- 9 Aralık 2020
- 1.080
- 1.535
- 33
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #7.101
Nasılsııın. Bi bakayım dedim bnde, çok giremiyorum buraya. Durumlar nedir?Günaydın kızlar nasılsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsııın. Bi bakayım dedim bnde, çok giremiyorum buraya. Durumlar nedir?Günaydın kızlar nasılsınız
Ovulasyon koyu cıkıyorsa gebelik testin de de gözüküyor canımCanlar benimde ovulasyon testime bakar misinz adetimin bugün 4 günü gecikmesi 2 ve 3 günü test yaptım çok çok silik gibi yada bn gormk istediğim için bugünde elimde ovulasyon testi vardı onu yaptım bakar misinz
İyiyim canım cok sükür sen nasılsın gecen ay da pozitif gorup sonra adet oldum iki ay üst üste kımyasal gecırdım ben arkasına doktora gittim en büyük etken zaten lan uyuşmazlığı ve troidmiş kimyasala sebep doz arttırdık rahmin kendini hazırlıyo temiz saglıklı olana kadar devam dedi ben bu süreç de buraya cok yazmıyorum cunku en son oldugunda cok üzüldüm bazı seyler demekki kendimize kalmadı dedim artık yazmıyorum ben yazmayınca dogru duzgun kimse de yazmadı bugun bi laf atayım dedim herkez güncel topiklerde subat Mart topıkleri ben de okuyorum öyle sen ne yapıyorsun nasılsınNasılsııın. Bi bakayım dedim bnde, çok giremiyorum buraya. Durumlar nedir?
Ustekiler gebelik testi dün ve önceki gün yapılmış testlerGebelikte de cıkar canım ovulasyon boyleyse tecrübeyle sabit oglumu da bu sekil de ögrendim
Canm ovulasyon testini bilmiyirm nasıl bir koyulukta olmadı gerek hatta yapmadan önce kahve su bile içtim sıvı aldım yaniOvulasyon koyu cıkıyorsa gebelik testin de de gözüküyor canım
Hayalet cızgın gözüküyo canım kan versene gunun ne zamandıUstekiler gebelik testi dün ve önceki gün yapılmış testler
Canm ovulasyon testini bilmiyirm nasıl bir koyulukta olmadı gerek hatta yapmadan önce kahve su bile içtim sıvı aldım yani
Aslında bnmki biraz karışık 3 aydır hep geçti günlerim geçen ayda doktor hem korur hemde düzenler diye kontrol hapı verdi geçen ayda bir hafta önce adet oldum kkoyu kahverengi ama 12 gün sürdü bu ayda 13nde olmam gerekiyordu yani bugün gecikmenin 4 günü oluyorHayalet cızgın gözüküyo canım kan versene gunun ne zamandı
Anladım canım o zaman bekle hiç testleri zaye etme 7 gün gecikme olursa git kan ver var mı yok mu cıkar zaten 3 gün daha bekleAslında bnmki biraz karışık 3 aydır hep geçti günlerim geçen ayda doktor hem korur hemde düzenler diye kontrol hapı verdi geçen ayda bir hafta önce adet oldum kkoyu kahverengi ama 12 gün sürdü bu ayda 13nde olmam gerekiyordu yani bugün gecikmenin 4 günü oluyor
T daha koyu olmalı diyorlar ama fark etmiyormus demek ki öyle ki bnm c de fazla köyü değilBak canım benim önceki testim voyke oldugunda HCG de cıktı kaset testte labaquik markası
Yok canım adet yaklastıkca koyulasıyorsa bil ki bısey var kac kez yaptım artık adam akıllı ögrendim kop koyu ne zaman oluyo biliyo musun ya 1 gün kala yada adet günü kopkoyu oluyoT daha koyu olmalı diyorlar ama fark etmiyormus demek ki öyle ki bnm c de fazla köyü değil
O zamn bnde yok 4 gün oluyor bugün köyü değilYok canım adet yaklastıkca koyulasıyorsa bil ki bısey var kac kez yaptım artık adam akıllı ögrendim kop koyu ne zaman oluyo biliyo musun ya 1 gün kala yada adet günü kopkoyu oluyo
Buradaki arkadaşlar sıvı alımı olduğu için 2 saat geçsin tekrar yap dedi değişen birşey olur mu bilmiyormYok canım adet yaklastıkca koyulasıyorsa bil ki bısey var kac kez yaptım artık adam akıllı ögrendim kop koyu ne zaman oluyo biliyo musun ya 1 gün kala yada adet günü kopkoyu olur
Olmaz canım aynı cıkar bence testleri bosa verme arkadas tavsiyesi bekle 3 gün daha adet olmazsan direk git kan verBuradaki arkadaşlar sıvı alımı olduğu için 2 saat geçsin tekrar yap dedi değişen birşey olur mu bilmiyorm
Benmde düşüncem geçen ay ilaç kullandım da ayın 14nde oldum normalde 20 sinde olmam gerekir bir hafta etken oldum ama bir hafta koyu kahve rengi 20 sinden sonra kırmızı oldu 12 gün sürdü bende 20 sinden sonra mi adet olarak sayılıyor diye düşündüm çünkü o hap kahverengi akıntı ayda iki kere adet yapiyormus öyleyse bn ayın 19nda adet olmam gerekiyorOlmaz canım aynı cıkar bence testleri bosa verme arkadas tavsiyesi bekle 3 gün daha adet olmazsan direk git kan ver
ahahahaha evet farkettimGörüyo musun bi yazdım şenlendi buralar Noisy Girl
İlaç sana yaramamış da olabilir keske bebek istediğini deseydin dogum kontrol hapları her kese yaramıyor kist bi sey yoksa ona gore bısey verirdiBenmde düşüncem geçen ay ilaç kullandım da ayın 14nde oldum normalde 20 sinde olmam gerekir bir hafta etken oldum ama bir hafta koyu kahve rengi 20 sinden sonra kırmızı oldu 12 gün sürdü bende 20 sinden sonra mi adet olarak sayılıyor diye düşündüm çünkü o hap kahverengi akıntı ayda iki kere adet yapiyormus öyleyse bn ayın 19nda adet olmam gerekiyor
Yok şükür kist filanİlaç sana yaramamış da olabilir keske bebek istediğini deseydin dogum kontrol hapları her kese yaramıyor kist bi sey yoksa ona gore bısey verirdi