- 17 Eylül 2021
- 1.708
- 782
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
Güzel olacak Allah'ın izni ile canikomhayırlısı canimmmm. Ben özellikle geçen ay çok gerilmistim şükür bu ay rahatım. Günümde az kaliyo bakalım
Aminnnn canım aminnnnAynen canimm..çok şükür bı tane var. Allh olmayanlara nasip etsinnn. Bende 31_ eşim 39 nasip olur ins ne diyelimmm
Ben folidoce kullanıyorumFolikasit olarak inofolik combi kullan canım
Kuzum pik olunca 3 gün değerlendirip mu bırakıyorsunTestim silikleşmiş bugün ve yarını da degerlendirip sonra ne zaman istersek moduna geçicem
Eki Görüntüle 2970352
Y bende de o sorun işte şuan yumurtluyorsam daha çoool var adete ama akıntım var böyle ele geliyor uzuyorCanim oyle diyolar.fakat benim öyle olmadı benim dongum 28.gun.geçen ay 10.gunde çatlama gordum ustunde 18gun geçince adet oldum. Bu ayda öyle olacağını düşünüyorum.
Pko olanlara fayda ediyomus canım inofolik combi ben de felixfol kullanıyorum 60 lira kutusu 30 lu hersey katladı yaBen folidoce kullanıyorum
İki gün daha bekle oyle basla hemen olmuyo canım yumurtlamaKizlar bir de bisey soracağım aşıdan dolayı döngum degismisti iki ay hep erken oldum bu ay 30.gunde regl oldum bugün 5.gunum ama kesildi sanki kanama regl uzunluğu da değişmiş olabilir mi başlasam mı ovulasyona
Belki erken oluyorsun dur. Benimde aynı öyle akıntım oluyordu canım on gün sürdü akıntım. Ben akıntım olduğunun 3.gunu yumurtlama gördüm sen belki 7.gunu göreceksindir. Değerlendir sıkıntı yapma canım.Y bende de o sorun işte şuan yumurtluyorsam daha çoool var adete ama akıntım var böyle ele geliyor uzuyor
Erken gibi canım daha.Kizlar bir de bisey soracağım aşıdan dolayı döngum degismisti iki ay hep erken oldum bu ay 30.gunde regl oldum bugün 5.gunum ama kesildi sanki kanama regl uzunluğu da değişmiş olabilir mi başlasam mı ovulasyona
Tamam canim haftasonu başlarım mademİki gün daha bekle oyle basla hemen olmuyo canım yumurtlama
Yapıyorum ama akıntım var bahsettikleri gibiSen ovulasyon testi yapmıyo musun canım
Öyle zaten baştan sinir olup eşimden çıkarıyordum ilk zamanlar artık sallamıyorum onları hiç böyle daha mutlu huzurluyum çok şükürHehhj şöyle ya aferin kız sana biriktir tabi süpersin böyle ol işte o ne demiş elti mi cartmis curtmus boşver sen eşine bak kendine bak sana bir şey deyim mi saygı çok önemli sonrasında sevgi gelir sen şimdi bunları kafanda kurup eşine soylersin sonrasında vs vs derken o öle dedi bu böle dedi hiç gerek yok pozitif ol gerisinde Allah'a bırak canım
Evet pik gördüğün gün itibariyle üç gün sonra 2-3 gün mola sonra hep iki üç günde bir free takılınKuzum pik olunca 3 gün değerlendirip mu bırakıyorsun
Erken gibi canım daha.
Bence çok erken degilmi canım yaKizlar bir de bisey soracağım aşıdan dolayı döngum degismisti iki ay hep erken oldum bu ay 30.gunde regl oldum bugün 5.gunum ama kesildi sanki kanama regl uzunluğu da değişmiş olabilir mi başlasam mı ovulasyona
Tesekkurler canimEvet pik gördüğün gün itibariyle üç gün sonra 2-3 gün mola sonra hep iki üç günde bir free takılın
Evet öyleymiş canim normalde iki gün sonra başlamayı düşünüyordum ama akıntı kesilince acaba regl uzunluğu da mı değişti diye düşündümBence çok erken degilmi canım ya
Evet pik gördüğün günle 3 gün üst üste ara vermeden yapanlar genelde hamile kalıyoKuzum pik olunca 3 gün değerlendirip mu bırakıyorsun
Sen teste devam ama ilişkiyi bi gün arayla devam ettir illa ki koyuyu gorursun ama degerlenme oldugunda zaten kaçırmıs olmuyosun koyu olcak yapcam diye beklemeYapıyorum ama akıntım var bahsettikleri gibi
Benimde bat 22 aralık. Bende ilk de beklemedeymBenim bat 31 aralık ilk defa ovulasyon takib yapıyorum çok heyecan verici
Hadi bakalim şansımız bol olsunEvet pik gördüğün günle 3 gün üst üste ara vermeden yapanlar genelde hamile kalıyo