- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #7.081
Günaydın kızlar nasılsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın. Canim iyiyim çok şükür Sen nasilsin bakalimGünaydın kızlar nasılsınız
Çok şükür ben de iyiyim kimsenin sesi çıkmıyo ben yazmayınca bi bakayım dedim öyleGünaydın. Canim iyiyim çok şükür Sen nasilsin bakalim
Iyi yapmışsın canım kızlar bat bekliyordu ama en son ne oldu hiç bakamıyorum şubat grubuna falan :))Çok şükür ben de iyiyim kimsenin sesi çıkmıyo ben yazmayınca bi bakayım dedim öyle
Ben okuyorum ara ara subat Mart rabbim herkeze nasip etsin inşallah içinde de bana bu bi süreç tabi ki herkese kalbine göre versinIyi yapmışsın canım kızlar bat bekliyordu ama en son ne oldu hiç bakamıyorum şubat grubuna falan :))
Aminn canim ❤Ben okuyorum ara ara subat Mart rabbim herkeze nasip etsin inşallah içinde de bana bu bi süreç tabi ki herkese kalbine göre versin
Hormon bakmak için demiştir adetli gel diye ama genel de 2 yada 3 günü bakıyolar hormona 4 demesi sasırtıcıBugün hastaneye gittim doktor hiçbir testi yapmadı sadece yumurtalıa bir de rahme Bakta bir sorun yok dedi âdetin dördüncü günü gel dedi o kadar. Çamur gibi akıntım var dedim bir önceki adetin de kimyasal olmuşlarsa etkiler dedi
Kimse yazmıyo bayadır ben bi bakayım dedimben sabahtan beri bu sayfayı arıyorum ne zamandır görmüyorum diye
iyi yapmışsın canım. göremeyince bi eksiklik hissettimKimse yazmıyo bayadır ben bi bakayım dedim
Yazmıyo kimse ben yazmayınca ben yazınca bi haraketlenme oluyo burda gerisi yok sen nasılsın pekiiyi yapmışsın canım. göremeyince bi eksiklik hissettim
hahahaha herkes seni bekliyo demek ki iyiyim çok şükür burda yazılanları okuyunca bilgi sahibi oluyorum o yüzden iyi oluyoYazmıyo kimse ben yazmayınca ben yazınca bi haraketlenme oluyo burda gerisi yok sen nasılsın peki
Aynen öyle canım arada yazın diyorum yok ben yazınca yazıyı herkez olmayınca kımse yok ben de arada yazıyorum Boyle Allah iyilik versinhahahaha herkes seni bekliyo demek ki iyiyim çok şükür burda yazılanları okuyunca bilgi sahibi oluyorum o yüzden iyi oluyo
bi ara çok hareketliydi burası çok şey öğrendim. o zaman sen her sabah günaydın yaz bak o zaman gelirlerAynen öyle canım arada yazın diyorum yok ben yazınca yazıyı herkez olmayınca kımse yok ben de arada yazıyorum Boyle Allah iyilik versin
Tmm oyle yapayım bence o haraket bendenmiş ben herseyi atıyodum ya buraya ovulasyon lar yemeler içmeler testler atraksiyon lar ondan ben yapmayınca kimse de kalmadıbi ara çok hareketliydi burası çok şey öğrendim. o zaman sen her sabah günaydın yaz bak o zaman gelirler
ya da herkes hamile kimse gelmiyoTmm oyle yapayım bence o haraket bendenmiş ben herseyi atıyodum ya buraya ovulasyon lar yemeler içmeler testler atraksiyon lar ondan ben yapmayınca kimse de kalmadı
Yok canım yazmayınca ben yazmadı kimse cunku baska gruplarda goruyorum ben de okuyorum ama yazmıyorumya da herkes hamile kimse gelmiyo
Gebelikte de cıkar canım ovulasyon boyleyse tecrübeyle sabit oglumu da bu sekil de ögrendimCanlar benimde ovulasyon testime bakar misinz adetimin bugün 4 günü gecikmesi 2 ve 3 günü test yaptım çok çok silik gibi yada bn gormk istediğim için bugünde elimde ovulasyon testi vardı onu yaptım bakar misinz