Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bir de bisey soracağım aşıdan dolayı döngum degismisti iki ay hep erken oldum bu ay 30.gunde regl oldum bugün 5.gunum ama kesildi sanki kanama regl uzunluğu da değişmiş olabilir mi başlasam mı ovulasyona

Canim oyle diyolar.fakat benim öyle olmadı benim dongum 28.gun.geçen ay 10.gunde çatlama gordum ustunde 18gun geçince adet oldum. Bu ayda öyle olacağını düşünüyorum.
Y bende de o sorun işte şuan yumurtluyorsam daha çoool var adete ama akıntım var böyle ele geliyor uzuyor

Kizlar bir de bisey soracağım aşıdan dolayı döngum degismisti iki ay hep erken oldum bu ay 30.gunde regl oldum bugün 5.gunum ama kesildi sanki kanama regl uzunluğu da değişmiş olabilir mi başlasam mı ovulasyona
İki gün daha bekle oyle basla hemen olmuyo canım yumurtlama

Y bende de o sorun işte şuan yumurtluyorsam daha çoool var adete ama akıntım var böyle ele geliyor uzuyor
Belki erken oluyorsun dur. Benimde aynı öyle akıntım oluyordu canım on gün sürdü akıntım. Ben akıntım olduğunun 3.gunu yumurtlama gördüm sen belki 7.gunu göreceksindir. Değerlendir sıkıntı yapma canım.

Öyle zaten baştan sinir olup eşimden çıkarıyordum ilk zamanlar artık sallamıyorum onları hiç böyle daha mutlu huzurluyum çok şükür

Kuzum pik olunca 3 gün değerlendirip mu bırakıyorsun
Evet pik gördüğün günle 3 gün üst üste ara vermeden yapanlar genelde hamile kalıyo
Yapıyorum ama akıntım var bahsettikleri gibi
Sen teste devam ama ilişkiyi bi gün arayla devam ettir illa ki koyuyu gorursun ama degerlenme oldugunda zaten kaçırmıs olmuyosun koyu olcak yapcam diye bekleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…