- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
Hayırlısı olsun artık napalım ufak çaplı bi heyecan yaşandıValla lh gormedim aa bariz cıkmıs dedimhayırlısı olsun günümüz gelince hepimiz ögrencez tek tek
Bakalım sonuç ne olucakEvvet pik değil canım seninkide
Yaaa var gibiEki Görüntüle 2972410
Ay elim ayağım titriyo kızlar var gibi mi sanki
YaaaaKız yok kargom yanlış gelmiş lh yazıyo testte
Yaa aynen ya hiç bakmadım yaparken hepsini gebelik sandığımdan direkt yaptım
Ümidini kesme inşallah vardır.Yaa aynen ya hiç bakmadım yaparken hepsini gebelik sandığımdan direkt yaptım
İnşallahhh hepimizde vardırrÜmidini kesme inşallah vardır.
Neyi bekliyorsunuz anlamadım lh ile gebelik testi miBuda bugün ki baska bi açıdan bakıldığında ne bilim bilemedim salıyı bekliyorum merakla dediğim cıkacak mı E Emine1990
Eki Görüntüle 2972429
Canım gebe olanlarda yada ikinci kez pik gorenlerde ben iki topik okudum ikinci kez pik gorenler ya hamile çıkıyo yada yükselen progesteron hormonu bi daha pik gösteriyo ovulasyon testini ben oyle dusundum ona bakıyorumNeyi bekliyorsunuz anlamadım lh ile gebelik testi mi
Aaa tamammmCanım gebe olanlarda yada ikinci kez pik gorenlerde ben iki topik okudum ikinci kez pik gorenler ya hamile çıkıyo yada yükselen progesteron hormonu bi daha pik gösteriyo ovulasyon testini ben oyle dusundum ona bakıyorumyoksa yumurtlamam oldu
28 Aralık canım daha var benimAaa tamammm, yaa İnşallah vardır da çıkar. Bat ne zamandı
Aynen canım geçiyo öyle Boyle bu sırf dusuncem olcak mı diye bakıyorum zaten vücutta lh hep varBeklemek ne zor yaa
Bakalım sonuçlar ne olacak bu ayAynen canım geçiyo öyle Boyle bu sırf dusuncem olcak mı diye bakıyorum zaten vücutta lh hep var
İnsallah olmustur içimiz de civcivlerBakalım sonuçlar ne olacak bu ay
İnşallahhh yaa sağlıkla gelsin civcivlerimizİnsallah olmustur içimiz de civcivler
İnsallah canım baylar yaklasanlar bekliyoruz dört gözle sonra sıra bize de gelecekİnşallahhh yaa sağlıkla gelsin civcivlerimiz