- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #7.121
Bekle canım ,3 gün daha sonra direk kana git hiç evde gebelik ovulasyondu ugrasma bosa gıdıyo en azından varsa öğrenirsin yoksa da elindekileri dıger aya kullanırsın sonuc da para verip alıyoruz ve eczane ilaç olsun test olsun yüzde 38 zam gelmiş bol kese den kullanmaBenmde düşüncem geçen ay ilaç kullandım da ayın 14nde oldum normalde 20 sinde olmam gerekir bir hafta etken oldum ama bir hafta koyu kahve rengi 20 sinden sonra kırmızı oldu 12 gün sürdü bende 20 sinden sonra mi adet olarak sayılıyor diye düşündüm çünkü o hap kahverengi akıntı ayda iki kere adet yapiyormus öyleyse bn ayın 19nda adet olmam gerekiyor
Ayn. Haklısınız valla çok sağolunBekle canım ,3 gün daha sonra direk kana git hiç evde gebelik ovulasyondu ugrasma bosa gıdıyo en azından varsa öğrenirsin yoksa da elindekileri dıger aya kullanırsın sonuc da para verip alıyoruz ve eczane ilaç olsun test olsun yüzde 38 zam gelmiş bol kese den kullanma
Yok şükür kist filan
Bekle canım 3 gün sakin ol 3 günde adet olmzsan kan ver direk olursan zaten yoktu ben kendimi anlatayım sana yeni evliydik aylık ıgne vuruldum ben bastan cocuk istemiyorum kalırım falan dedim korkuyla dugunden once becerdim bide Allah ım dugun oldu ama o leke hıç gıtmıyo dediğin gibi cay gibi kahve sürekli bi leke camasırım hiç lekesiz kalmıyo sonra esim beni kadın doğuma götürdü dedim Adama ben cocuk istemiyorum dogum kontrol için aylık ıgne vuruldum sana yaramamış herkeze her sey yaramaz dedi bide istemiyorsan dogum kontrol hapı kullan bu hem keser hem korur dedi ben onu da korkuma kullanmadım ikinci ay leke kesildi biz prezervatif le korunduk tövbe dedim ne hap aldım ne ıgne en güzeli erkegın korunmasıYaptım yine hüsran sizi dinleyecwgim ayın 19unu bekleyeceğim artik
Doğru valla bana da hap gelmedi GalibaBekle canım 3 gün sakin ol 3 günde adet olmzsan kan ver direk olursan zaten yoktu ben kendimi anlatayım sana yeni evliydik aylık ıgne vuruldum ben bastan cocuk istemiyorum kalırım falan dedim korkuyla dugunden once becerdim bide Allah ım dugun oldu ama o leke hıç gıtmıyo dediğin gibi cay gibi kahve sürekli bi leke camasırım hiç lekesiz kalmıyo sonra esim beni kadın doğuma götürdü dedim Adama ben cocuk istemiyorum dogum kontrol için aylık ıgne vuruldum sana yaramamış herkeze her sey yaramaz dedi bide istemiyorsan dogum kontrol hapı kullan bu hem keser hem korur dedi ben onu da korkuma kullanmadım ikinci ay leke kesildi biz prezervatif le korunduk tövbe dedim ne hap aldım ne ıgne en güzeli erkegın korunma
Bebek istiyosan kullanma zaten istemiyorsan prezervatifle korunsun eşin aslına uygun yani kaç sene korundum en güzeliDoğru valla bana da hap gelmedi Galiba
4 haftasonuna denk geliyorduHormon bakmak için demiştir adetli gel diye ama genel de 2 yada 3 günü bakıyolar hormona 4 demesi sasırtıcı
Bizde de var kan uyuşmazlığı.İyiyim canım cok sükür sen nasılsın gecen ay da pozitif gorup sonra adet oldum iki ay üst üste kımyasal gecırdım ben arkasına doktora gittim en büyük etken zaten lan uyuşmazlığı ve troidmiş kimyasala sebep doz arttırdık rahmin kendini hazırlıyo temiz saglıklı olana kadar devam dedi ben bu süreç de buraya cok yazmıyorum cunku en son oldugunda cok üzüldüm bazı seyler demekki kendimize kalmadı dedim artık yazmıyorum ben yazmayınca dogru duzgun kimse de yazmadı bugun bi laf atayım dedim herkez güncel topiklerde subat Mart topıkleri ben de okuyorum öyle sen ne yapıyorsun nasılsın
İlk Bebek olduktan sonra 26 hafta da ve dogumdan hemen sonra kan uyuşmazlığı iğnesi adı rogam vurulman gerekiyor sımdı ikinciyi istediğimi bildiği için doktor yine de baktı oğlumla kanlar karıstı mı diye cunku oglum da pozitif dogdu hepimiz ayrı telden calıyoruz eşim 0+ ben AB- oğlum da B+Bizde de var kan uyuşmazlığı.
Sanki ikincisi sonra yaptığım daha koyu diğerine gore öyle mi bn mi öğle goruyormBebek istiyosan kullanma zaten istemiyorsan prezervatifle korunsun eşin aslına uygun yani kaç sene korundum en güzeli
Evet canım az daha koyu ama ben sana ne dedim bırak test falan yapma bekle 3 gün olmazsan git kan ver kendine eziyet etmeSanki ikincisi sonra yaptığım daha koyu diğerine gore öyle mi bn mi öğle goruyorm
DurabilsemEvet canım az daha koyu ama ben sana ne dedim bırak test falan yapma bekle 3 gün olmazsan git kan ver kendine eziyet etme
Merhabalar benim testlere de bakabilir misiniz acaba erken gebelik testi yaptım iki tane belli belirsiz bi çizgi çıktı bir de predictor erly yaptım onda bişi çıkmadıEvet canım az daha koyu ama ben sana ne dedim bırak test falan yapma bekle 3 gün olmazsan git kan ver kendine eziyet etme
Kaç gün var canım adetine cızgi belli prodiktörle yaptıgın aynı idrarla mı sonra ki idrarla mı yaptın belki ondan cıkmamıstırMerhabalar benim testlere de bakabilir misiniz acaba erken gebelik testi yaptım iki tane belli belirsiz bi çizgi çıktı bir de predictor erly yaptım onda bişi çıkmadı
Adete takvim uygulamasına göre 7 gün var canım ama hep iki gün önce oluyorum yumurtlamam erken oluo bi haftadır belim ağrıo dün kan testi yaptırdım çıkmadı bugun belim kasıklarım çok fazla ağrıdı adet olcak gibi ayağıma vuruo bel ağrısı tekrar bi denim dedim bu şekilde çıktı aynı idrarla yaptımKaç gün var canım adetine cızgi belli prodiktörle yaptıgın aynı idrarla mı sonra ki idrarla mı yaptın belki ondan cıkmamıstır
Daha günün de var az daha yaklassın tekrarla canım kan da çıkmayıp idrarda olmaz ama önce kana sonra idrara gecer hcgAdete takvim uygulamasına göre 7 gün var canım ama hep iki gün önce oluyorum yumurtlamam erken oluo bi haftadır belim ağrıo dün kan testi yaptırdım çıkmadı bugun belim kasıklarım çok fazla ağrıdı adet olcak gibi ayağıma vuruo bel ağrısı tekrar bi denim dedim bu şekilde çıktı aynı idrarla yaptım
Hayırlısı olsun kendini toparladıktan sonra tekrar denemeye devam edersin biraz dinlenmiş de olursun. Fiziksel değil ama mental olarak insan zorlanabiliyorİyiyim canım cok sükür sen nasılsın gecen ay da pozitif gorup sonra adet oldum iki ay üst üste kımyasal gecırdım ben arkasına doktora gittim en büyük etken zaten lan uyuşmazlığı ve troidmiş kimyasala sebep doz arttırdık rahmin kendini hazırlıyo temiz saglıklı olana kadar devam dedi ben bu süreç de buraya cok yazmıyorum cunku en son oldugunda cok üzüldüm bazı seyler demekki kendimize kalmadı dedim artık yazmıyorum ben yazmayınca dogru duzgun kimse de yazmadı bugun bi laf atayım dedim herkez güncel topiklerde subat Mart topıkleri ben de okuyorum öyle sen ne yapıyorsun nasılsın
Canını sıkma canım bu sürec de elenatal 1 kullan yada ona benzer kapsamlı vitamin takviyeleri ve inesetol içermesi lazım senin kullandığın takviyenin için de sen istemezken korunurken neyle korundun canım hapla baskıladın mı yada hormon bısey kullandın mıHayırlısı olsun kendini toparladıktan sonra tekrar denemeye devam edersin biraz dinlenmiş de olursun. Fiziksel değil ama mental olarak insan zorlanabiliyorbende saldım ama hep denemeye devam ettim her ne kadar önümüzdeki okul sezonu içinde hamile kalmak istesemde içimdeki özlem çok büyük o yzden hiç pes etmedim yalnız geçtiğim ocak ayı adetimle kanamam bir başladı 30 gün kanamam oldu geçen hafta acilr gittim doktor yumurta tembelliğim olduğunu söyledi o yüzden çocuk olmuyormuş 1aylık doğum kontrol kullanıyorum adetimi düzenlesin diye ilk adetimle de hormon testine gidicem kadın çok iyimser konuştu beni hamile kalmamı sağlayacakmış nasıl bie tedavi uygulayacak bilmiyorum yunurta tembelliği için. Son durumlar böyle. İnşallah hayırlı haberler veririz burda geç de olsa
Canim kızma ama ben duramazdim yine ovulasyon testi yaptımEvet canım az daha koyu ama ben sana ne dedim bırak test falan yapma bekle 3 gün olmazsan git kan ver kendine eziyet etme
:)) burda hepimiz alışığız bu duruma canim sıkma kendini aynı yollardan bizde geçtik emin ol 6 gün kala başlıyordum gebelik testine kixlar da bilir ovulasyon ilk kez yapmıştım iki günde bir bakıyordum ona da koyulasma var mı diyeCanim kızma ama ben duramazdim yine ovulasyon testi yaptım
Tekli olan ve en son olan bugünün baya baya koyu:)) burda hepimiz alışığız bu duruma canim sıkma kendini aynı yollardan bizde geçtik emin ol 6 gün kala başlıyordum gebelik testine kixlar da bilir ovulasyon ilk kez yapmıştım iki günde bir bakıyordum ona da koyulasma var mı diye