- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #2.201
Buraya da attım ya oyle devam etti akıntı 35kvk ama yasakmış bi daha da atmadım atmam uygunsuz görsel diye msj geldi valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hımm olabilir canım atma madem bidaha gördüm baya yoğundu benimde dün açık pembe akıntı çok az geçen Ayda da öyle olmuştu ya da ben mi ona yoruyorum valla şaşırdım iyicene herseyi ona yormaktan fabrikadada ağır kaldırmyrm dikkt ediyorum bsye ellemiyomBuraya da attım ya oyle devam etti akıntı 35kvk ama yasakmış bi daha da atmadım atmam uygunsuz görsel diye msj geldi valla
Dikkat et canım valla ben oglumu kaldırmıyorum kucaklamıyorum tabuta koydum klozetin altına bas oglum otur dıyorum gece falan da oyle iyi oluyo sen buyudun agırlastın diyorum once tasıyodum kucakla diyo daHımm olabilir canım atma madem bidaha gördüm baya yoğundu benimde dün açık pembe akıntı çok az geçen Ayda da öyle olmuştu ya da ben mi ona yoruyorum valla şaşırdım iyicene herseyi ona yormaktan fabrikadada ağır kaldırmyrm dikkt ediyorum bsye ellemiyom
Canım bebek istediğiniz fal da da cıkmıs eşin sen kucagında erkek bebek var fincanın dibinde göz cıkmıs etrafınız kabalık herkez size bakıyo cıkmıs iki dilek tutmussun ikisi bırbirine baglantılı ama biri gec olacak tabagında hanenin ortasın da erkek ve bayan figürü var eşin ve sensin benim yorumum bu sekılde umarım gece senin yüzünden korkutulmamFal bakan var mı kızlar bende değişik bişi çıktıda jdjdjfjfjf size sorayım dedim hep hamilelikte konuşmayalım kafamız dagılsın kızzz
Bir de dedikodu uzun konusmalar var fincanın da onu da ekleyinFal bakan var mı kızlar bende değişik bişi çıktıda jdjdjfjfjf size sorayım dedim hep hamilelikte konuşmayalım kafamız dagılsın kızzz
Ya senin yerim yerimmmm ne güzel konuşuyorsun agzın bal yesinCanım bebek istediğiniz fal da da cıkmıs eşin sen kucagında erkek bebek var fincanın dibinde göz cıkmıs etrafınız kabalık herkez size bakıyo cıkmıs iki dilek tutmussun ikisi bırbirine baglantılı ama biri gec olacak tabagında hanenin ortasın da erkek ve bayan figürü var eşin ve sensin benim yorumum bu sekılde umarım gece senin yüzünden korkutulmam
Ay senin eşin süpürüyor mu ne güzel valla benim içinden gelirse anca ben dün gece yaptım bide ben farklı şehirden geldim ista edirneden bi değişik ailenin burda olmaması ama eşim çok destek şükür bende kayın balifemdeyim eve gidicez sarma sarmam şazım falan iş hiç bitmiyor yaEşim evi süpürdü sildi ben de toz aldım lavaboları hallettim sıcak su torbamı yaptım sımdı uzandım koltuga eşimle oglum da uyuyo
Bunun markası ne ne zaman aldın valla biz dayanamıyoruz iste hemen bakcam sen cıplak gözle goruyo musun
O işler hiç bitmez cunku ev işi cok nankörAy senin eşin süpürüyor mu ne güzel valla benim içinden gelirse anca ben dün gece yaptım bide ben farklı şehirden geldim ista edirneden bi değişik ailenin burda olmaması ama eşim çok destek şükür bende kayın balifemdeyim eve gidicez sarma sarmam şazım falan iş hiç bitmiyor ya
Roll gebe testi canım ben sanki hayalet az ama çok az gördüm ondan attım siz filtre yapıyorsunuz ya artimed guvenemedim cnm bu gün aldım bizim acizane nobetcimiş bakım dedim şansımaBunun markası ne ne zaman aldın valla biz dayanamıyoruz iste hemen bakcam sen cıplak gözle goruyo musun
Saol canim benim sen gördün mü peki
Azıcık bi dursun bi daha cek benim de sonra dan belirdi ilk yapınca hemen yok dediydim goremedim bide varya flası acıp testi üstüne tuttu mu da belli oluyo neler ögrendim surdaSaol canim benim sen gördün mü peki
Cıkar canım 10 günde kana geciyo zatenMerhabalar bende test yaptım çizgi göremedim ama adetim cumartesi olacaktı hala olmadım heyecan sardı birazyumurtlama günümü geçeli 13. Gün bugün kan testinde varsa çıkar mı kızlarr..? Sizce..