- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #6.881
Kimyasal olunca benim o ara cok acayip kaydı Aralık da 3 gün gectı 32 gün leke aksama kanama Ocak da 3 gün önce leke sonra kanama oldu normal de benim de sasmaz 28 gün de düzenli olurum cok şükürNasip canım bekleriz ilk gün geçince gerisi kolay. Çünkü gunum cok sasmiyor
Evvet öyle şeyler etkiler canım. Bekleyelim bakalimmmm bu ayomizidaKimyasal olunca benim o ara cok acayip kaydı Aralık da 3 gün gectı 32 gün leke aksama kanama Ocak da 3 gün önce leke sonra kanama oldu normal de benim de sasmaz 28 gün de düzenli olurum cok şükür
Aynı seyleri yasamak istemiyorum rabbim kimseye de yasatmasın kafam rahat duamı edip oturuyorumEvvet öyle şeyler etkiler canım. Bekleyelim bakalimmmm bu ayomizida
Benim ilk yaptığım testi bu canim ve değerim 40 çıktı aynı gün kan verdimGünaydın kızlar. Eve geldik ama gece 3 olmuştu
Gitmeyelim şimdi hastaneye hastanekilerde bize sövmesin dedik. Ben labaloıq marka test yaptımm gece ondan da silik çıkıyor anlamadım gitti. Ya çok yeni ondan böyle çıkıyor
Baya gözüküyomus fındık yeni bence de testi gördün demi labaquik bi degere gelmeden hemen kırmızı cıkartmıyo onu biliyoruz artıkBenim ilk yaptığım testi bu canim ve değerim 40 çıktı aynı gün kan verdim
AyyyBenim ilk yaptığım testi bu canim ve değerim 40 çıktı aynı gün kan verdim
Evet canim 2 gün sonra tekrar yapmıştım o daha belirgindiBaya gözüküyomus fındık yeni bence de testi gördün demi labaquik bi degere gelmeden hemen kırmızı cıkartmıyo onu biliyoruz artık
Seni burda görmek ne güzelGünaydın kızlar güzel haberler alacağımız mutlu bir gün mutlu bir hafta olsun inşallah
Benim de testim bunlar. 4 şubatta baby time diye bir test yaptım onda daha çok çıktı çizgiBenim ilk yaptığım testi bu canim ve değerim 40 çıktı aynı gün kan verdim
140 mıydı 160 mıydı hatırlıyorum tabi yğksekince kızarıyo labaquikEvet canim 2 gün sonra tekrar yapmıştım o daha belirgindi
Testlerin hassaslık dereceleri farklı canım labaquik cok hassas bi test degıl ama dogru yani olmasa cıkmazBenim de testim bunlar. 4 şubatta baby time diye bir test yaptım onda daha çok çıktı çizgi
Ay o kadar sıkışık bir zamanda geliyor ki civciv. 15 gündür evde yokum eviEve gidince yap bu dediklerimi uzan valla kanını ver kendine bak sitres yaratma normal de adet gecer mi bi sey olmasa gecmez umarım saglıklıdır canım
Eşinle yardımlasarak yapın tek basına ugrasmaAy o kadar sıkışık bir zamanda geliyor ki civciv. 15 gündür evde yokum evigötürüyor. Ve nasip olursa yaza taşınacağız. Bakalım neler olacak
Valla uzatıp ayağımı yatıcam robot süpürgem evi süpürsün eşim silsin. İhtimal var diye canım iki valizi birden taşıdı mahvoldu dün :)Eşinle yardımlasarak yapın tek basına ugrasma
Evet canim 140 çıkmıştı bugün doktora gidicem daha yeni kalp atisi için bir türlü nasip olmadi140 mıydı 160 mıydı hatırlıyorum tabi yğksekince kızarıyo labaquik
Cizgilerjn belirgin canim benim insallah bebistir günün de geçmiş zateb kan verBenim de testim bunlar. 4 şubatta baby time diye bir test yaptım onda daha çok çıktı çizgi
Valla uzatıp ayağımı yatıcam robot süpürgem evi süpürsün eşim silsin. İhtimal var diye canım iki valizi birden taşıdı mahvoldu dün :)
Ayyy çok ağladım zaten mucizem benimCizgilerjn belirgin canim benim insallah bebistir günün de geçmiş zateb kan ver
Gidemedigı okudum dıger topıkten bakıyorumEvet canim 140 çıkmıştı bugün doktora gidicem daha yeni kalp atisi için bir türlü nasip olmadi