- 16 Eylül 2020
- 1.185
- 606
- 29
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #2.121
Eee geç yumurtlama olanda oluyor diye fuymuştm sanki bn yine aynı tarih sanıyorum o zmn bn 31 inde olmm çünkü geç yumurtlama oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımGünyadıınn
Kafayı yedim herhalde testi yaptım bıraktım ya inceden bi sey var gibi görüyorum sanki yanlış mı goruyorum bilemedim her gün bakarımEee geç yumurtlama olanda oluyor diye fuymuştm sanki bn yine aynı tarih sanıyorum o zmn bn 31 inde olmm çünkü geç yumurtlama oldum
Günaydın canım adet gelene kadar ümit var bekleyelim bakalım canımGünaydın kızlar ben de bugun de bısey yok hcg de adet olmazsam bi daha o zaman bakarım yazım dedim
Etkiler canım geç de olabilirsinEee geç yumurtlama olanda oluyor diye fuymuştm sanki bn yine aynı tarih sanıyorum o zmn bn 31 inde olmm çünkü geç yumurtlama oldum
Canım sen yakından daha iyi görürsun tabi ama en derinden bir şey yok mu bana mı öle geliyor sürekli baka baka hayal mi görüyorum
Bide Boyle bakın ben inceden goruyo gibiyim ama bilemedim bi kaç geçsin daha net cıkarsa insallah vardır garip oldum bilemedim fotografdan belli mi degıl mi ama cok ince ya cıplak gozle goruyom suanİnceden var gibi çok az belli sanki
Geçti testte pozitif gibi bekliyormGeçmiş ya test yapsana
Banada öle geldi işte ondan dedim sen yakından daha iyimi görüşün diye insAllah vardır bana öle geldi ama canımGördüğümü görüyo musunuz ben mi yazlıs goruyorum bilmem ki ben de sımdı bakınca sasdım 3 gün boyunca her gün bakarım ne bilim sası oldum @esarp
Canım çok derinden hayali var evet görüyorum bende insAllah vardır yaaaaaEki Görüntüle 2976424
Bide Boyle bak