Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Artık olduysa da olmadıysa da hayırlısı olsun kendimden beklentim yüksek olunca zaten hayal kırıklığı yarattı yıkım da yüksek oluyo bu ayda ben dinleneyim adet olunca tepem acayip attı yapmayınca da sıkıntı yok relak kafa oh derim eşim saçmalama olursan devam sen bir ol ayarların geri gelir diyo bide adam bile alıskın olmayınca bu halime istemiyom daha da yapmayacam bu ay dinleneyim diyince şok

Hastalik hastalikk. Bu gecede oğlum ateşlendi daha yeni dusurebildik ateşini. Bu sene hiç bitmedi hastalığımiz
Geçmiş olsun canım benim ballı süt iyi geliyor kızlar gerçekten olmadan engelliyor yani inanıyorum ben zaten salgın falan aldı başını gitti sonumuz hayır olsun dikakt et canim

Geçmiş olsun canım benim ballı süt iyi geliyor kızlar gerçekten olmadan engelliyor yani inanıyorum ben zaten salgın falan aldı başını gitti sonumuz hayır olsun dikakt et canim
Sut içmez zaten mızmız bı banyoyu zor yaptırdım. Geceden beri ugrasiyoz bende daha yeni uzanabildim.sizde dikkat edin canim

Hastalik hastalikk. Bu gecede oğlum ateşlendi daha yeni dusurebildik ateşini. Bu sene hiç bitmedi hastalığımiz
Cok gecmış olsun canım beni cocukların hastalıgı daha zor keske ben olsaydım da o olmasaydı diyo insan valla insallah cabuk toplar ıhlamur falan içir

Ben sabahları veriyorum ogluma ballı süt aksam cayı da ıhlamur veriyorum bide öglen corbasından sonra balık yagı ve iminol içiriyorum cocukların hastalıkları cok pis biz olalım o olmasın diyoruz buyuk bi sekılde cekiyo cocugun ki cok zor

Benimki ne süt içer ne ihlamurrr. Bı meyve yer bide rezene icerr

Aynnen canım ona geçmesin diye üç gündür maskeyle dolaşıyordum yinede hasta oldu. Atesde en zoru.
Bilnez miyim uyku zaten yok sürekli mızırtı aglama zaten kendşn de uyuyamıyosum ki sureklı Ates bakmaktan insallah cabuk gecer ıhlamuru rezene diye yutturamaz mısın icine tatlı kasıgıyla bal at ben oyle oyle alıstırdım sımdı cay içmez ıhlamur ister

Evet canım anne olmak böyle birseydir işte

Yok canım tadını biliyo rezenin içine azcik liomla zencefil koyup veriyorum limon portakal suyu yapıp içiyorum bakalım ins geccer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…