-
- Konu Sahibi OKYANUS302
İns canım kalincada konuşuruz zatenn..iyi oluyo burası bazen aklıma gelmesin diye girmiyorum ama yinede konusuyoz iste. hamile kalsak raht raht konusurummmİnsallah olur kızlarımız kalayım cınsıyet ögrenince yine haber edecem söz verdim kalırsam da yine yazarım gırerim buraya siteyi kuran ne guzel yapmıs cidden kadınların dertlesme özel seylerini konusabılme yeri
1 sene 3 aylık evliyim evlendiğinizden buyana korunmuyoruz adetler düzensiz hatta evlendikten sonra 9 ay adet olmuşum 4 ay boş geçmiş olmamışım yani 9 aydır deniyoruz boş geçen zamanlar zaten yumurtlamamışımNe kadar zamandır deniyorsunuz
Öylede hemen şey diyorlar istiyorsunuz olmuyor mu ay artık herşeye çare var tüp bebek deneyin falan ben kendiliğinden istiyorumCanını sıkma kimseye de acıklama yapmak zorunda degılsın nasip kısmet de geç
Buda benim ovülasyon testim bu ay bende denedim pik gördüm çatladı değerlendirdim ve bıraktım bekliyorum nasip4 yıl sonra akıl ettim
Hayırlısı canim ya kontrole git ben ek olarak folikasit kullandinm1 sene 3 aylık evliyim evlendiğinizden buyana korunmuyoruz adetler düzensiz hatta evlendikten sonra 9 ay adet olmuşum 4 ay boş geçmiş olmamışım yani 9 aydır deniyoruz boş geçen zamanlar zaten yumurtlamamışım
Ovulasyon kullanmayı mı bu testler bayador var ben oglumda da testle kalmıstım4 yıl sonra akıl ettim
Milletin ne dediği önemli değilÖylede hemen şey diyorlar istiyorsunuz olmuyor mu ay artık herşeye çare var tüp bebek deneyin falan ben kendiliğinden istiyorum
Dört doktor gezdim ve bulunduğum yerde en iyi isim yapmış doktorlar hepsi bişey yok değerlerin güzel pko var oda gebe kalamazsın anlamına gelmez diyorlarHayırlısı canim ya kontrole git ben ek olarak folikasit kullandinm
Kızlar bi şey soracağım. Çatlama olduktan 14 gün sonra mı kanama oluyor adet kanaması
Neden adet olmadın iste kesinlikle kontrole git eger bu ay kalmazsan adetin düzenli normal olması onemliBuda benim ovülasyon testim bu ay bende denedim pik gördüm çatladı değerlendirdim ve bıraktım bekliyorum nasip
Genelde oyle canım 16 gün de olan da varmış kesin degıl yani
Esin de kontrol e gitsinDört doktor gezdim ve bulunduğum yerde en iyi isim yapmış doktorlar hepsi bişey yok değerlerin güzel pko var oda gebe kalamazsın anlamına gelmez diyorlar
Olmadığını söylemedim sen hele bi tersle de bak bakalım detaya inecekler mi ben 3 yıl istemedim her evlenen hemen cocuk yapacak diye bı sey yokki bana da her kez yapıstırdı tanımadıgım insanlar cocugu olmuyo istemiyorum diyo ama diye oglum oldu ona da tüp bebek yaptırdı demısler yani millet hep bi sey der ona Care yok tınmayacaksınÖylede hemen şey diyorlar istiyorsunuz olmuyor mu ay artık herşeye çare var tüp bebek deneyin falan ben kendiliğinden istiyorum
Folikasit olarak inofolik combi kullan canımDört doktor gezdim ve bulunduğum yerde en iyi isim yapmış doktorlar hepsi bişey yok değerlerin güzel pko var oda gebe kalamazsın anlamına gelmez diyorlar
Tmm alayım onuda bana diofol verdiler onu kullandım bıraktım onuda beş kutu kullandım sıkıldım artıkFolikasit olarak inofolik combi kullan canım
Gitti tüm değerleri çok güzel çıktı şükürEsin de kontrol e gitsin
Eltim var üç çocuğu var bana diyor siz neden yapmıyorsunuz dedim daha yeni evliyiz 1 sene 3 ay oldu biraz daha geçsin hem çalışıyorum sorumluluk falan dedim ay artık tüp bebek daha sağlıklı bak onuda düşünebilirsiniz ben şahsen damadıma kızıma teklif edicem evlendiklerinde diyor salak ya üç çocuk üçüde daha ufak 15 yaşında 5 yaşında 3 yaşında ne diyor anlamadım ya bana laf soktu ordaOlmadığını söylemedim sen hele bi tersle de bak bakalım detaya inecekler mi ben 3 yıl istemedim her evlenen hemen cocuk yapacak diye bı sey yokki bana da her kez yapıstırdı tanımadıgım insanlar cocugu olmuyo istemiyorum diyo ama diye oglum oldu ona da tüp bebek yaptırdı demısler yani millet hep bi sey der ona Care yok tınmayacaksın
Kan değerlerim güzel ama ultrasonda polikistik çıktı o yüzden düzensizlik var dört doktor gittim dördüde aynı şeyi dedi bu hamileliğe engel değil dediNeden adet olmadın iste kesinlikle kontrole git eger bu ay kalmazsan adetin düzenli normal olması onemli
Evet evet belki kendiliğinden olur diye diye 4 yıl geçti,Ovulasyon kullanmayı mı bu testler bayador var ben oglumda da testle kalmıstım