- 17 Eylül 2021
- 1.708
- 782
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #5.681
Sağlık olsunElimde çokta test kalmadı canım zaten bir de bugün iki kere yaptım1 test bozuk çıktı inşallah güzel haberi alırız beni haberdar et mutlaka merak ederim
Ya aslında iki haftadır dış bölgede kaşıntı oluyordu bende sirkeli suyla yıkıyorum kaşıntı olmuyor galiba mantarCanım kaşıntı kizariklik da varsa mantar olur . Tek beyaz akıntı mantar belirtisi degildir
Yaaa ne güzel çok mutlu oldumGünaydın kızlar son testimi de yapmış bulunuyorum bu koyulugu görmeyi çok istemiştim insallah sizde bu ay görürsünüz bu çift çizgiyi Amin
Sirke çok iyi canım amaa mantar çok pis bı hastalıktır gecmiyosa mutlka doktora git canım.kortizonlu ilaç veriyolatYa aslında iki haftadır dış bölgede kaşıntı oluyordu bende sirkeli suyla yıkıyorum kaşıntı olmuyor galiba mantar
Gunaydin canimm . bu karanlık ve soğukta uyanmak çok zor oliyooo.Günaydın kızlarhortluyorum sabahları bu aralar bi bakınıp uyumaya calısıyorum sonra
Ben de 3 4 gündür var ben de normal de uyanmam hortluyorum resmen kalkıyorum eşimi de görüyorum gittiğini bildiğin açılıyo gözlerim bari kalkmışken dçyorum hem tuvalete giriyorum hem troid hapı nı yutuyorum biraz bakınıp uyumaya calısıyorum normla de uyurum duymam da bu ara böyleyim valla cok soguk Allah dışarda kalanların ve hayvanların yardımcısı olsunGunaydin canimm . bu karanlık ve soğukta uyanmak çok zor oliyooo.
Aynen canim hepimize oyle oluyor tek zor olan sabretmek sadece Allah yardimcimiz olsunAdet olunca umudu tükeniyor insanın ama bitince tekrar toparlanıp bi umut daha beliriyo içimde.
Amin canimAllah sizede nasip etsin canım
Amin sagolasin canim Rabbım tez zaman da sizlere de nasip etsin inşallahYaaa ne güzel çok mutlu oldumrabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder inşallah bizler içinde çokkk dua et
Günaydın canım bu günde böyle çıktı pik 7. GünElimde çokta test kalmadı canım zaten bir de bugün iki kere yaptım1 test bozuk çıktı inşallah güzel haberi alırız beni haberdar et mutlaka merak ederim
Aynen canım hava soğuk biz kalkıp geliyoruz . Okula gelibce cin gibi oluyorumBen de 3 4 gündür var ben de normal de uyanmam hortluyorum resmen kalkıyorum eşimi de görüyorum gittiğini bildiğin açılıyo gözlerim bari kalkmışken dçyorum hem tuvalete giriyorum hem troid hapı nı yutuyorum biraz bakınıp uyumaya calısıyorum normla de uyurum duymam da bu ara böyleyim valla cok soguk Allah dışarda kalanların ve hayvanların yardımcısı olsun
İns dahada koyulaşır canım bekleyelim bakalimmmGünaydın canım bu günde böyle çıktı pik 7. Gün
İnsAllah emosumİns dahada koyulaşır canım bekleyelim bakalimmm
Sende durumlar nasıl hissediyorsunİns dahada koyulaşır canım bekleyelim bakalimmm
Bugun 19 u demiSende durumlar nasıl hissediyorsun
Evet canım adet 19. Gün pik de 7. Gün senin kaçıncı gün sanada az kaldı hadi insAllah vardır canım yaBugun 19 u demihadi bakalım hayırlısı
Eminenin dedim kız 18 Ocak 19 Ocak diyodu ya adet tarihim diyeEvet canım adet 19. Gün pik de 7. Gün senin kaçıncı gün sanada az kaldı hadi insAllah vardır canım ya
Tamamen silik değil benimki gibi inşallah koyulaşır canım benimGünaydın canım bu günde böyle çıktı pik 7. Gün