- 17 Mart 2008
- 102
- 0
- 44
nerdesiniz yaaaaaaaaaa
merhaba hemşerilerim siteye yeni üye oldum bende burdurluyum ama ankarada yaşıyorum sizleri bulduğuma sevindim hepinize kucak dolusu selamlar :1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerdesiniz yaaaaaaaaaa
Evet Canim Eşimde Burdurlu Iki En Yakin Arkadaşin çocuklariyiz Bu Arada çocukluk Aşkiyiz Hep Sana Soruyorum Ama özel Mesajlaşma Sistemini Nerden Açacağimi Bulamadim
valla bildin gece kuşuyum gündüz her zaman açamıyorum bende napayım geceleri uykum gelsede bilgisayarı açıyorum sende erkencisin yavvvyerimseniben
Daha küçük ya ancak düzene girer benim ki dişlerini geç çıkardı bi de kolay atlatırsın diyolardı ne kolay atlatması mahvetti valla uyku düzenimiz mahvolmuştu düşünebiliyomusun ne akşam uykusu ne gece uykusu yoktu sabah 8 debabamızı uğurluyoduk 10 veya 11 gibi yatıyoduk akşam 7 de eşim gelince kalkıyoduk çok şükür dişlerinin çoğu çıktı o da rahatladı bizde1veye 2 aydır rahatızmecburiyetten bu hafta işe hep erken gittim sabah 6 da kalkıyordum kız bırakmıyorki uyutsanda 1 de başlıyor ağlamaya