Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canim baya erkencisin yoksa sizin de dibiniz de inşaat mi var
Yok canım insaat eşim mesaiye gitti sabah yanımdan cıkarken gozum acıldı 7 de uyuyamadım bi daha 8 de oglum uyandı zaten uyuyan bi cocuk degıl erken kalkıyo öglen uyutuyorum o ara kendim de dinleniyorum aksam da 9.30 10 da yatırıyorum düzeni oyle oturdu artık ben de ona uyuyorum düzen Kurana kadar zaten gobegıme taş indi bi yere gitmem düzeni kacmasın ye oyle büyüyo işte

Kandiliniz mübarek olsun kızlar rabbim en kısa zaman da dilediklerinizi nasip etsin insallah

Anladim canim olur oylr şeyler dönem dönem değişiyor bazen işte bizimki de bazen erken kalkıyor bazen onu buluyor ama bu aralar inşaat sesinden ne o ne de ben uyuyamıyoruz maalesef
Kandiliniz mübarek olsun kızlar rabbim en kısa zaman da dilediklerinizi nasip etsin insallah
Hayirli kandiller canim Rabbım nicelerine nasip etsin inşallah dualar sa bulusalim

Amin canım benim nasılsın benim mıdık 9 a kadar uyusa ben şükür edecem ya valla hortluyoruz bildiğin ama dayanamıyorum işimi bitirip dinlenmeye bakıyorum ben de yoksa pestil oluyorum rabbim sağlıkla buyutmeyi nasip etsin her sey onlar için

Oyle tabiki canim artık onlar için yaşıyoruz

İyiyim Allah a çok şükür sen nasılsın canım fındığıma papates kızarttım kendime de yapcam az bısey kahvaltı
Ohh afiyet olsun canim benim fındık hala uyur uyku tulumu :) bugün doktora gidicez erkenden açtım gözümü tabi bunda inşaatın da payı var taak taak taakk

Ohh afiyet olsun canim benim fındık hala uyur uyku tulumu :) bugün doktora gidicez erkenden açtım gözümü tabi bunda inşaatın da payı var taak taak taakk
O kötü olmus ya dibiniz de hadi hayırlı haberle gel cinsiyeti neye benziyor acaba sor belki birsey der az derde bak once olsun sonra cinsiyet modu biz erken hortluyoruz daha 8 olmamıstı kalktık anne patates dedi tmm dedim ona da yapınca benim de canım istedi yumurtamı hasladım patates de kızartyım oturcam sımdı

Bide sabahları çay içmiyorum portakal suyu içiyorum kendim sıkıp malum ortalık korona korkumuza ne yapacağımızı sasırdık maviss_34

Aayyy evet sorma canim öyle oluyor valla bu sefer ki gittiğim devlet hastanesi söylemez bence kendi doktoruma sonraki hafta gidicem o kesin söylüyor oğlum 13 de soylemisti ohh kahvaltı hazır yarasin ikinize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…