Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet koyu canim bat ne zamandi
Canm benim ki karışık biraz ya geçen ay düzenlensin diye ilaç kullanmıştım bir hafta önce oldum normalde 20 ocakta olmam gerekti 14 ünde oldum ama az az oldum ilk altigun koyu kahverengi 6 günden sonra çoğaldı kırmızı oldu 12 gün sürmüştü ilacın yan etkisi dede iki kere bile adet yapiyormus normal demişti hoca ilk altı günü sayarsak 13 ünde olmam gerekiyor yok saymazsak 19 unda olmam gerekiyor yani iki gün kalmış oluyor adete yada 5 gün. Geçmiş tam bilinmiyor yani

Ben 5 yıldır korunmuyorum arada tedavi açmaçlı doğum kontrol kullandım 2 kere 6 aylık bir süreç. İltihaplı akıntım varmış onun için ilaç yazdı dr onu da kullanayım adetimi bekliyorum hormon baktırmak için birde takviye isterim artık. Önerdiğin bir şey var mı sorayım

İnsallah olcak canım baslangıcı doktora giderek yapmışsın neden olmasın inofolik combi kullan mutlaka sonra elenatal 1 alırsın kapsamlı oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…