-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #7.561
Geçen sefer gibi olmaz inşallah resmen çizgi çıktı ve 0.10 çıktı betaİnnns olmuştur canım akinti gebelik belirtisi
Bugün salındı yumurta daha çatlamadi yarın çatlarPike kadar bi boş bi dolu oldu canım zaten ama pik günü olmadı bugün inşallah tutar çatlamış bugün
İns canimmm olur alllah nasip edince olacak bizim cirpinmamiz boşuna . Alllah hayırlı sağlıklı evlat versinn.akintin nezamn başladıGeçen sefer gibi olmaz inşallah resmen çizgi çıktı ve 0.10 çıktı beta
Nasıl yani dün pik gördüm bugün silikleşmiş bugün çatlamış olmuyor muBugün salındı yumurta daha çatlamadi yarın çatlar
Dün başladı ama böyle çok eskiden ellerimi yıkar kontrol ederdim şimdi çamaşıra geçiyor sıvı ve beyaz ve kasıklarım batıyor çok mu erken acaba batma için. Sen ne durumdasın senin daha az kalmışİns canimmm olur alllah nasip edince olacak bizim cirpinmamiz boşuna . Alllah hayırlı sağlıklı evlat versinn.akintin nezamn başladı
11.gun siligin bı tık üstü çıkıyor cnmYumurtlamadan kaç gün sonra test pozitif çıkar.
Umutlandirmak gibi olmasın ama hamile kaldığım ay aynı belirtileri yaşadım cnm inşallah bebişim seninledirDün başladı ama böyle çok eskiden ellerimi yıkar kontrol ederdim şimdi çamaşıra geçiyor sıvı ve beyaz ve kasıklarım batıyor çok mu erken acaba batma için. Sen ne durumdasın senin daha az kalmış
Canım çizgi hemen mi çıkmıştı testinde var mı fotoğrafıYumurtlamadan kaç gün sonra test pozitif çıkar.
O zaman bende 11. Gün yapayım. Çatlama mı yumurtlama mı11.gun siligin bı tık üstü çıkıyor cnm
Yok sildim hatta labaquik mi ne o zımbırto testte yapmıştım belliydi. Ama beta da çıkmadı ve sancılı bi adet geçirdimCanım çizgi hemen mi çıkmıştı testinde var mı fotoğrafı
İnşallah. Rabbim yüzümüzü güldürsün kimseyi evlat hasretiyle bırakmasın inşallahUmutlandirmak gibi olmasın ama hamile kaldığım ay aynı belirtileri yaşadım cnm inşallah bebişim seninledir
İnşallah bu ay vardır canım bebiş Allah önce karnını sonra kucağını doldursunYok sildim hatta labaquik mi ne o zımbırto testte yapmıştım belliydi. Ama beta da çıkmadı ve sancılı bi adet geçirdim
Catlamadan sonra 11.gun kasette çıkmıştı cnmO zaman bende 11. Gün yapayım. Çatlama mı yumurtlama mı
Aminn kuzucumİnşallah. Rabbim yüzümüzü güldürsün kimseyi evlat hasretiyle bırakmasın inşallah
Sen de kabahat adamı sitrese sokmussun olmazsa seyine adam bısey yapamadı deli bi daha deme bilmesinCanım doğru söylüyorsun kendim çok stres oldum artı eşimi de çok strese soktum ya kıyamam
Bugun salındı yumurtan bugun de yarın da sansın var ama adamı sitrese sokmaNasıl yani dün pik gördüm bugün silikleşmiş bugün çatlamış olmuyor mu
12 gün net cıkar canımYumurtlamadan kaç gün sonra test pozitif çıkar.
Yokk bı iki güne çatlar. Yumurtlama oldu nexamn catladigini bilemeyiz iki gün içinde catlarvNasıl yani dün pik gördüm bugün silikleşmiş bugün çatlamış olmuyor mu
Benim yumurtlama döneminde hep akıntı olurdu bu ay hiç kesilmedi akıntım.kadik ağrım acıma çok fazla var. Enfeksiyondan şüphelendim yarın doktora gitcem..ins seninki gebeliktendir. Tututunma aşamasında akıntı olurDün başladı ama böyle çok eskiden ellerimi yıkar kontrol ederdim şimdi çamaşıra geçiyor sıvı ve beyaz ve kasıklarım batıyor çok mu erken acaba batma için. Sen ne durumdasın senin daha az kalmış
Umarım şenlense öyledirBenim yumurtlama döneminde hep akıntı olurdu bu ay hiç kesilmedi akıntım.kadik ağrım acıma çok fazla var. Enfeksiyondan şüphelendim yarın doktora gitcem..ins seninki gebeliktendir. Tututunma aşamasında akıntı olur