- 16 Eylül 2020
- 1.185
- 606
- 29
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #1.941
Bencede koyulmuş diğerlerine göre ayyy inşallahhUmarım bi civciv vardır hayırlısı olsun zorla şu testte koyuyu görcem Eki Görüntüle 2976025
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede koyulmuş diğerlerine göre ayyy inşallahhUmarım bi civciv vardır hayırlısı olsun zorla şu testte koyuyu görcem Eki Görüntüle 2976025
O dört kişiyle girsin biz üç kişiyle valla benimde 1 Ocak yada 31 AralıkBu ay yılbaşına girelim üç kişi kız Rabbim hayırlsıını versn
Artıklarmın hepsini gördün mü elim gelmeden becerebildim yapmayıBencede koyulmuş diğerlerine göre ayyy inşallahh
İnşallah şeninde olmuşturİnsallah olmustur hayırlısı olsun inşallah
Elin mi anlamadım canım gördüm evet hepsinidd bugünkü koyu bayaArtıklarmın hepsini gördün mü elim gelmeden becerebildim yapmayı
Eşim elim cıkmıs eşim gelmeden yaptım vallaElin mi anlamadım canım gördüm evet hepsinidd bugünkü koyu baya
Hepimiz tek tek öğrenelim canım insallahİnşallah şeninde olmuştur
10 adet kaldı ovulasyon testimElin mi anlamadım canım gördüm evet hepsinidd bugünkü koyu baya
Günaydııınn kız bende aşırıııı sık idrara çıkıyorum ölcem artık bi yatak döşek atıyımda banyoda uyuyim yaa bu nedirrrüGünaydın kızlaaar Ben sadece çok idrara çıkmaya başladım birde kasıklarım ağrıyor ama 1 ocakta test yapıcam erken gebelik daha da yapmam. Bu Arada ovülasyona devam edicem ikinci bir yumurtlama olursa diye
Testin koyulasmıstır yapda atsanaGünaydııınn kız bende aşırıııı sık idrara çıkıyorum ölcem artık bi yatak döşek atıyımda banyoda uyuyim yaa bu nedirrrü
Yok canım ovulasyonBeta mı buuu
6 kaldı benimde10 adet kaldı ovulasyon testim
Sen yapıyo musun ovulasyon gebericem meraktan6 kaldı benimde
Bugünkü silik çıktı yok gibi benim olmucl benceSen yapıyo musun ovulasyon gebericem meraktan
Saçmalama lütfen ümidi kestin de ne oldu döllendi sonuc da yumurtan olcak ümitsizlik yokBugünkü silik çıktı yok gibi benim olmucl bence
Canım diğerlerine göre bana koyu geldi bu testin
Halen varmış kız10 adet kaldı ovulasyon testim
Bende yumurtlamadan sonra 10.gun yaparım heralde 12.gun yaparım bir de regl günü kısmet artıkGünaydın kızlaaar Ben sadece çok idrara çıkmaya başladım birde kasıklarım ağrıyor ama 1 ocakta test yapıcam erken gebelik daha da yapmam. Bu Arada ovülasyona devam edicem ikinci bir yumurtlama olursa diye