Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle siteye hoş geldiniz. Erkek çocuklarına sorumluluk vermeyen bir kesim var evet fakat çok dikkat eden, bilinçli şekilde yetiştiren, mutfak ve ev işlerinde görevlendirme yapan anneler de var.Ben aklıma gelen bizim ülkemizde süregelen birşeyi burada sormak istiyorum : Sorum erkek çocuk annelerine , sevgili anneler neden erkek çocuklarinizi prens gibi yetiştiriyorsunuz
Doğru kız çocuk anneleri kızlarını prenses gibi yetiştirmiyor çünküBen aklıma gelen bizim ülkemizde süregelen birşeyi burada sormak istiyorum : Sorum erkek çocuk annelerine , sevgili anneler neden erkek çocuklarinizi prens gibi yetiştiriyorsunuz
Doğru kız çocuk anneleri kızlarını prenses gibi yetiştirmiyor çünkü
Hayır o anlamda değil hani her istediğini vermek anlamınaekmek elden su gölden evde eline bir iş tutturmamak anlamında mı bu soru :)
Bundada sen haklısın
Öncelikle siteye hoş geldiniz. Erkek çocuklarına sorumluluk vermeyen bir kesim var evet fakat çok dikkat eden, bilinçli şekilde yetiştiren, mutfak ve ev işlerinde görevlendirme yapan anneler de var. Bence erkek çocukları özelikle anneleri tarafından prens gibi yetistiriliyor
Nasıl yetiştiriyorsun meselaYoo ben öyle yetiştirmiyorum.
Araştırma yapıyorsan sorunu sor cevapları al sencelik bı konu yok, çocuğun olduğunda sence kısmını konuşuruzBence erkek çocukları özelikle anneleri tarafından prens gibi
Evlisin ve eşin ev işlerinde elini atmıyor mu , yoksa bekarsın öyle bir anda aklına bu konu mu geldi ? Tam olarak sorun nedir ? Prenslikten kastın çok şımartılmış erkekler mi?Bence erkek çocukları özelikle anneleri tarafından prens gibi
Yeni nesil anneler öyle yetiştirmiyor ama annelerimiz öyle gördükleri icin öyle yaptılar malesef bende bu konuda aşırı tepki gösterenlerdenim emin olunBen aklıma gelen bizim ülkemizde süregelen birşeyi burada sormak istiyorum : Sorum erkek çocuk annelerine , sevgili anneler neden erkek çocuklarinizi prens gibi yetiştiriyorsunuz
Toplumu duzeltmek istiyorsaniz egitim alip seminer verin, her sey bitti milletin cocuunu mu dert edindiniz?![]()
Sen niye bukadar taktın benim soruma oglunmu varki bu kadar tepki gösteriyorsun , ben bekarım üniversite öğrencisi bir insanım bir durum farkettim o sebeple burda sorma gereği duydum bencelik konu olup olup olmadığı seni ne ilgilendirir onu anlamadımAraştırma yapıyorsan sorunu sor cevapları al sencelik bı konu yok, çocuğun olduğunda sence kısmını konuşuruz
Bekarım üniversite öğrencisiyim 23 yaşındayım , evet erkek çocukları prens gibi yetistiriliyor dedim anneleri özellikle erkek çocuklarınin her istediğini yapıyor çevremde fark ettigime göre , araştırma konusuda olabilir bence bu çünkü gayet doğruEvlisin ve eşin ev işlerinde elini atmıyor mu , yoksa bekarsın öyle bir anda aklına bu konu mu geldi ? Tam olarak sorun nedir ? Prenslikten kastın çok şımartılmış erkekler mi?
Sencesi seni ne ilgilendirirsee o kadar ilgilendirir. Ben de bı araştırma yapıyorsan kendi yorumunu katmaman gerektiğini anlattım sana, cevapları alırsın verilerini işlersin, baştan da konunu, acikca derdini yazarsın, böylelikle 22yasinda sana ne milletin çocuğundan tepkisi almazsinSen niye bukadar taktın benim soruma oglunmu varki bu kadar tepki gösteriyorsun , ben bekarım üniversite öğrencisi bir insanım bir durum farkettim o sebeple burda sorma gereği duydum bencelik konu olup olup olmadığı seni ne ilgilendirir onu anlamadım![]()
Bekarım üniversite öğrencisiyim 23 yaşındayım , evet erkek çocukları prens gibi yetistiriliyor dedim anneleri özellikle erkek çocuklarınin her istediğini yapıyor çevremde fark ettigime göre , araştırma konusuda olabilir bence bu çünkü gayet doğruEvlisin ve eşin ev işlerinde elini atmıyor mu , yoksa bekarsın öyle bir anda aklına bu konu mu geldi ? Tam olarak sorun nedir ? Prenslikten kastın çok şımartılmış erkekler mi?
Demekki dert edinilmesi gereken durumlar söz konusuki dert ediliyorToplumu duzeltmek istiyorsaniz egitim alip seminer verin, her sey bitti milletin cocuunu mu dert edindiniz?![]()