- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #6.381
Gececek canım sık dişini biraz karısık oldu gececek anca kendime geldim ha sabah sabah ne buhran gecırdım bir de tipi var dısarda öyle Boyle degil acayip soguk kar yagıyo hala cantamın sapının tekini bitirdim diğerine gectim kendimi birsey yaparken de mutlu hissediyorumAynnen ya neyin neden olduğunu karıştırdım. Yok daha leke leke geliyo anlamadım.
Bilmiykrum ki canım benim belki usuttugun içinde olabilir çok üşümüş tun ya belki ondan da olabilir aklıma geldi şimdi de sıcak tut kendini dikakt etHic bilmiyorum canim.olabilir diyordum ama bu kadarda surermi. Sağ kalçanın üst trafi belimin altı hemen o ara çok kasiyo
Benim kide boyle cikti ama hcg negatif ya
Aklımdan seni gecırdım acaba yaptı mı diye benim bugun cok sinirim bozulduBenim kide boyle cikti ama hcg negatif ya
Güya pazartesi yapacaktım. Duramadım yaptim. Bembeyaz. Bazan hayal mi görüyorum gercek mi dediğim bir çizgi oluyor. Sonra kayboluyorAklımdan seni gecırdım acaba yaptı mı diye benim bugun cok sinirim bozuldu
O hepimiz de oluyo parçak pincek ediyorum testi inan ki deli gibi forumu inceliyorum merak ettim acaba adet oldu mu diye yazmamış sonra ama kırmızı cıkmıs ovulasyon u mavişlerin topik bizi cok pis etki etti millet yapıyo cıkıyo bakayım diyo insanGüya pazartesi yapacaktım. Duramadım yaptim. Bembeyaz. Bazan hayal mi görüyorum gercek mi dediğim bir çizgi oluyor. Sonra kayboluyor
Hic sorma bende orada gaza geldim. Oluvusyonum ayni olan kızların cikti. Hatta bugün bir tane 28 ocak cikmisti. Bizde ya yok. Yada cok nazlı cikmiyor. Ama kaset test yapıyoruz ya. Erken gebelik dgeil ki deyip avutuyorum kendimiO hepimiz de oluyo parçak pincek ediyorum testi inan ki deli gibi forumu inceliyorum merak ettim acaba adet oldu mu diye yazmamış sonra ama kırmızı cıkmıs ovulasyon u mavişlerin topik bizi cok pis etki etti millet yapıyo cıkıyo bakayım diyo insanokuyorum orayı da iyice kayış koptu benim bugun sabah cok kotuydum sımdı iyiyim
Bende tam yazacaktım.baktim sen yazdınİnan merak ettim onun da kırmızı cıkmıs deli gibi forumu inceliyorum sen de mi@1delimavi
O döllenmeye göre cıkar canım ya önceki ilişkileri tuttu cunku 9 günü ögrenen var ne kadar mantıksız geldi bana daha kana anca gececek idrarda cıkmaz ki önce oluyo döllenme muhtemelen erken cıkanlar oyle benceHic sorma bende orada gaza geldim. Oluvusyonum ayni olan kızların cikti. Hatta bugün bir tane 28 ocak cikmisti. Bizde ya yok. Yada cok nazlı cikmiyor. Ama kaset test yapıyoruz ya. Erken gebelik dgeil ki deyip avutuyorum kendimi
Bakıyorum valla ne yapalım canım insallah sasırırız sonra Olmazsa sonra olur ne yapalım elimizden geleni yaptık gerisi Allah dan o buhran da cok kotu ya çökünce valla sabah cok kötü oldum beklenti olunca yıkım da ağır oluyo hele bütün belirtileri gösterip test nagatif olunca insan buhrana girmese garipBende tam yazacaktım.baktim sen yazdın
14. Gun cikar diye biliyorum bende. Ama onlarınki erken dollenme demekki. Bugun catlamanin 10 gunu benim. Ben hissediyorum ama ya. Hislerim bu kadar yanilmis olamaz. Bir daha güvenemem kendime. Bide soyle birsey var. Bazan yuvarlanma 3 dört günde tamamlanıyor. Bazan 5 alti gunde. O da gun fark ettirir. Adet gunu ne kadar yolu var diyorum ama hayırlısıO döllenmeye göre cıkar canım ya önceki ilişkileri tuttu cunku 9 günü ögrenen var ne kadar mantıksız geldi bana daha kana anca gececek idrarda cıkmaz ki önce oluyo döllenme muhtemelen erken cıkanlar oyle bence
Bende adet olunca o gun biriyle illa kavga ederim. Ağladığım zamanlarda oldu. 2 bucuk yıldır pskoloji kalmadi vallahi.Bakıyorum valla ne yapalım canım insallah sasırırız sonra Olmazsa sonra olur ne yapalım elimizden geleni yaptık gerisi Allah dan o buhran da cok kotu ya çökünce valla sabah cok kötü oldum beklenti olunca yıkım da ağır oluyo hele bütün belirtileri gösterip test nagatif olunca insan buhrana girmese garipama sabh bildiğin krize girdim ya hiç ağladığımı bilmem bunun için acayip oldum
2.5 yıldır mı ugrasıyosun baya olmus kontrol için hormon için falan gitmissindir valla bi kaç ay bile beni böyle yaptı benim ilk ağlamam normal de Boyle olmam da bugün artık patladım ne bilim tabi canım adete kadar umut var ama insan ister istemez oluyo beklenti yüksek olunca insallah olmustur biz de deriz ki geç çıktı fabrika ayarlarına geri döndüm suan sabah ki halimi hatırlamak bile istemiyorumBende adet olunca o gun biriyle illa kavga ederim. Ağladığım zamanlarda oldu. 2 bucuk yıldır pskoloji kalmadi vallahi.
2 bucuk yıldır evliyim ama hep bi aksilikler. Bir süre ayrı kaldık. Ilk kimyasal oldu. Sonra gebelik oldu 3 aylik kalbi durdu. Kurtaj yaşadım. Tam bir yıkıldım di. 4 ay hicbir şekilde istemedim. 5 aydir tekrar bir sahlandim. Gecen ayda erken gebelikte pozitif gordum 2 defa sonra adet gunu yogun bir adet gecirdim. Yani demek ki olmayacak bende çocuksuz olacam demekki niye uğraşıyorum ki bile diyorjm.2.5 yıldır mı ugrasıyosun baya olmus kontrol için hormon için falan gitmissindir valla bi kaç ay bile beni böyle yaptı benim ilk ağlamam normal de Boyle olmam da bugün artık patladım ne bilim tabi canım adete kadar umut var ama insan ister istemez oluyo beklenti yüksek olunca insallah olmustur biz de deriz ki geç çıktı fabrika ayarlarına geri döndüm suan sabah ki halimi hatırlamak bile istemiyorum
Öyle düşünme bak sana da gelmişler benim sabahki ruh halim gibi nasip olcak canım zaten günümüzün sorunu kimyasal ya valla arka arkaya yapıyosun oluyo bu sefer tutunmuyo falan senin de toplanman zor olmustur hatırlatmak istemezdim inan ki ama sorun yok bak gebe kalabılıyosun her seyin vakti saati var insallah artık vaktin gelmiştir ve sok olursun canım benim2 bucuk yıldır evliyim ama hep bi aksilikler. Bir süre ayrı kaldık. Ilk kimyasal oldu. Sonra gebelik oldu 3 aylik kalbi durdu. Kurtaj yaşadım. Tam bir yıkıldım di. 4 ay hicbir şekilde istemedim. 5 aydir tekrar bir sahlandim. Gecen ayda erken gebelikte pozitif gordum 2 defa sonra adet gunu yogun bir adet gecirdim. Yani demek ki olmayacak bende çocuksuz olacam demekki niye uğraşıyorum ki bile diyorjm.
Hersey ust uste geliyor bazan. Bazında nasil oluyorsa bir heyecan geliyor. Hayirlisi daha çok var. Yalniz gebe cikmazsam o kadar çok yediğim bal propolis ve ari sutunun iştahımı tavan yapmasına uzulecem. Dirak diyecek baslayacam. Dizginlenmez bir istah verdi bana. Zayif olanlar hemen baslasinÖyle düşünme bak sana da gelmişler benim sabahki ruh halim gibi nasip olcak canım zaten günümüzün sorunu kimyasal ya valla arka arkaya yapıyosun oluyo bu sefer tutunmuyo falan senin de toplanman zor olmustur hatırlatmak istemezdim inan ki ama sorun yok bak gebe kalabılıyosun her seyin vakti saati var insallah artık vaktin gelmiştir ve sok olursun canım benim
Açar canım ya ben de incir suyu içmekten kilo aldım o kadar sey yeme içme aslında bi salcan ya umursamaz Olcan bırazHersey ust uste geliyor bazan. Bazında nasil oluyorsa bir heyecan geliyor. Hayirlisi daha çok var. Yalniz gebe cikmazsam o kadar çok yediğim bal propolis ve ari sutunun iştahımı tavan yapmasına uzulecem. Dirak diyecek baslayacam. Dizginlenmez bir istah verdi bana. Zayif olanlar hemen baslasin
Bu arada yazmıs gormussundur adet olmamıs ovulasyon testi bitmiş bi daha yapmamıs gecikme olsun oyle yapcam yazmısHersey ust uste geliyor bazan. Bazında nasil oluyorsa bir heyecan geliyor. Hayirlisi daha çok var. Yalniz gebe cikmazsam o kadar çok yediğim bal propolis ve ari sutunun iştahımı tavan yapmasına uzulecem. Dirak diyecek baslayacam. Dizginlenmez bir istah verdi bana. Zayif olanlar hemen baslasin
Evet canım gordum. Lh testi bizimkiler ayni. Ben gecikme olmus ama yine de bekliyor olarak anladim.25 ne kadar bekleyecem diyorBu arada yazmıs gormussundur adet olmamıs ovulasyon testi bitmiş bi daha yapmamıs gecikme olsun oyle yapcam yazmıs