Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki o zaman 🥰😅cidden bi gebelik yap bak bi gebelik istediğin için de kayganlastırıcı kullanma ilişki sırasında iyi olmadığını duydum zaten çıkan kagıtta da yazar ben de de var iki tane okeyin kayganlastırıcı baya oluyo duruyo kullanmıyorum yeni evliyken kullanıyordum içinden çıkan kagıtta yazar bak istersen
Yaa ben bunu doktoruma sordum işte kayganlaştırıcı vs. sperme zarar veriyormuş doğru mu diye kadın resmen bu sorudan bıkmış gibi bir ifade takınıp yok öyle bişey dedi 😂🙈 biz de kayganlaştırıcı kullanıyoruz hamile kaldım geçen ay. Bilemiyorum içeriğine göre de değişebilir tabi🤷‍♀️

Yaa ben bunu doktoruma sordum işte kayganlaştırıcı vs. sperme zarar veriyormuş doğru mu diye kadın resmen bu sorudan bıkmış gibi bir ifade takınıp yok öyle bişey dedi 😂🙈 biz de kayganlaştırıcı kullanıyoruz hamile kaldım geçen ay. Bilemiyorum içeriğine göre de değişebilir tabi🤷‍♀️
Hepsi su bazlı ama kimyasal sonuc da preseed jele iyi diyolar oda saglıksız spermi bile tutuyormuş ıcınde fiyatı yüksek bilemiycem canım o kadar 🤗

X