- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #5.721
Ben de oyle yaptım canım koyuyu gordum ertesi gün adam geldi hemen attım odaya en son o oldu iste daha da yapmadıkAyy inşallah kuzum değerlendirmeyi düşünüyorum belki yumurtalamadır diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de oyle yaptım canım koyuyu gordum ertesi gün adam geldi hemen attım odaya en son o oldu iste daha da yapmadıkAyy inşallah kuzum değerlendirmeyi düşünüyorum belki yumurtalamadır diye
Vala ben hiç bukasmayactim bizim OKYANUS302 yapıyor dün atmisti bendede test vardı dur yapım dedim yaptım baktım bu günde 2. Yaptım ama da yapmim dime
Yarın yapın bugun bi daha yapmayınSenden bende gaza geldim zincirleme benim pike çok yakın çıktı yarında yapıcam
Süper canım gayet MasAllah resmen pik yakın değerlendir sen gene ne olur ne olmaz hadi bakalım masAllah guzzel haberler alalım bu ayBende yaptım pik 8.gün dün sıvı alımında yanlışlık olmuş Eki Görüntüle 2991680
Bende yaptım pik 8.gün dün sıvı alımında yanlışlık olmuş Eki Görüntüle 2991680
Olsun değerlendirmişsin inşallah tutmuştur canım bende bugün değerlendiriyim zaten bata 9 gün kaldı İnşallah hamileyizdir yaaBen de oyle yaptım canım koyuyu gordum ertesi gün adam geldi hemen attım odaya en son o oldu iste daha da yapmadık
Yap canım sen çok koyu çıkmış çünkü dün sıvı alımı nasıl yaptın ki sen canımSenden bende gaza geldim zincirleme benim pike çok yakın çıktı yarında yapıcam
Senin pik ne zamandi canim hangi günGayet koyu canım ümit var insallah olmustur
Yapamadım demek ki çünkü yemek yedim içecek çay derken birde 1 saat sonra yapmıştım çok tuvalettim vardıYap canım sen çok koyu çıkmış çünkü dün sıvı alımı nasıl yaptın ki sen canım
Yok canım testim geçsin bakalım pazar yaparım insİnsallah olmustur canım artık yapsan cıkar elinde varsa yap nede olsa günündesin insallah olmustur
Evvet bugün ara ver canim sperm biriksin yarın yine degerlendirinnAynen canım peki bu çatlamadan sonra değerlendirmek de önemli mi? Biz yumurtlama öncesi bir gün 2 gün de yumurtlamada toplam 3 gün değerlendirdik. Bugün mola verip yarın da çatlayınca mı değerlendirelim ?
İnşallah olmuştur kuzum ya olmazsa femara başlıcam adet olunca inşallah gerek kalmazSüper canım gayet MasAllah resmen pik yakın değerlendir sen gene ne olur ne olmaz hadi bakalım masAllah guzzel haberler alalım bu ay
İnnns canım Ocak grubunda konuştuğum bı arkadaş vardı ondada kist var 18aydir olmuyo şimdi gebeee ins darisiii bizeUmmadığın anda bibbakmissin bebiş var canım hadi insAllah güzel olacak
Analdim canım hadi hayırlısı olsun hakkımızdaYapamadım demek ki çünkü yemek yedim içecek çay derken birde 1 saat sonra yapmıştım çok tuvalettim vardı
İnsAllah canım benimİnnns canım Ocak grubunda konuştuğum bı arkadaş vardı ondada kist var 18aydir olmuyo şimdi gebeee ins darisiii bize
Vakit saat gelince olacaktır canım insAllah gerek kalmaz aynenİnşallah olmuştur kuzum ya olmazsa femara başlıcam adet olunca inşallah gerek kalmaz
Dunki testle qyni gibi canim. Daha koyu olmadi . Sanirim yumurtlama degil.. senin tekrar azalıp adet günleri yine pik mi olmustu hamile oldugunda
Benim yumurtlamadan 6 gün sonra yine pik gibiydi daha sonraki günler o kdr koyu değildi silikleşti adet günğne doğru yapamadım çünkü testim bitmişti canım ama burda adet günü yapıp da pik çıkan biri vardı maviss miydi kimdi tam hatırlamıyorum o da hamile şimdi
Çatlama olursa da ara veriyim mi yoksa çatlamadan hemen sonra mı değerlendirmek gerekir onu bilemedim deEvvet bugün ara ver canim sperm biriksin yarın yine degerlendirinn
İnsallah canımOlsun değerlendirmişsin inşallah tutmuştur canım bende bugün değerlendiriyim zaten bata 9 gün kaldı İnşallah hamileyizdir yaa
Senin pik ne zamandi canim hangi gün
Gördüm o u kan vermeye gidiyorum demiş en son Dilara ümitsizdi bayaİnnns canım Ocak grubunda konuştuğum bı arkadaş vardı ondada kist var 18aydir olmuyo şimdi gebeee ins darisiii bize
Adet günü pik oluyo hamilelik olunca maviss denedi onun ki daha koyuydu bunun ki bi tık kalmıs ama HCG arttıkca kırmızı oluyo zatenGeçen bir bayan hamilelik testi ile ovülasyon testi yapmış karşılaştırma olsun diye ekran resmini almıştım ekliyorum benim testimden bir tık daha koyu beyaz alanda çekilen benim testim Ay inşallah olmuştur çok ümitlendim Eki Görüntüle 2991701 Eki Görüntüle 2991702
Din yaptıysan bugun bekle yarın yap canım. Bu bugünün piki degilmiÇatlama olursa da ara veriyim mi yoksa çatlamadan hemen sonra mı değerlendirmek gerekir onu bilemedim de