Burda yeniyim umarım pişman olmam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

belllma16

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2025
16
2
1
22
Ben aklıma gelen bizim ülkemizde süregelen birşeyi burada sormak istiyorum : Sorum erkek çocuk annelerine , sevgili anneler neden erkek çocuklarinizi prens gibi yetiştiriyorsunuz

ekmek elden su gölden evde eline bir iş tutturmamak anlamında mı bu soru :)

Ben aklıma gelen bizim ülkemizde süregelen birşeyi burada sormak istiyorum : Sorum erkek çocuk annelerine , sevgili anneler neden erkek çocuklarinizi prens gibi yetiştiriyorsunuz
Öncelikle siteye hoş geldiniz. Erkek çocuklarına sorumluluk vermeyen bir kesim var evet fakat çok dikkat eden, bilinçli şekilde yetiştiren, mutfak ve ev işlerinde görevlendirme yapan anneler de var.

Öncelikle siteye hoş geldiniz. Erkek çocuklarına sorumluluk vermeyen bir kesim var evet fakat çok dikkat eden, bilinçli şekilde yetiştiren, mutfak ve ev işlerinde görevlendirme yapan anneler de var. Bence erkek çocukları özelikle anneleri tarafından prens gibi yetistiriliyor

Bence erkek çocukları özelikle anneleri tarafından prens gibi

Yeni nesil anneler öyle yetiştirmiyor ama annelerimiz öyle gördükleri icin öyle yaptılar malesef bende bu konuda aşırı tepki gösterenlerdenim emin olun

Toplumu duzeltmek istiyorsaniz egitim alip seminer verin, her sey bitti milletin cocuunu mu dert edindiniz?🤔

Araştırma yapıyorsan sorunu sor cevapları al sencelik bı konu yok, çocuğun olduğunda sence kısmını konuşuruz
Sen niye bukadar taktın benim soruma oglunmu varki bu kadar tepki gösteriyorsun , ben bekarım üniversite öğrencisi bir insanım bir durum farkettim o sebeple burda sorma gereği duydum bencelik konu olup olup olmadığı seni ne ilgilendirir onu anlamadım 😏

Evlisin ve eşin ev işlerinde elini atmıyor mu , yoksa bekarsın öyle bir anda aklına bu konu mu geldi ? Tam olarak sorun nedir ? Prenslikten kastın çok şımartılmış erkekler mi?
Bekarım üniversite öğrencisiyim 23 yaşındayım , evet erkek çocukları prens gibi yetistiriliyor dedim anneleri özellikle erkek çocuklarınin her istediğini yapıyor çevremde fark ettigime göre , araştırma konusuda olabilir bence bu çünkü gayet doğru

Sen niye bukadar taktın benim soruma oglunmu varki bu kadar tepki gösteriyorsun , ben bekarım üniversite öğrencisi bir insanım bir durum farkettim o sebeple burda sorma gereği duydum bencelik konu olup olup olmadığı seni ne ilgilendirir onu anlamadım 😏
Sencesi seni ne ilgilendirirsee o kadar ilgilendirir. Ben de bı araştırma yapıyorsan kendi yorumunu katmaman gerektiğini anlattım sana, cevapları alırsın verilerini işlersin, baştan da konunu, acikca derdini yazarsın, böylelikle 22yasinda sana ne milletin çocuğundan tepkisi almazsin😊 ayrıca sana bı tavsiye iki cevabi da yazan aynı kisi değil alintini bı kontrol et. 😂

Ayrıca evet oğlum var gayette sorumluluk sahibi, 3yasinda her istediği de yapılmaz. Sınırlari sorumlulukları var.

Benim tepkim oğlum olduğu için değil, senin derdini bilmediğimiz için dan diye ortaya düşüp milletin anneligine laf etmen. Çünkü sen de vakti gelince anlarsın, simartmis ya da simartmamis olsun herkesin anneliği kendine. Eleştirmek kimseye düşmez.

Evlisin ve eşin ev işlerinde elini atmıyor mu , yoksa bekarsın öyle bir anda aklına bu konu mu geldi ? Tam olarak sorun nedir ? Prenslikten kastın çok şımartılmış erkekler mi?
Bekarım üniversite öğrencisiyim 23 yaşındayım , evet erkek çocukları prens gibi yetistiriliyor dedim anneleri özellikle erkek çocuklarınin her istediğini yapıyor çevremde fark ettigime göre , araştırma konusuda olabilir bence bu çünkü gayet doğru
Toplumu duzeltmek istiyorsaniz egitim alip seminer verin, her sey bitti milletin cocuunu mu dert edindiniz?🤔
Demekki dert edinilmesi gereken durumlar söz konusuki dert ediliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X