Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çocuk olmuyor diye hiç gitmedim adet gecikmesi, fazla kanama onun için gittim en son gittiğimde çocuk olmuyor dedim kilo vermem için diyetisyene yönlendirdi bir sorun olcağını düşünmüyorum zaten bir çocuğun var dedi. Bende 5 kilocuk verdim o kadar😂 69 lardayım almadıysam geri
Yok olmuyo diye degıl onu demek istemedim cocuk düşünüyorum kontrol amaclı geldim dersen zaten ultrason la yumurtalık lara rahme bakıyor smear için süprüntü alıyo ben aklıma dusunce bebek istiyoruz diye hemen bi gittim herahngi bi sey varsa önce tedavi sonra deneme olsun diye adetin 2 günü hormon bakıyorlar sıkıntı yok dene diyo zaten Folik asit basladım 3 ayım kullanıyorum oncrsi sonrası kullanılıyo kafan da rahat eder o anlam da sordum kilo vermen de cok iyi olmus etkiler

Buda bugun

Eklentiler

• IMG_20211228_101615.jpg
    IMG_20211228_101615.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 34
Bu hafta geçsin iyice belli olsun testlerde oyle haftaya diyorum vereyim eşim de ayarlasın izin mi Alcak nobet tutup bosa mı cıkcak veririm hem iyice belli olur oglum da 68 miydi neydi öğrendim git gel deldir her yerim morarmıstı bilince hemen gitmek istemiyorum
Ne zaman kan vercen kuzu

Yok olmuyo diye degıl onu demek istemedim cocuk düşünüyorum kontrol amaclı geldim dersen zaten ultrason la yumurtalık lara rahme bakıyor smear için süprüntü alıyo ben aklıma dusunce bebek istiyoruz diye hemen bi gittim herahngi bi sey varsa önce tedavi sonra deneme olsun diye adetin 2 günü hormon bakıyorlar sıkıntı yok dene diyo zaten Folik asit basladım 3 ayım kullanıyorum oncrsi sonrası kullanılıyo kafan da rahat eder o anlam da sordum kilo vermen de cok iyi olmus etkiler
Smear alındı ama ben sonuç için hastaneye gitmedim yumurtalıklara falan bakıldı bi sorun yokmuş. Bu ay adet olursam 2. Günü gidicem hormon testi için. Folik asit bende kullanıyorum

Smear alındı ama ben sonuç için hastaneye gitmedim yumurtalıklara falan bakıldı bi sorun yokmuş. Bu ay adet olursam 2. Günü gidicem hormon testi için. Folik asit bende kullanıyorum
İyi yapmıssın canım hormon da baktır kafam rahat devam et ondan dedim

X