Burdur///15

kızlar burdurlu olarak azınlıktayız hadi herkes biraz kendinden bahsetsin ben baslıyayım burdurda cumhuriyet lisesinde okudum şimdide yine burdurlu olan eşimle birlikte bodrumdayız iş nedeniyle ama burduru cok özlüyoz küçükte olsa bizim memleketimiz ilk zamanlar ordan kurtuldum die sevinirdim ama simdi dönmek istiyom ama ekonomik sartlar ve birde alışmışlık var malesef herşey eskisi gibi deil artık hiçbişey bıraktığım gibi kalmamış neyse yaz tatillerinde bodrumdan burdura geliyom çocuklarıma okulumu falan gösteriyom

eee topiği şenlendirmek gerek, çavdır lıyım ama köyünden.. ailem orada yaşıyor. ben denizlide yaşıyorum .. bi kızım var... aslına bakılırsa pek özlediğim söylenemez.. yinede toprak...

e hadi ama kızlar kendinizden bu kadarmı bahsedebiliyosunuz ? biraz daha canlansak diyorum yani birbirimize destek anlamında olmuyoki böyle haydi bütün burdurluları bekliyoz galiiii!!!!!!!

biraz kendinizden bahsedin ya insaf yani kızlar bukadar mı kötü burdurlu olmak neden özlemiyonuz burduru??????

ben çok uğraştım ama kimsede bir gayrat yok
biz bu yaz tayin isticez kismet olursa memlekete yerleşcez artık

Merhaba hemşolar nerdesiniz bilmiyom ki. monpetit sizdemi burdurlusunuz? şu an izmirdemisiniz? ne ile meşgulsünüz orada? ben izmire bayılıyorum ama trafik çok kalabalık değilmi ama harika gez gez bitmiyor neyse arkadaşımçok soru sordum galiba kimse olmayınca sorular sana patladı öptüm canım

Merhaba hemşolar nerdesiniz bilmiyom ki. monpetit sizdemi burdurlusunuz? şu an izmirdemisiniz? ne ile meşgulsünüz orada? ben izmire bayılıyorum ama trafik çok kalabalık değilmi ama harika gez gez bitmiyor neyse arkadaşımçok soru sordum galiba kimse olmayınca sorular sana patladı öptüm canım

bucaklıyım 2,5 yıldır izmirdeyim evet gez gez bitmiyor
daha çok gezilcek yer var ama benim cadı pek fırsat vermiyor
öğretmeniz eşimde bende ama bu yaz bucağa dönebiliriz
istanbula göre pek trafiğin kalabalık olduğu söylenemez yolları bilirsen otobandan heryer yakın ve trafik sorunuda olmuyor
kızım arabada çok çabuk sıkılıyor mümkün olduğunca kısaltmaya çalışıyoruz bizde

ay canım cok saol gezmiş kadar oldum neyse ben gelirim benim küçük cadı senin cadıyla oynar bizde gezeriz benim kızım 5 yaşında oğlum var 11yaşında. senin tek galiba çocuk Allah bağışlasın çok tatlı bişey ama biraz dediğin gibi cadımı ne:):)...

ay canım cok saol gezmiş kadar oldum neyse ben gelirim benim küçük cadı senin cadıyla oynar bizde gezeriz benim kızım 5 yaşında oğlum var 11yaşında. senin tek galiba çocuk Allah bağışlasın çok tatlı bişey ama biraz dediğin gibi cadımı ne:):)...
aynen öyle ama abla ve abileride çok seviyoruz yolunuz düşerse bekleriz

buraya sadece ben bakıyorum anlaşılan

canım kusura bakma ya bu aralar çok sıkıntıdayım orta yerimden çatlıycam burda..o kadar yalnızım ki anlatamam.benim oğlanın okulu bitmek üzere.onun sıkıntıları var.5. sınıfa gidiyor ve inşallah bitecek ama ben artık sıkıntıdan çatlıyacağım, okulda öğretmenle sıkıntılarımız var ama karneyi ve notları etkiler die sesimizi çıkartamıyoz..yani kozlar şimdilik onun elinde.bakalım nolcak inşallah ohh beee okul bitti rahatladım die de yazarım sana ..sende ne var ne yok anlat biraz da kendi sıkıntılarımı unutayım biraz ..umarım seninle dertleşeyim derken seni sıkmamışımdır öptüm monpetit kendine ii bak ha buarada senin küçük cadı napıyor çok öptüm onuda.... by

burdurlular ne kadar ezildik diğer illerin yanında yaaaa nerdesiniz arada bir girip biraz bişeyler karalayıp çıkın bari ya çok üzülüyorummmm.Ama yinede hepinizi seviyoruumm.......monpetit sen nerelerdesin canım ya arada bir senle dertleşiyoduk sende gelmiyosun öptüm canım

bu aralar pek fırsat olmadı havalarda ısınınca daha çok dışardayız oğlunun sınavı nasıl geçti ceylin

arkadaşlar merhaba uzun zamandır bilgisayarımız servisteydi daha yeni geldi umarım hepinizde iyisinizdir hepinize ankaradan sevgiler

Selam kizlar havalar isininca hepimiz fire verdik bodrum yaniyor kizlar balkona bile cikamiyoruz o derece yani insaallah yakinda burdurda olcam oh seeriin ne guzel monpetitcim oglanin sinavdan henuz bir haber cikmadi denizcim sende iyisindir umarim burdurun neresindensin canim biraz kendini tanitsana hepinizi opuyorum hoscakalin..

X