-
- Konu Sahibi OKYANUS302
Olsun canım üzme kendini önümüzdeki aya insAllah nasip olsun sanaBu ay da elendim
Belki her ay farklı belirti veriuordur canim olabilir mi böyle bisey ovulasyon testi bi at kullanacaktim kırmızılık olmadı diye bırakmıştım bu ay bir kere daha deniyim dedim dediğin gibi yumurtlama zamanını bileceğim için daha umutluyum ama insallah hayaller umutlar yikilmazKizlar ben bu ay test falan kullanmıyorum ovu testi geçen ay zaten ilk alisim idi beklenti fazla oluyor cunku almayim dedim takvime göre uygulama yapıyorum birde örn benim yumurtlama zamanı akıntı falan olmuyor neden acep minnacık beyaz akıntım oldu işte bir o yani ovulosyon testinde de yumurtlama zamanim akıntı olmadı sadece göğüslerim sızladı iki gün evvel bir o he birde sivilce böle suratımda hani elinizle ellersiniz hafiften ele gelir ya o yani normal mi akıntısız yumurtlamaanlamadim
Bende yapmadım canım ovu. Ama benim akıntım çok fazla oluyo on gün akıntım oluyo. O yüzden biliyorum.Kizlar ben bu ay test falan kullanmıyorum ovu testi geçen ay zaten ilk alisim idi beklenti fazla oluyor cunku almayim dedim takvime göre uygulama yapıyorum birde örn benim yumurtlama zamanı akıntı falan olmuyor neden acep minnacık beyaz akıntım oldu işte bir o yani ovulosyon testinde de yumurtlama zamanim akıntı olmadı sadece göğüslerim sızladı iki gün evvel bir o he birde sivilce böle suratımda hani elinizle ellersiniz hafiften ele gelir ya o yani normal mi akıntısız yumurtlamaanlamadim
Üzülme insallah olur elbet nasipBu ay da elendim
O kötü işte anlamazsın cok avro akıntı sızı olmayınca o dedikleri uzayan akıntı bende 20 li yaşlarımda olurdu sımdı oyle olmuyo yumurtlama gunum de degısıyo fark edıyo yani her zaman aynı gün olmuyo belki lazere gittim ondan mı oldu bilmemKizlar ben bu ay test falan kullanmıyorum ovu testi geçen ay zaten ilk alisim idi beklenti fazla oluyor cunku almayim dedim takvime göre uygulama yapıyorum birde örn benim yumurtlama zamanı akıntı falan olmuyor neden acep minnacık beyaz akıntım oldu işte bir o yani ovulosyon testinde de yumurtlama zamanim akıntı olmadı sadece göğüslerim sızladı iki gün evvel bir o he birde sivilce böle suratımda hani elinizle ellersiniz hafiften ele gelir ya o yani normal mi akıntısız yumurtlamaanlamadim
Ay nebilim canikom ya anlamadım yani olabilirde yani haklısın bende geçen ay biliodum evet ama olmadı işte nasip kısmet canım ya o yüzden bu ay stres olmayın diye almadım beklentim olmadın diye yani aslındaBelki her ay farklı belirti veriuordur canim olabilir mi böyle bisey ovulasyon testi bi at kullanacaktim kırmızılık olmadı diye bırakmıştım bu ay bir kere daha deniyim dedim dediğin gibi yumurtlama zamanını bileceğim için daha umutluyum ama insallah hayaller umutlar yikilmaz
Evet canım doğru farklılık gösteriyor demek ki yani öncesinden hiç dikakt etmiyordum açıkçası ama şimdi 4 aydır deniyoruz ya herkes öle yazıyor yani indan dedim belirti akıntı yok diye işte canım seninki lazer ile alakalı olduğunu sanmıyorum yani ama etki yapmaz sanırım bence mevsimsel de olabilirÜzülme insallah olur elbet nasip
O kötü işte anlamazsın cok avro akıntı sızı olmayınca o dedikleri uzayan akıntı bende 20 li yaşlarımda olurdu sımdı oyle olmuyo yumurtlama gunum de degısıyo fark edıyo yani her zaman aynı gün olmuyo belki lazere gittim ondan mı oldu bilmem
Anladim canım bende olmuyor ama yumurtlama olmuştu geçen ay mesela demek ki bende de değişik durumlar oluyor akıntı yok çünküBende yapmadım canım ovu. Ama benim akıntım çok fazla oluyo on gün akıntım oluyo. O yüzden biliyorum.
Beklenti olmasa bile regl tarihi yaklaşınca ister istemez insan umutla bekliyor canim Rabbım çok bekletmeden gobuslerimizi doldursun insallahAy nebilim canikom ya anlamadım yani olabilirde yani haklısın bende geçen ay biliodum evet ama olmadı işte nasip kısmet canım ya o yüzden bu ay stres olmayın diye almadım beklentim olmadın diye yani aslında
SormaaaaaBeklenti olmasa bile regl tarihi yaklaşınca ister istemez insan umutla bekliyor canim Rabbım çok bekletmeden gobuslerimizi doldursun insallah
Hepimiz de var demek ki o sabirsizlikSormaaaaageçen ay testlerimi 8 gün kala yapmistirm herhalde ya kız olmazmi canım ya istemek demek her ay olana kadar beklenti demek amin canım insAllah tez zamanda hayırla
Ay olmaz mı ya inanır misin erken olduğu halde pazar günü nöbetçi eczane için evden çıktığım olmuştu ya düşün bir hafta var dahaHepimiz de var demek ki o sabirsizlikher ay diyorum ki erkenden yapmicam test hep de 5 gün kala yapiyorum
Hoşgeldin canikom gel gellllKızlar merhaba bende bebek demiyorum aranıza katılabilir miyim
Ne zaman bat tarihiAy olmaz mı ya inanır misin erken olduğu halde pazar günü nöbetçi eczane için evden çıktığım olmuştu ya düşün bir hafta var dahaama yapmicam birdaha diyorum dayanamam biliyorum yaparım ben kesin
Benim genel 12 13 gün koyu goruyorum ovulasyon testi 26 gün oldugumda 11 günü pik gordum ilk defa 14 15 koyuydu bu sefer adet bitimi lazere gittim belki ondan gecikti dedim ama bilemiyorum tabiEvet canım doğru farklılık gösteriyor demek ki yani öncesinden hiç dikakt etmiyordum açıkçası ama şimdi 4 aydır deniyoruz ya herkes öle yazıyor yani indan dedim belirti akıntı yok diye işte canım seninki lazer ile alakalı olduğunu sanmıyorum yani ama etki yapmaz sanırım bence mevsimsel de olabilir
Dayanamam tüm kadınlara has bi sey yapmayacam dedikce yaparsın geliyo hele bi teste bulaştı mı tammNe zaman bat tarihikendimi gördüm sende
Ooo hemde nasıl bu ay toplu aldım bide baslarm 10 gun kalaDayanamam tüm kadınlara has bi sey yapmayacam dedikce yaparsın geliyo hele bi teste bulaştı mı tamm