- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #7.061
İnan ne diyeceğimi bilemiyorum cok gevmıs olsun hayırla sonuclansın insallahBakalım ne diyecek çok ağrım var kasığım çok ağrıyor ve ilk defa böyle bi şey oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnan ne diyeceğimi bilemiyorum cok gevmıs olsun hayırla sonuclansın insallahBakalım ne diyecek çok ağrım var kasığım çok ağrıyor ve ilk defa böyle bi şey oluyor
Canim sokulmedigi içinde ağrım vardır. Bence git bı an önce gebelik yoksada ilaç alırsın yada bitki çayı falan içersin canimmBakalım ne diyecek çok ağrım var kasığım çok ağrıyor ve ilk defa böyle bi şey oluyor
Okul var cuma gideceğimCanim sokulmedigi içinde ağrım vardır. Bence git bı an önce gebelik yoksada ilaç alırsın yada bitki çayı falan içersin canimm
Kahve mi kanama parcalıKızlar kanamam başladı ama çok ağrım var ve parça parça bi şeyler var
Üzülme agrı kesici iç insallah olcak nasip nimes bulursan nimes iç bulamazsan normal agrı kesici içKızlar kanamam başladı ama çok ağrım var ve parça parça bi şeyler var
EvetKahve mi kanama parcalı
Hayırlısı olsun canimm Allah sağlıklı gebelik versin hepimize yat donlen güzelce gelen ay ins olacak
İnşallahHayırlısı olsun canimm Allah sağlıklı gebelik versin hepimize yat donlen güzelce gelen ay ins olacak
Meraba canım Hormonlarina bakit . Buyukhastaneyemi gideceksin amh falan bakilirmiKızlar merhaba. Çarşamba günü hastaneye gideceğim hangi değerlerime baktırmalıyım çocuk için? E Emine1990 OKYANUS302
Kaç yasındaydın canım sen yumurta falan gerek yok bence ilk etapda hormonlarına baktır lh tsh t3 T4 prolaktın fsh e2(östradiol) progesteron bide prl rahim de enfeksiyon falan var mı diye adetliyken bakıyorlar 2 günü git mutlaka bittikten sonra da simir testi ver ve yumurtalıklarına baktır sonra da için rahat sal gitsin illa ki olcak nasip kan uyuşmazlığın falan var mı eşinle gercı o sonra ki iş deKızlar merhaba. Çarşamba günü hastaneye gideceğim hangi değerlerime baktırmalıyım çocuk için? E Emine1990 OKYANUS302
26 yaşımdayım. 2. Gün yarın olucak mecburen çarşamba gideceğimKaç yasındaydın canım sen yumurta falan gerek yok bence ilk etapda hormonlarına baktır lh tsh t3 T4 prolaktın fsh e2(östradiol) progesteron bide prl rahim de enfeksiyon falan var mı diye adetliyken bakıyorlar 2 günü git mutlaka bittikten sonra da simir testi ver ve yumurtalıklarına baktır sonra da için rahat sal gitsin illa ki olcak nasip kan uyuşmazlığın falan var mı eşinle gercı o sonra ki iş de
Evet kadın doğum hastanesiMeraba canım Hormonlarina bakit . Buyukhastaneyemi gideceksin amh falan bakilirmi
Evet uyuşmazlık varKaç yasındaydın canım sen yumurta falan gerek yok bence ilk etapda hormonlarına baktır lh tsh t3 T4 prolaktın fsh e2(östradiol) progesteron bide prl rahim de enfeksiyon falan var mı diye adetliyken bakıyorlar 2 günü git mutlaka bittikten sonra da simir testi ver ve yumurtalıklarına baktır sonra da için rahat sal gitsin illa ki olcak nasip kan uyuşmazlığın falan var mı eşinle gercı o sonra ki iş de
Oda kimyasal için etken işte ben de ek bir de troid var hamilelikte ve dogum sonrasında iğne olman gerekiyo ikinciyi istediğinde birde kanlar karıştı mı diye bi test yapıyolar biz de de var uyusmazlık hormon için ama ikinci yada 3 günü kan vermen gerekiyo gec carsamba canımEvet uyuşmazlık var
İstesen de bakmaz zaten amh cunku yasın zaten verimli zamanın ben 26 da hamileydim 27 de anne oldum ideal zaman rabbim nasip etsin en kısa zaman da26 yaşımdayım. 2. Gün yarın olucak mecburen çarşamba gideceğim
Amin inşallahİstesen de bakmaz zaten amh cunku yasın zaten verimli zamanın ben 26 da hamileydim 27 de anne oldum ideal zaman rabbim nasip etsin en kısa zaman da
Ozamn bı senedir olmuyor de canım amh hormon vajina ultrasyon hepsini yaptır.esinde sperm testi için urulojiye gitsin bence. Başlmissken hepsine bakitinEvet kadın doğum hastanesi
Teşekkür ederimOzamn bı senedir olmuyor de canım amh hormon vajina ultrasyon hepsini yaptır.esinde sperm testi için urulojiye gitsin bence. Başlmissken hepsine bakitin