- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 32
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #7.141
Evet koyu canim bat ne zamandiTekli olan ve en son olan bugünün baya baya koyu
Canm benim ki karışık biraz ya geçen ay düzenlensin diye ilaç kullanmıştım bir hafta önce oldum normalde 20 ocakta olmam gerekti 14 ünde oldum ama az az oldum ilk altigun koyu kahverengi 6 günden sonra çoğaldı kırmızı oldu 12 gün sürmüştü ilacın yan etkisi dede iki kere bile adet yapiyormus normal demişti hoca ilk altı günü sayarsak 13 ünde olmam gerekiyor yok saymazsak 19 unda olmam gerekiyor yani iki gün kalmış oluyor adete yada 5 gün. Geçmiş tam bilinmiyor yaniEvet koyu canim bat ne zamandi
Sizce gebelik testi yapayım miEvet koyu canim bat ne zamandi
Niye kızayım canımCanim kızma ama ben duramazdim yine ovulasyon testi yaptım
İnsallah olumlu sonuc olur en azından caban ve testlerin bosa gıtmez ondan dedim aslında dur diyeSizce gebelik testi yapayım mi
Bakalım hayrlidi son zatn gebeliği de yapayım çıkmazsa ugrasmayacagimİnsallah olumlu sonuc olur en azından caban ve testlerin bosa gıtmez ondan dedim aslında dur diye
Peki bugün mu yapayım ilk idrar muhabbeti filan var yaBakalım hayrlidi son zatn gebeliği de yapayım çıkmazsa ugrasmayacagim
Ben 5 yıldır korunmuyorum arada tedavi açmaçlı doğum kontrol kullandım 2 kere 6 aylık bir süreç. İltihaplı akıntım varmış onun için ilaç yazdı dr onu da kullanayım adetimi bekliyorum hormon baktırmak için birde takviye isterim artık. Önerdiğin bir şey var mı sorayımCanını sıkma canım bu sürec de elenatal 1 kullan yada ona benzer kapsamlı vitamin takviyeleri ve inesetol içermesi lazım senin kullandığın takviyenin için de sen istemezken korunurken neyle korundun canım hapla baskıladın mı yada hormon bısey kullandın mı
Yap canim kasette cikmisti benim 3 gün kalaSizce gebelik testi yapayım mi
İnsallah olcak canım baslangıcı doktora giderek yapmışsın neden olmasın inofolik combi kullan mutlaka sonra elenatal 1 alırsın kapsamlı odaBen 5 yıldır korunmuyorum arada tedavi açmaçlı doğum kontrol kullandım 2 kere 6 aylık bir süreç. İltihaplı akıntım varmış onun için ilaç yazdı dr onu da kullanayım adetimi bekliyorum hormon baktırmak için birde takviye isterim artık. Önerdiğin bir şey var mı sorayım
Hmn yapaymYap canim kasette cikmisti benim 3 gün kala
Maalesef yine hüsranNiye kızayım canımbak sımdı gebelik yap koyu cıkmıs ovulasyon testin
Yap canim kasette cikmisti benim 3 gün k
Yaptım ama çok zor goruyorm ben yada görmek istediğim için görüyorum anlamadmYap canim kasette cikmisti benim 3 gün kala
Testi açıp atar mısın resminiYaptım ama çok zor goruyorm ben yada görmek istediğim için görüyorum anlamadm
Testi açıp atar mısın resmini
Karartma yaptim fotoda hhic çıkmıyor gözle görünüyorda az da olsaTesti açıp atar mısın resmini
RWsim görünüyor muTesti açıp atar mısın resmini
Testi açıp atar mısın resmini
İnsallah olumlu sonuc olur en azından caban ve testlerin bosa gıtmez ondan dedim aslında dur diye
Görünüyo canım actığında da ince bi çizgi var adette olmadın demi kan ver bence hıç testlerle ugrasmaRWsim görünüyor mu