Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar şimdi ovulasyonda çizgi koyulaşınca mı değerlendirmek lazım silikleşince mi

Bı ay boşa gitti canım.ovu yaptık dedik oturdukkkk ama eşim dedi gübre teste dedi yook yokk boyle oluyo dedim raht raht oturdum
Vala ya doğru yani bende kullandım ya eşimde anlamıyor yazık bana dedi ama belki test yanılır dedi haklılar mis emosum ya neyse bakalım bu ay göreceğiz hayır birde stres çabası yani

Vala ya doğru yani bende kullandım ya eşimde anlamıyor yazık bana dedi ama belki test yanılır dedi haklılar mis emosum ya neyse bakalım bu ay göreceğiz hayır birde stres çabası yani
Konu ne kızlar ya kaçırmışım test falan mı bozukmuş

Kızlar şimdi ovulasyonda çizgi koyulaşınca mı değerlendirmek lazım silikleşince mi
Koyu cizgiyo görünce başla canım yani zaten başlamış ol siliklesince ve o hafta devam bence yani iki güne 1 ideal yani baksana hepimiz birazcık yanlış biliyoruz yani yani adet olana kadar dediğim gibi devam edilmesi gerekirmiş

Konu ne kızlar ya kaçırmışım test falan mı bozukmuş
Yok canım ovu testi şimdi biz geçen ay kullandık ya çizgi çıktı o gün ilişki birde siliklesince ilişki bida yapmadim ben nasılsa çatladı yumurtladi diye ama öle olmaması gerekiyormuş yani adet olana kadar devam

Yok canım test bozuk degıl o gün sadece oluyo sanmıslar koyu cıktıgı gün ertesi günü ve ertesi günü yani koyu cıktıgı günle 3 gün degerlendirceksin yani ilişki olcak arka arkaya 3 gün

Adet bitiminden bi daha ki adete kadar 2 günde bir yani

Yani adet bitince 1 gün arayla 2 gün arayla ilişki olsa kacırmamıs oluyosun ilişki zamanı sana kalmış ovulasyon kullananlar pik gordukten sonra yani o gün de dahil 3 gün yapınca genelde hamile kalıyo

Yok canım test bozuk degıl o gün sadece oluyo sanmıslar koyu cıktıgı gün ertesi günü ve ertesi günü yani koyu cıktıgı günle 3 gün degerlendirceksin yani ilişki olcak arka arkaya 3 gün
Anladımm canım benim teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…