Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buda benim ovülasyon testim bu ay bende denedim pik gördüm çatladı değerlendirdim ve bıraktım bekliyorum nasip
Hadi inşallah testleri deftere yapıştırıyomusun napıyosun ne kadar düzemli duruyor ben testleri attım sanırım napacağımı şaşırdım ilk defa kullanınca..

Sımdı bi sey derdim de onun da götünden haberi yokmus yani üçüncü de istemeden olmustur eminim lafa bak evlenip hemen dogurmustur ona da eminim sen de ona göre laf sokacaksın canım evliliğim otursun yebiliğin tadını çıkarıyorum diyeceksin hemen oyle o ne evlenip cocuk mu yapcam onun için evlenmedim diyceksin aynı onun hesap İnofolik combi pko ya içindeki madde iyi geliyomus adeti de düzene soktuğunu okudum ben burda kolaylaştırıyo diye okuyup oyle arastırdım 110 lira içinde 20 tane var ben de pko yok da burda herkes yazmış oyle merak ettim

Dört doktor gezdim ve bulunduğum yerde en iyi isim yapmış doktorlar hepsi bişey yok değerlerin güzel pko var oda gebe kalamazsın anlamına gelmez diyorlar
İnsülin direnci var mı? Biraz kilo veya göbek bölgesi yağlanması? Benim hamile kalamayışımın sebepleri..

Kontrole gidin mutlaka esin de sen de aşılama falan dene süren baya uzun bu sürede hiç korunmadın mı
Bir kızım var çok şükür o yüzden hiç üstüne düşmedim bu ay ovulasyon takibiyle denicem çünkü adet düzensizliği var yumurtlama günüm belli değil birde folat kullanıyorum belki faydası olur. Bu ay birşey olmazsa ocak 22 aşılama tüp artık ne çeşit tedavi uygun görürse dr onu yapıcam tabi iyi dr bulabilirsem takip için

İns canım kalincada konuşuruz zatenn..iyi oluyo burası bazen aklıma gelmesin diye girmiyorum ama yinede konusuyoz iste. hamile kalsak raht raht konusurummm
Allah iyi etsin seni bende fazla girmemeye çalışıyorum insan ister istemez stres falan yapıyor

Takmaaaa salla gitsin elti ne ne millet önce doğurmayi düşünmeden evvel nasıl bakabilirim ne yapabiliriz geleceği için istediği her şeyi yapabilir miyim en basiti kirada iseniz malum her şey aldı başını gidiyor artık online sıvıyağ takip eder olduk bence hepimiz de boleyiz her şey o kada pahaliki ya 1 kilo mercimek 20 olmuş şaka gibi o yüzden sağlık olsun eşlerimiz kendimiz saglikki olalım vardır rabbimin bildiği vakti saati herkes çok biliyor olduğunu sanıyor boş boş konuşuyor takma

Hadi inşallah testleri deftere yapıştırıyomusun napıyosun ne kadar düzemli duruyor ben testleri attım sanırım napacağımı şaşırdım ilk defa kullanınca..
Deftere yapıştırdım çift taraflı bant taktım altına yanına da tarih yazdım bide yumurtlama zamanı ilişkileri yazdım hayırlısı inş bakalım

Evet üçüncü sürpriz olmuş istememiş çok üzülmüşler tmm canım alayım ben onu içerim her gün bir tane dimi

Kizlar şöyle düşünün ben 32 yaşındayım eşim 35 bana diyorki aşk yaşımız 35 10 sene sonra 45 o yüzden takma hiç bir şeyi yaşadığımız kadar sağlık olsun hayırlı olsun gerisi her şey olur düşünüyorum çok mantıklı ya 10 sene sonra Allah ömür verirse o yaşlarda olacağız belki olur belki olmaz Allah bilir ki istiyoruz rabbim hepimize nasip etsin en güzel yaşlarımızdayız arkadaşlar olur olurrrr bekleyin vakit saat olmadan rabbim ol demeden olmaz neleri var şu dünyada her gittiğim yerde neleri görüyorum diyorum rabbim şükürler olsun istiyorum evet çok istiyorum sen ne zaman uygun gorursen sağlıkla hayırla evlat nasip et sakın çok istiyorum diye beni yanlış anlama Allah'ım sen bilirsin sana kendimi teslim ettim tevekkül ettim sen ol dersen olur o yüzden arkadaşlar hayırla gelsin bebislerimiz

Aynen öyle biz kiradayız o ise kaynanam kayınpederim altlı üstlü oturuyor ve maaşlarını alıyor kendi geçindiriyor evi herkesten paraları toplayıp çok bilmiş aptal sinir oluyorum ve dediğin gibi cidden marketleri takip eder olduk çok doğru söylüyorsun ben iyi bir gelecek düşünüyorum olmayan çocuğuma birikim yapıyorum o kendi havasında boş insan

Aminnnn

Dene canım ovulasyon cok iyi takip konusunda olmazsa ilk asılama yaptır kontrol le insaşlah gerek kalmadan kalırsın bu ay
Aynen oyle canım millet nasıl bakarım diye düşünmüyo da laf ediyo bide istemeden yaptıgına o kadar emindim ki eltisinin güya yeni diye ne fena kadınlar var
Evet üçüncü sürpriz olmuş istememiş çok üzülmüşler tmm canım alayım ben onu içerim her gün bir tane dimi
EMindim canım zaten götünden haberi yok cunku laf edecegıne once kendine mükayet olmayı ögrensin kullandıktan sonra pkolularda adeti düzene soktuğunu falan okudum hem de yumurta olgunlastırıyo diye imkanın varsa alabılırsen kullan ben alcaktım sonra pko için diye okuyunca caydım ben de bi sey yok normal folik asit iyot B12 iceren kullanıyorum ben de 3 ayım onda da

Hehhj şöyle ya aferin kız sana biriktir tabi süpersin böyle ol işte o ne demiş elti mi cartmis curtmus boşver sen eşine bak kendine bak sana bir şey deyim mi saygı çok önemli sonrasında sevgi gelir sen şimdi bunları kafanda kurup eşine soylersin sonrasında vs vs derken o öle dedi bu böle dedi hiç gerek yok pozitif ol gerisinde Allah'a bırak canım

Aynen canimm..çok şükür bı tane var. Allh olmayanlara nasip etsinnn. Bende 31_ eşim 39 nasip olur ins ne diyelimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…