- Konu Sahibi OKYANUS302
İns canım insss bu ay adama çalıştık yedirdik icirdik. Keçiboynuzu na bı ay oldu iciyoİnsallah fayları olmustur artık gelsin şu bebişlr valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İns canım insss bu ay adama çalıştık yedirdik icirdik. Keçiboynuzu na bı ay oldu iciyoİnsallah fayları olmustur artık gelsin şu bebişlr valla
Aynenn canım adet öncesi akıntım olouyo benim eğer o gelmez yada süt kesiği gibi gelirse umitlenirimm yoksa diğerlerinden bilinmiyor canimAdet belirtileri de öyle olduğundan ümitlenemiyorum
Bu kadar emege çabaya insallah olmustur umutla merakla bekliyorum ay sonunuİns canım insss bu ay adama çalıştık yedirdik icirdik. Keçiboynuzu na bı ay oldu iciyo
Benim akıntım Bayadır geliyor yaAynenn canım adet öncesi akıntım olouyo benim eğer o gelmez yada süt kesiği gibi gelirse umitlenirimm yoksa diğerlerinden bilinmiyor canim
Nasıl bayadir. Nasıl bı akintin günün 22miydi seninBenim akıntım Bayadır geliyor ya
24 Aralık canım da en az 1 haftadır akıntım var yumurtlama akıntısı falan da olabilir bilmiyorumNasıl bayadir. Nasıl bı akintin günün 22miydi senin
Ayniyiz canimm ama benim akıntım pazar günü bitti..beş gündür akıntım yokk. Belki yumurtlamadir geç olduysa.24
24 Aralık canım da en az 1 haftadır akıntım var yumurtlama akıntısı falan da olabilir bilmiyorum
Akintin nasl.uzayanmi topakmiAyniyiz canimm ama benim akıntım pazar günü bitti..beş gündür akıntım yokk. Belki yumurtlamadir geç olduysa.
Ayniyiz canimm ama benim akıntım pazar günü bitti..beş gündür akıntım yokk. Belki yumurtlamadir geç olduysa.
Uzayan canım. Hala da var akıntım kesilmedi. Sizin nasıldı. Nasıl olursa gebelik oluyor bilmiyorum da benAkintin nasl.uzayanmi topakmi
Canım uzayan yumurta akı kıvamındaki akıntı yumurtlama belirtisi oluyo. Yada adet öncesi benimde akıntım öyle oluyo sarımsı bazende beyaz oluyo rengi. Süt kesiği şeklinde Beyaz akıntı gebelik belirtisi diyolar .Uzayan canım. Hala da var akıntım kesilmedi. Sizin nasıldı. Nasıl olursa gebelik oluyor bilmiyorum da ben
Ben hala yumurtluyo muyum kiCanım uzayan yumurta akı kıvamındaki akıntı yumurtlama belirtisi oluyo. Yada adet öncesi benimde akıntım öyle oluyo sarımsı bazende beyaz oluyo rengi. Süt kesiği şeklinde Beyaz akıntı gebelik belirtisi diyolar .
Canım benim on gün sürdü akıntım. Adet bittiği gün başladı.tam on gün akıntım oldu. Nezamn başladığı biliyorsan belki bilebilirsin. Belki de tutmuştur ondandır canimmmBen hala yumurtluyo muyum ki
Ay valla heyecan yaptım yine ya en erken belirti göğüs ucu rengi koyulaşırmış hassaslaşırmış var mı öyle belirtilerCanım benim on gün sürdü akıntım. Adet bittiği gün başladı.tam on gün akıntım oldu. Nezamn başladığı biliyorsan belki bilebilirsin. Belki de tutmuştur ondandır canimmm
Bende yok canım.. yap bı testtttttttt heycanimiz giddrrrAy valla heyecan yaptım yine ya en erken belirti göğüs ucu rengi koyulaşırmış hassaslaşırmış var mı öyle belirtiler
Ne güzel ilk aydan regl gecikmeniz olmuş.niye korkuyorsunuz daha ilk aymisss. Yapın bence varsa zaten çıkar canimmmmMerhaba ben yine katıldım aranıza. Konuya ortadan giriyorum ama kusura bakmayın benim de reglim gecikti ama test yapmaya korkuyorum çift çizgi çıkmazsa diye. Bu daha ilk ay denememiz bu günde olmazsa yarın test yapmayı düşünüyorum
Gecikmen olmus varsa cıkacaktır idrar testi elinde varsa yap ilk ayım günahı olmazMerhaba ben yine katıldım aranıza. Konuya ortadan giriyorum ama kusura bakmayın benim de reglim gecikti ama test yapmaya korkuyorum çift çizgi çıkmazsa diye. Bu daha ilk ay denememiz bu günde olmazsa yarın test yapmayı düşünüyorum
Hee anladım canım şimdiGün tam bilemediğimiz için o hafta değerlendirmek gerekiyo canım. Pik gördüm silik gördüm çatladı bitti dememek gerekiyo.
Analdim canım tmm saolCanım keçiboynuzu kaynatıp suyunu eşim içiyor sperm kalitesini ve satışını arttiriyormus. Bide keçiboynuzu özü aldım aktardan ondanda bı kasik eşim ben çocuk yiyoruz her akşam
Tamam canım insAllah şifa olur sizede güzel sonuçlar duyarız bizde bende bi bakayım bı buna el atim bendeOnu alıyoruz canım keçiboynuzu özü pekmezi o satılıyo ac karnına bi tatlı kasıgı yıycek sabahları bide keciboynuzu nun kendini 2 kilo alıp 18 tanesini elimle kırıp 1 litre suda kaynatıyorum emine de yapıyo onu da 3 ay yaparsan ister ara ver ister verme cok fayda saglıyomus spermlere bi de ek olarak E vitamini demısler spermde sorun olan birine burda okudum ben de sonra test vermıs sayısı hızı katlamıs ben de aldım eşime evicap E vitamini bu ay 3 ayıydı keçiboynuzu suyunda pekmezinde ama vıtamın kullanalı 15 gün oluyo cocugum da var sorun oldugu için degıl de bian once olsun diye yaptım destek adamın bu ay içini bosalttım zaten sürekli yapınca