- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 32
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #2.501
Anladim canim bende ilk defa sabırla yapıyorum bu testi daha öncesinde koyulmadi diye birakmistim bu da ikinci oldu işte bekliyorum inşallah görücez canim evet senin baya koyulması siliklesir gibi oluyor aslında her gün aynı saatte ve sıvıyı keserek yapiyosun dimi 2.gebelik olacak canim 3 yasinda bir oglum varDesteğin için teşekkür ederim 23.günümdeyim ama 1 haftadır kasık ağrım var bir bugün artan akıntım var yani insan merak ediyor neden pik olmuyor birde ilk kez yapıyorum bu testleri. Bende farkettiysen Koyulaşır gibi olup tekrar kayboluyor 2.çizgi. Eşim mental olarak 2 günde bir ilişkiyi kaldıracak durumda değil biraz stresli bende o yüzden bu testlere başvurdum en azından yumurtlama veya çatlama gününe denk getireyim ama kısmet. İnşallah hayırlsıı olur hakkımızda. Senin ilk hamilelik ni?
Sonunda göbek altında bi sızlama diyen birini buldum o ağrı ne ağrısı acaba bazen yüz üstü yatınca daha çok hissediyorumBen daha kan vermedim ama kasıklarım göbek altım sürekli bi sızlama hali ağrı hali böyle hafif hafif yani çok rahatsız edicide değil ama hissettiriyo yani kendini
Sıkma canını ben bi ara o kadar takmıştım ki bu testlere bi öğlen sonu yapıyordum bi gece yapıyordum deli gibi insan üstüne gittikçe tersine gidiyor herşey biliyorum umursamamak zor ama başka çaremiz yokKızlardün 2 tane yaptım ilki saat 5.30 gibi ikincisi 10 ikinci biraz daha koyu gibi ama beklediğim gib değil. 22 23 aralık da koyulaşır giibi oldu ama pik yok. Kasık ağrılarım ve akıntım bugün arttı. Bugüne kadar anca 3 kere değerlendirdik haftada 1 gibi birşey oldu. Hayırlısı ya gece gece moralim bozuldu sizinle dertleşeyim dedim
Allah bağışlasın. Benim de ikinci olacak inşallah 5 yaşında bir kızım var 4 yıldır da korunmuyorum. Bu sefer de olmazsa 2022 ocak ayı tedavi olacağım muhtemelen direkt aşılama falan yaparlar ya da ilk tedavi ne onu bilmiyorum. Sen ne zamandır deniyorsunAnladim canim bende ilk defa sabırla yapıyorum bu testi daha öncesinde koyulmadi diye birakmistim bu da ikinci oldu işte bekliyorum inşallah görücez canim evet senin baya koyulması siliklesir gibi oluyor aslında her gün aynı saatte ve sıvıyı keserek yapiyosun dimi 2.gebelik olacak canim 3 yasinda bir oglum var
Canim kızın doğal yoldan mi oldu benim bu 6.ayim ilk gebeligim de bu hemen olmuştu ikinciler mi zorluyor anlamadım bende Allah bağışlasın canim umarım 2.bebisin de dahs fazla beklemeden gelir sanaAllah bağışlasın. Benim de ikinci olacak inşallah 5 yaşında bir kızım var 4 yıldır da korunmuyorum. Bu sefer de olmazsa 2022 ocak ayı tedavi olacağım muhtemelen direkt aşılama falan yaparlar ya da ilk tedavi ne onu bilmiyorum. Sen ne zamandır deniyorsun
Ay ben ilk defa yapıyorum aslında hoşuma da gitti. Ama sinir oldum pik görememek ne ara görcem ne ara adet olcam. Belkide yumurtlamıyorumdur. Yoksa insan 4 yılda hiç tutturamazmı o günüSıkma canını ben bi ara o kadar takmıştım ki bu testlere bi öğlen sonu yapıyordum bi gece yapıyordum deli gibi insan üstüne gittikçe tersine gidiyor herşey biliyorum umursamamak zor ama başka çaremiz yok
Ben iki ay yaptım ikisinin arasında 2-3 ay kadar vardır tabi ilk yaptığımda istediğim gbi ilerlemişti test ikinci yapışımda 3 güne yakın pik olmuştu bi sinir gelmişti sormayın çatlamıyor mu şimdi de dieAy ben ilk defa yapıyorum aslında hoşuma da gitti. Ama sinir oldum pik görememek ne ara görcem ne ara adet olcam. Belkide yumurtlamıyorumdur. Yoksa insan 4 yılda hiç tutturamazmı o günü
Evet evet doğal yolla hemde evliliğimin 5.ayında hemde doktor bana senin çocuk biraz geç olur korunma demesine rağmenCanim kızın doğal yoldan mi oldu benim bu 6.ayim ilk gebeligim de bu hemen olmuştu ikinciler mi zorluyor anlamadım bende Allah bağışlasın canim umarım 2.bebisin de dahs fazla beklemeden gelir sana
Peki o 3 günden sonra çatladı mı onu merak ettimBen iki ay yaptım ikisinin arasında 2-3 ay kadar vardır tabi ilk yaptığımda istediğim gbi ilerlemişti test ikinci yapışımda 3 güne yakın pik olmuştu bi sinir gelmişti sormayın çatlamıyor mu şimdi de dieAllah’a şükür kurtuldum o meraktan
Rabbım güzel gönlüne göre versin inşallah canim çok mutlu oldum dua na birbirimizin mutluluklarını şahit olalım inşallahEvet evet doğal yolla hemde evliliğimin 5.ayında hemde doktor bana senin çocuk biraz geç olur korunma demesine rağmensağolsun birde adetimi düzene soksun diye folikasit verdi o da iyice hamileliğe mi hazırladı naptı. Ama busefer tık yok ama öncelikle duam her zaman her namazdan sonra Allahım önce anneliği hiç tatmamış olanlara çocuk nasip et sonra nasibimde varsa bana
Amin amin inşallah. Sabaha iş var iyi geceler herkeseRabbım güzel gönlüne göre versin inşallah canim çok mutlu oldum dua na birbirimizin mutluluklarını şahit olalım inşallah
Ahh tatlım ben ne kürler yaptım bi duysan 27 yaşına girdim kendime bu kadar saçmalık yapmadım annem peşime dolaşırdı şunu ye bunu ye die kızardım onu geçtimPeki o 3 günden sonra çatladı mı onu merak ettimhavuç yiyin diuolar çatlamasu için
Iyi geceler kuzu Allah rahatlık versinAmin amin inşallah. Sabaha iş var iyi geceler herkese
Karnıma koymadım biraz belime koydum sonra ayaklarıma adet sancısı gibi degısık bel ve kasık ağrısı oluyo kaç gündür canını sıkma düzenli adet oluyorsan illa ki gorceksin belki bu ay yeteri kadar buyumedi yumurtan oda olabilir ama zamanın da adet olursun test den vazgecme cok iyi dusunmussunCanım Sıcak su torbasını ayaklarına koy öyle de faydasu olur. Karına koymak çok tehlikeliymiş bebiş olsa da olmasa da
Masallah bi de kızın var hiç kontrol amaçlı doktora gittin mi smear rahim yumurtalık kontrolü hormon testi falanAllah bağışlasın. Benim de ikinci olacak inşallah 5 yaşında bir kızım var 4 yıldır da korunmuyorum. Bu sefer de olmazsa 2022 ocak ayı tedavi olacağım muhtemelen direkt aşılama falan yaparlar ya da ilk tedavi ne onu bilmiyorum. Sen ne zamandır deniyorsun
Yok canım bişe olmaz ben yaptım gecen cumartesiGünaydın kızlar bişi sorcam yumurtlamadan sonra adete yakın eşinizle beraber olsa içine meni salsa bişi olur mu zarar verir mi bebek olduysa y da ne bilim işte
Oh iyi bari sürekli oldu için bizreYok canım bişe olmaz ben yaptım gecen cumartesi
Çocuk olmuyor diye hiç gitmedim adet gecikmesi, fazla kanama onun için gittim en son gittiğimde çocuk olmuyor dedim kilo vermem için diyetisyene yönlendirdi bir sorun olcağını düşünmüyorum zaten bir çocuğun var dedi. Bende 5 kilocuk verdim o kadarKarnıma koymadım biraz belime koydum sonra ayaklarıma adet sancısı gibi degısık bel ve kasık ağrısı oluyo kaç gündür canını sıkma düzenli adet oluyorsan illa ki gorceksin belki bu ay yeteri kadar buyumedi yumurtan oda olabilir ama zamanın da adet olursun test den vazgecme cok iyi dusunmussun
Masallah bi de kızın var hiç kontrol amaçlı doktora gittin mi smear rahim yumurtalık kontrolü hormon testi falan
Günaydın bu aradaKarnıma koymadım biraz belime koydum sonra ayaklarıma adet sancısı gibi degısık bel ve kasık ağrısı oluyo kaç gündür canını sıkma düzenli adet oluyorsan illa ki gorceksin belki bu ay yeteri kadar buyumedi yumurtan oda olabilir ama zamanın da adet olursun test den vazgecme cok iyi dusunmussun
Masallah bi de kızın var hiç kontrol amaçlı doktora gittin mi smear rahim yumurtalık kontrolü hormon testi falan