Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İns canimmm olur alllah nasip edince olacak bizim cirpinmamiz boşuna . Alllah hayırlı sağlıklı evlat versinn.akintin nezamn başladı
Dün başladı ama böyle çok eskiden ellerimi yıkar kontrol ederdim şimdi çamaşıra geçiyor sıvı ve beyaz ve kasıklarım batıyor çok mu erken acaba batma için. Sen ne durumdasın senin daha az kalmış

Dün başladı ama böyle çok eskiden ellerimi yıkar kontrol ederdim şimdi çamaşıra geçiyor sıvı ve beyaz ve kasıklarım batıyor çok mu erken acaba batma için. Sen ne durumdasın senin daha az kalmış
Umutlandirmak gibi olmasın ama hamile kaldığım ay aynı belirtileri yaşadım cnm inşallah bebişim seninledir

Benim yumurtlama döneminde hep akıntı olurdu bu ay hiç kesilmedi akıntım.kadik ağrım acıma çok fazla var. Enfeksiyondan şüphelendim yarın doktora gitcem..ins seninki gebeliktendir. Tututunma aşamasında akıntı olur

X