Burdur///15

Hoşbulduk canım biraz geç buldum sizleri ama olsun küçük bi bebeğim var o yüzden devamlı açamıyorum nasılsın hayat nasıl gidiyo sende kendinden bahsetsene :1hug:

takvim yapsana sende bebişin ne kadarlık bende uyuduğunda fırsat bulursam yazıyorum canım yaaa benim kızım var resimleri var fırsat bulursan bakarsın sende eklersen senin bebişinede bakarız öptüm ikinizide

gündüz fotoğraflara bakacak vaktim olmadı o yüzden şimdi yazıyorum allah bağışlasın çok tatlı bi bebeğin var albüm yaptım benim bebeğim 17 aylık ismi BORAN :emir_bebek:

Evet Canim Eşimde Burdurlu Iki En Yakin Arkadaşin çocuklariyiz Bu Arada çocukluk Aşkiyiz Hep Sana Soruyorum Ama özel Mesajlaşma Sistemini Nerden Açacağimi Bulamadim

valla bildin gece kuşuyum gündüz her zaman açamıyorum bende napayım geceleri uykum gelsede bilgisayarı açıyorum sende erkencisin yavvvyerimseniben

valla bildin gece kuşuyum gündüz her zaman açamıyorum bende napayım geceleri uykum gelsede bilgisayarı açıyorum sende erkencisin yavvvyerimseniben

mecburiyetten bu hafta işe hep erken gittim sabah 6 da kalkıyordum kız bırakmıyorki uyutsanda 1 de başlıyor ağlamaya

mecburiyetten bu hafta işe hep erken gittim sabah 6 da kalkıyordum kız bırakmıyorki uyutsanda 1 de başlıyor ağlamaya
Daha küçük ya ancak düzene girer benim ki dişlerini geç çıkardı bi de kolay atlatırsın diyolardı ne kolay atlatması mahvetti valla uyku düzenimiz mahvolmuştu düşünebiliyomusun ne akşam uykusu ne gece uykusu yoktu sabah 8 debabamızı uğurluyoduk 10 veya 11 gibi yatıyoduk akşam 7 de eşim gelince kalkıyoduk çok şükür dişlerinin çoğu çıktı o da rahatladı bizde1veye 2 aydır rahatız
:nazar:

ya gece yerine gündüz mü uyuyordu bu diş çıkarma meselesinden epey korktum ben herkes aynı şeyleri söylüyor bizde yaza bucak'a gidicez tatilde
tam emekleme ve diş çıkarma dönemi zor olucak desene

evet gece yerine gündüz uyuyordu umarım duydukların gibi değilde istediğin gibi olur diş çıkarması

merhaba bende 4 yıl kaldım güzel burdurda hem ne güzel yıllardı şeker fabrikasının orda oturdum bi süre sonra çarşıda ara ara da geldim hep. bakalım bi daha kısmet ne zamana.

X