- 27 Ekim 2021
- 2.017
- 459
- 27
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #7.161
Yok olmadım dahaGörünüyo canım actığında da ince bi çizgi var adette olmadın demi kan ver bence hıç testlerle ugrasma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok olmadım dahaGörünüyo canım actığında da ince bi çizgi var adette olmadın demi kan ver bence hıç testlerle ugrasma
Bu da kapalı halı ilk dkGörünüyo canım actığında da ince bi çizgi var adette olmadın demi kan ver bence hıç testlerle ugrasma
İçin rahat etsin kan ver canım topikleri okuyorum baya hem kafana takıyosun hem kendlni yıpratıyosun kan ver kurtulYok olmadım daha
Aynn öyle yapayım artikİçin rahat etsin kan ver canım topikleri okuyorum baya hem kafana takıyosun hem kendlni yıpratıyosun kan ver kurtul
Sağol canımm önce onu kullanayım sonra kapanış olarak bu doğaldan da meyve sebzelere devamm acaba avokado mü yesem belki iyi gelir hiç sevmesemdeZeyElif bu içinde bir sürü vitamin var ama tembellik dedin ya inofolik kombi kullan 2 ay genelde mavi kutu alıyolar
Ben hıç girmedim avakoda olayına miğdemi bulandırıyo yiyemiyorum alışamadımSağol canımm önce onu kullanayım sonra kapanış olarak bu doğaldan da meyve sebzelere devamm acaba avokado mü yesem belki iyi gelir hiç sevmesemde
Kuzummm bugün iyi değilim ya mide bulantısı fena kafamı kaldıramıyorum sen napiyosun nasilsin
ayy geçmiş olsun canımKuzummm bugün iyi değilim ya mide bulantısı fena kafamı kaldıramıyorum sen napiyosun nasilsin
ben yazayım
Sagolasin canim insallah geçerayy geçmiş olsun canım
inşallah canım inşallaahSagolasin canim insallah geçer
Sen napiyosun nasılsın gorusmeyeliinşallah canım inşallaah
gel gitler yaşıyorum ben de canım olamadım hala da ruh halim bi öyle bi böyleSen napiyosun nasılsın gorusmeyeli
Kac gün geçtigel gitler yaşıyorum ben de canım olamadım hala da ruh halim bi öyle bi böyle
pepappa göre reglim bitmiş dün geçen iki aya göre 4 gün geçti. 3 ay öncesine kadar bugün olmam gerekiyoKac gün geçti
Döngüler birbirine girdi desene canim peki ne zaman yumurtladigini kestiremiyor musunpepappa göre reglim bitmiş dün geçen iki aya göre 4 gün geçti. 3 ay öncesine kadar bugün olmam gerekiyo
ah onu bi kestirebilsem zaten olacak gibi oluyorum ama olamadım henüz. yani regl sancısı çekiyorum arada bi geliyo tamam oldum diyorum sonra geçiyoDöngüler birbirine girdi desene canim peki ne zaman yumurtladigini kestiremiyor musun