Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canlar benimde ovulasyon testime bakar misinz adetimin bugün 4 günü gecikmesi 2 ve 3 günü test yaptım çok çok silik gibi yada bn gormk istediğim için bugünde elimde ovulasyon testi vardı onu yaptım bakar misinz
Ovulasyon koyu cıkıyorsa gebelik testin de de gözüküyor canım

Nasılsııın. Bi bakayım dedim bnde, çok giremiyorum buraya. Durumlar nedir?
İyiyim canım cok sükür sen nasılsın gecen ay da pozitif gorup sonra adet oldum iki ay üst üste kımyasal gecırdım ben arkasına doktora gittim en büyük etken zaten lan uyuşmazlığı ve troidmiş kimyasala sebep doz arttırdık rahmin kendini hazırlıyo temiz saglıklı olana kadar devam dedi ben bu süreç de buraya cok yazmıyorum cunku en son oldugunda cok üzüldüm bazı seyler demekki kendimize kalmadı dedim artık yazmıyorum ben yazmayınca dogru duzgun kimse de yazmadı bugun bi laf atayım dedim herkez güncel topiklerde subat Mart topıkleri ben de okuyorum öyle sen ne yapıyorsun nasılsın

Hayalet cızgın gözüküyo canım kan versene gunun ne zamandı
Aslında bnmki biraz karışık 3 aydır hep geçti günlerim geçen ayda doktor hem korur hemde düzenler diye kontrol hapı verdi geçen ayda bir hafta önce adet oldum kkoyu kahverengi ama 12 gün sürdü bu ayda 13nde olmam gerekiyordu yani bugün gecikmenin 4 günü oluyor

Anladım canım o zaman bekle hiç testleri zaye etme 7 gün gecikme olursa git kan ver var mı yok mu cıkar zaten 3 gün daha bekle

Olmaz canım aynı cıkar bence testleri bosa verme arkadas tavsiyesi bekle 3 gün daha adet olmazsan direk git kan ver
Benmde düşüncem geçen ay ilaç kullandım da ayın 14nde oldum normalde 20 sinde olmam gerekir bir hafta etken oldum ama bir hafta koyu kahve rengi 20 sinden sonra kırmızı oldu 12 gün sürdü bende 20 sinden sonra mi adet olarak sayılıyor diye düşündüm çünkü o hap kahverengi akıntı ayda iki kere adet yapiyormus öyleyse bn ayın 19nda adet olmam gerekiyor

İlaç sana yaramamış da olabilir keske bebek istediğini deseydin dogum kontrol hapları her kese yaramıyor kist bi sey yoksa ona gore bısey verirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…