- 6 Aralık 2020
- 119
- 52
- 31
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #7.301
Amin çok teşekkür ederim dualarınızı esirgemediğiniz içinCok gecmış olsun canım rabbim saglıklı gebelik nasip etsin kotu dusunme sen bittin mi degerlendir rabbim nasip etsin ınsallah
Hiç belli olmaz allhtan ümit kesilmez. Siz değerlendirin gerisi allha kalmış.Teşekkürler cevapladığnz için.. Benim dış gebelikten dolayı tüpüm patladı ve sağ tüpüm alındı. Şuan da akıntıyla beraber sağ kasığımda ağrı varYumurtluyorsam da boşuna demekki o taraftansa
Günaydın canim baya erkencisin yoksa sizin de dibiniz de inşaat mi varGünaydın kızlar
Yok canım insaat eşim mesaiye gitti sabah yanımdan cıkarken gozum acıldı 7 de uyuyamadım bi daha 8 de oglum uyandı zaten uyuyan bi cocuk degıl erken kalkıyo öglen uyutuyorum o ara kendim de dinleniyorum aksam da 9.30 10 da yatırıyorum düzeni oyle oturdu artık ben de ona uyuyorum düzen Kurana kadar zaten gobegıme taş indi bi yere gitmem düzeni kacmasın ye oyle büyüyo işteGünaydın canim baya erkencisin yoksa sizin de dibiniz de inşaat mi var
Anladim canim olur oylr şeyler dönem dönem değişiyor bazen işte bizimki de bazen erken kalkıyor bazen onu buluyor ama bu aralar inşaat sesinden ne o ne de ben uyuyamıyoruz maalesefYok canım insaat eşim mesaiye gitti sabah yanımdan cıkarken gozum acıldı 7 de uyuyamadım bi daha 8 de oglum uyandı zaten uyuyan bi cocuk degıl erken kalkıyo öglen uyutuyorum o ara kendim de dinleniyorum aksam da 9.30 10 da yatırıyorum düzeni oyle oturdu artık ben de ona uyuyorum düzen Kurana kadar zaten gobegıme taş indi bi yere gitmem düzeni kacmasın ye oyle büyüyo işte
Hayirli kandiller canim Rabbım nicelerine nasip etsin inşallah dualar sa bulusalimKandiliniz mübarek olsun kızlarrabbim en kısa zaman da dilediklerinizi nasip etsin insallah
Amin canım benim nasılsın benim mıdık 9 a kadar uyusa ben şükür edecem ya valla hortluyoruz bildiğin ama dayanamıyorum işimi bitirip dinlenmeye bakıyorum ben de yoksa pestil oluyorum rabbim sağlıkla buyutmeyi nasip etsin her sey onlar içinAnladim canim olur oylr şeyler dönem dönem değişiyor bazen işte bizimki de bazen erken kalkıyor bazen onu buluyor ama bu aralar inşaat sesinden ne o ne de ben uyuyamıyoruz maalesef
Hayirli kandiller canim Rabbım nicelerine nasip etsin inşallah dualar sa bulusalim
Oyle tabiki canim artık onlar için yaşıyoruzAmin canım benim nasılsın benim mıdık 9 a kadar uyusa ben şükür edecem ya valla hortluyoruz bildiğin ama dayanamıyorum işimi bitirip dinlenmeye bakıyorum ben de yoksa pestil oluyorum rabbim sağlıkla buyutmeyi nasip etsin her sey onlar için
Aminnnn canım senin de kandilin mübarek olsun rabbim tekrarına kavustursun insallahKızlar kandiliniz mübarek olsun dualarda buluşalım
Günaydın canim nasılsınGünaydın kızlar
İyiyim Allah a çok şükürGünaydın canim nasılsın
Ohh afiyet olsun canim benim fındık hala uyur uyku tulumu :) bugün doktora gidicez erkenden açtım gözümü tabi bunda inşaatın da payı varİyiyim Allah a çok şükürsen nasılsın canım fındığıma papates kızarttım kendime de yapcam az bısey kahvaltı
O kötü olmus ya dibiniz de hadi hayırlı haberle gel cinsiyeti neye benziyor acaba sor belki birsey der az derde bak once olsun sonra cinsiyet moduOhh afiyet olsun canim benim fındık hala uyur uyku tulumu :) bugün doktora gidicez erkenden açtım gözümü tabi bunda inşaatın da payı vartaak taak taakk
Aayyy evet sorma canim öyle oluyor valla bu sefer ki gittiğim devlet hastanesi söylemez bence kendi doktoruma sonraki hafta gidicem o kesin söylüyor oğlum 13 de soylemistiO kötü olmus ya dibiniz de hadi hayırlı haberle gel cinsiyeti neye benziyor acaba sor belki birsey der az derde bak once olsun sonra cinsiyet modubiz erken hortluyoruz daha 8 olmamıstı kalktık anne patates dedi tmm dedim ona da yapınca benim de canım istedi yumurtamı hasladım patates de kızartyım oturcam sımdı
Ne yapsın oda ugrasıyo iş güç misafiri gelecekti hazırlık yapıyordu yeniHamilelikte beri bende çay içemiyorum ya nedense 1 bardakta kesiliyorum çok ilginç 3 4 bardak içerdim bu arada35kvk nerelerde