Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Analdim canım hadi hayırlısı olsun hakkımızda ❤️
Geçen bir bayan hamilelik testi ile ovülasyon testi yapmış karşılaştırma olsun diye ekran resmini almıştım ekliyorum benim testimden bir tık daha koyu beyaz alanda çekilen benim testim ☺️ Ay inşallah olmuştur çok ümitlendim 🙏🙏 7EE5B4E0-4A19-489B-92CE-7AD6456B8E9E.png 4A831D6E-1BCD-4C98-A72E-0E1390E56090.jpeg

Dunki testle qyni gibi canim. Daha koyu olmadi . Sanirim yumurtlama degil.. senin tekrar azalıp adet günleri yine pik mi olmustu hamile oldugunda
Benim yumurtlamadan 6 gün sonra yine pik gibiydi daha sonraki günler o kdr koyu değildi silikleşti adet günğne doğru yapamadım çünkü testim bitmişti canım ama burda adet günü yapıp da pik çıkan biri vardı maviss miydi kimdi tam hatırlamıyorum o da hamile şimdi😇

Olsun değerlendirmişsin inşallah tutmuştur canım 🙏 bende bugün değerlendiriyim zaten bata 9 gün kaldı ☺️ İnşallah hamileyizdir yaa 🙏🙏
İnsallah canım 🤲🤲
Senin pik ne zamandi canim hangi gün

İnnns canım Ocak grubunda konuştuğum bı arkadaş vardı ondada kist var 18aydir olmuyo şimdi gebeee ins darisiii bize 😀😍
Gördüm o u kan vermeye gidiyorum demiş en son Dilara ümitsizdi baya 🥰
Geçen bir bayan hamilelik testi ile ovülasyon testi yapmış karşılaştırma olsun diye ekran resmini almıştım ekliyorum benim testimden bir tık daha koyu beyaz alanda çekilen benim testim ☺️ Ay inşallah olmuştur çok ümitlendim 🙏🙏Eki Görüntüle 2991701 Eki Görüntüle 2991702
Adet günü pik oluyo hamilelik olunca maviss denedi onun ki daha koyuydu bunun ki bi tık kalmıs ama HCG arttıkca kırmızı oluyo zaten

X