Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İns canım kalincada konuşuruz zatenn..iyi oluyo burası bazen aklıma gelmesin diye girmiyorum ama yinede konusuyoz iste. hamile kalsak raht raht konusurummm

Hayırlısı canim ya kontrole git ben ek olarak folikasit kullandinm

Kızlar bi şey soracağım. Çatlama olduktan 14 gün sonra mı kanama oluyor adet kanaması

Öylede hemen şey diyorlar istiyorsunuz olmuyor mu ay artık herşeye çare var tüp bebek deneyin falan ben kendiliğinden istiyorum
Olmadığını söylemedim sen hele bi tersle de bak bakalım detaya inecekler mi ben 3 yıl istemedim her evlenen hemen cocuk yapacak diye bı sey yokki bana da her kez yapıstırdı tanımadıgım insanlar cocugu olmuyo istemiyorum diyo ama diye oglum oldu ona da tüp bebek yaptırdı demısler yani millet hep bi sey der ona Care yok tınmayacaksın

Eltim var üç çocuğu var bana diyor siz neden yapmıyorsunuz dedim daha yeni evliyiz 1 sene 3 ay oldu biraz daha geçsin hem çalışıyorum sorumluluk falan dedim ay artık tüp bebek daha sağlıklı bak onuda düşünebilirsiniz ben şahsen damadıma kızıma teklif edicem evlendiklerinde diyor salak ya üç çocuk üçüde daha ufak 15 yaşında 5 yaşında 3 yaşında ne diyor anlamadım ya bana laf soktu orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…