur///15

merhaba mybaby-angel nasılsın burdurda napıyosun evlilik dolayısıylamı geldin kendinden bahsetsene

deniz selam naber döndünmü hala burdurdamısın canım ? mybaby angel sende hoşgeldin aramıza kendinden bahsetmek istermisin?

ceylincim merhaba hala burdurdayım yarın dönüyoruz artık mof tatil bitti canım ya insan üzülüyor değilmi dönerken doyamıyo insan memleketine napalım herkesin karnının doyduğu yer memleketi değilmi

ceylincim nerlerdesin ben döndüm ankaraya bekledik bekledik izin başlasın diye ne çabuk geçiyor izinlerimiz anlamıyorum neyse kendine çok iyi bak

ceylincim nerlerdesin ben döndüm ankaraya bekledik bekledik izin başlasın diye ne çabuk geçiyor izinlerimiz anlamıyorum neyse kendine çok iyi bak

denizcim merhaba canım.Kusura bakma ne zamandır giremiyorum çünkü burdurdan antalyaya geçtim orada biraz tatil yaptıktan sonra yeni geldim Bodruma ama hala doyamadım tatile benim eşim yazın çalıştığı için çocuklarımla beraber çıktık ama eşim olmadan hiç tatil yapmışım gibi gelmiyor neyse canım kendine ii bak

merhaba ceylincim eşin olmadan tatil tabiki çok zor ama napacaksın hayat şartları her şeye alışıyosun tatil bi anlık umarım koca bir ömrü beraber geçirirsiniz çocuklarınızla birlikte ne diyeyim tatile hiç doyulurmu sende kendine çooooook iyi bak

Naber kızlar nerlerdesınız ya ben gene taŞınıyorum ankara ıÇınde ama baŞka bır lojmana bu yÖnden benden baŞka Şanssız yoktur herhalde 6 senedır burdayız buda 6 ncı evımız olcak asker eŞı olmak bazen Çok gÜzel bazende bu yÖnden zor napalım kader bu evımızde ınternet baĞlanıncaya kadar bıraz uzaklaŞabılırım sızlerı kokulu kokulu ÖpÜyorum canlarım

denizcim kolay gelsin sana tam da ramazan da taşınmak sana zor olacaktır Allah kolaylık verir inşallah. mybaby angel sende hoşgeldin aramıza nasılsın biraz bahsetsene kendinden görüşmek üzere hepizi öptüm...

Aaaa!ayol nerdesiniz Ramazan bitti neredeyse kızlar bi selam yazıp cıksaydınız bari!!::)) neyse şimdiden bütün müslüman aleminin ve sizlerin Ramazan Bayramı mübarek olsun....

slm canım öncelikle geçmiş bayramın mübarek olsun biz daha yeni internet bağlattık hatta bugün o yüzden epeydir yoktum ama aklımada geldi merak edeceğin apartmanda samimi görüştüğüm henüz bir kimse yok olsa bi bakardım arada neyse umarım iyiysindir

ben doguma büyüme hollanda.evlendim almanyaýa geldim.
esim de bende ayni memleketteniz..
burdur yesiovalyimm emme Güney kasabasindanim..köyümü cok özledim 3 senedir gidemiyorum,
allah izin verise seneye kesin gelcezzz,

seneye de gelmessem gari,kafayi yerim..

iyi geceler kızlar 1996-2000 yıllarım öğrenci olarak burdurda geçti oraları çooooooook özledim en çok güvendik dondurmasını, arzum pastanesini, yeşilovanın doğanbaba köyünü,salda gölünü kısacası her yerini özledim :KK43:(

selam helinim08 sevindim burduru özlemene gerçekten küçük ama şirin bir şehir bizim memleket ne zaman istersen gene gel bizden seni ve aileni ağırlayacak bir çok insan var gelirseniz seviniriz gerçi şu an bende ankarada yaşıyorum benim ankarada olmam bi şey değiştirmez ailem var özlemini gideririz gezeriz birlikte

merhaba burdurlu arkadaslarım ,slm deniz 15 bende ne zamandır giremiyorum çünkü kızım anasıfına başladı,alışma devremiz biraz uzun sürdü bende nasıl olsa okulda hep bekliyorum die sınıf annesi oldum kızıma daha yakın olmuş oldum,tabi birde oğlum varya ,olmuşken onunda sınıf annesioluveriym derken olanlar oldu okuldan cıkamaz hale geldim ,yüzüm gözüm stresten sivilce doldu. çok zormuş sınıf anneliği yaaa!..neyse em zor hemde zevkli,sizde çocuklar büyüyünce dener anlarsınız..kendimden cok bahsettim deniz sende ne var ne yok anlatsana?bu arada yeni gelen arkadaslara hoşgeldiniz diyorum biraz biraz kalabalık olmaya basladık dimi?öpüyorum hepinizi....

hatta biraz daha detay vereyim:) liseyi anadolu öğretmen lisesinde okudum, sonra üniversite için ankaraya geldim. çalışmaya başladım ve evlendim ankarada. derken yerleştim kaldım. ailem hala burdurda yaşıyo, merkezde. çok sık gidemiyorum ama özlüyorum:KK43:

bende diyorum ceylin nerde demek yoğunsun saygı duyuyorum arkadaşım çok haklısın allah yardım etsin ben napayım oğlumla ecdeyiz arada bi dışarı çıkıyoruz geziyoruz hafta sonu babamızla beraberiz öyle böyle geçiyo işte zaman çok öptüm herkesi

X