-
- Konu Sahibi OKYANUS302
Ama koyu olmadı öyle. Attım yukarıda varCanim pik görmüşsün demekkki. Bu günleri deherlendir. Ben ilk defa laprouikle yapmıştım belki bu test böyle gosteriyodur
Demekki olmuş yumurtlama canimm. Zaten akıntı var diyodunBi koyulaşacak gibi oldu sonra iyice silikleşti
Yeterr canım bende öyle yaptımYa zaten 2 günde bir yapıyoruz hep. Yetmez mi bu ? :)
Ocakta denemek istiyorum ovulasyonCanım akıntım falan olmuyorsa gününü öğrenmen amacıyla iyi. Ama benim akıntım zaten çok yoğun oluyo ben bilebiliyorumm. Sen de dene yine bı
Test buDemekki olmuş yumurtlama canimm. Zaten akıntı var diyodun
Canım bu stripkilerden ınan anlamıyorum labaquik kullandım hepValla bende bekliyorum koyulşmasıno ama hiç koyulaşacak gibi değil. Takvime göre yarın yumurtlama ama bakalıö
Stripkerden herkez sikayetcıAma koyulaşacak gibi oldu sonra silindi yine anlamadım
Evet canım ovulasyon ve gebelik güzel gosteriyoEn iyisi markaların öyle biliyorum gebelik testlerimi bu marka aldım hep
Canım olabilir belki bu test böyle. Hiç bilmiyorum sonuçta bı koyuluk olup siliklesmis demekki olmuştur. Yine sen devam et biraz istersen emin degilsenAma koyu olmadı öyle. Attım yukarıda var
Dene canimmOcakta denemek istiyorum ovulasyon
Bugün de buTest bu
Benim içimi rahatlatıyo bilmiyorum gorunce içim rahat ediyo ha ona güvenip Bos gecmıyorum yine yapıyoruz ilişki oluyo ama illa ki gorunce rahat oluyorumOcakta denemek istiyorum ovulasyon
Öyle yapayım teşekkür ederimCanım olabilir belki bu test böyle. Hiç bilmiyorum sonuçta bı koyuluk olup siliklesmis demekki olmuştur. Yine sen devam et biraz istersen emin degilsen
Bende daha ümitli olurum diye düşünüyorum yaBenim içimi rahatlatıyo bilmiyorum gorunce içim rahat ediyo ha ona güvenip Bos gecmıyorum yine yapıyoruz ilişki oluyo ama illa ki gorunce rahat oluyorum
Pffff bilemedim Ebru abladan aldım bunu. Ona attım daha olmamış dediCanım bu stripkilerden ınan anlamıyorum labaquik kullandım hep
Stripkerden herkez sikayetcı
Evet canım ovulasyon ve gebelik güzel gosteriyo
Ebru abla kimmişPffff bilemedim Ebru abladan aldım bunu. Ona attım daha olmamış dedi
Evet kuzum benim memnun oldum adaşııımAaa ne güzel tesadüffff
Bnce olmamıs dogru duzgun bi koyuluk goremedim testlerinde bunları bıtırınce labaquik dene bence varsa var yoksa yok muallakta kalmıyosunAma koyu olmadı öyle. Attım yukarıda var
Bende çok memnun oldum yaaaEvet kuzum benim memnun oldum adaşııım